Volná diskuze o našich serverech a módech.

Restart

Příspěvekod Ktktk » 14 dub 2019, 16:10

Zdravíčko GS,
Nápady:
1) Udělat každé např.3 hodiny restart protože už asi 2,5 hodiny jsem ve frontě.
2) Upravit AFK systém na internetu je dost návodů na auto run(ale nedá se při něm změnit směr nebo jsem takový nenašel) takže AFK to nerozpozná.
Dotazy:
1)Kdy bude +/- VIP
2)Je možné udělat (pokud to tak už je tak o tom nevím a omlouvám se) ''skryté sloty'' pro VIP/Adminy např. slotů na serveru je 32 tak bych dal 28, 4 sloty pro VIP/Adminy.

Hezký den.
Ktktk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Restart

od Rumcajz » 14 dub 2019, 16:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Restart

Příspěvekod F3N0M3N » 14 dub 2019, 19:09 VIP

Restart podle mě není úplně dobrým řešením. Pár minut zpět na serveru právě proběhl kvůli opravě nějaké chyby asi, avšak bez upozornění. V ten okamžik jsem hrál už asi 30 minut a to poté, co jsem čekal ve frontě 3 hodiny a 45 minut na volný slot. Po resetu jsem se snažil napojit, ale klient se nějak snažil spojit se serverem a vyhodilo mi to 2x error mezitím, co se ostatzní už stihli napojit nebo začali napojovat. Ve finále jsem skončil opět 20. ve frontě (takže odhaduji minimálně takové dobré minimálně 2 hodiny než se tam opět dostanu, když to předtím bylo 31 lidí).
Takže by jsi skutečně chtěl takhle hazardovat s náhodou, že tam konečně budeš a najednou budeš muset zase čekat? Nebo se to stane jiným hráčům? Navíc to zkazilo několik RP "akcí". Policie, tam například měla postřeleného lupiče a potom tam samozřejmě už nebyl, protože se nejspíš nedostal na server nebo nechtěl. Další policista se tam připojil jen tak z ničeho nic mrtvý apod. :D
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Ktktk » 14 dub 2019, 21:00

Po 4,5 hodinách se mohl po čekání ve frontě připojit ale vyběhl error že to nemohlo načíst jakýsi soubor. Hold si RP nezahraji.
Ktktk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 14 dub 2019, 22:05 VIP

Nevidím důvod, proč by se měl restartovat každé 3 hodiny. Víš, jak by to kazilo hru? :x

VIP a EVIP výhody už chystáme, nicméně přesný datum ti říct nemůžeme.
Nebudou skryté sloty, ale prioritní fronta = v případě, že máš EVIP, tak tě to dá jako 1. (pokud už samozřejmě nějaké jiné EVIP nečeká).

Upravit AFK systém je na Trsmanovi, ale nemyslím si, že by toho někdo zneužíval.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Servery