• Stránka 1 z 1
RESTO / BB#1
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na admina..
Myslím si, že podle jeho zkušeností (Nulové) By neměl adminovat...
1. Zeptal sem se ho slušně, na otázku, a on mi dá kick? Nebo mi začne vyhrožovat, že mám dohody s celým serverem, že není problém dostat ban? Chtěl bych důkaz, jaké dohody mám RESTO, a pak mi můžeš vyhrožovat. Myslím, že nejsem jediný, kdo RESTA na serveru vůbec nepotřebuje, aby došel, a nadával všem, a když to blokuje někdo mě, tak stím nic neudělá (Počas stavění) a pak napíše "Byl sem na WC,Byl sem AFK apod.." Přitom to napíše každé kolo.
Dříve sem ho netočil, dával mi kick za každou sprominutím "Blbost"...Za ZM jdu na AIR, a když mám rege, tak je jasné, že tam vydržím déle, a on mi dá kick za to že neplním povinnosti mapy.
Od doby, co tohle dělá, ho točím, a budu tu přidávat postupně DEMA, a koukat, jak ten kluk trpí...Myslím, že ho na serveru nikdo nepotřebuje, a už byl často na to upozorňován od vedení.
Toť pro mě vše...
2. Důkaz bezdůvodného kicku. http://leteckaposta.cz/814354836
Myslím si, že podle jeho zkušeností (Nulové) By neměl adminovat...
1. Zeptal sem se ho slušně, na otázku, a on mi dá kick? Nebo mi začne vyhrožovat, že mám dohody s celým serverem, že není problém dostat ban? Chtěl bych důkaz, jaké dohody mám RESTO, a pak mi můžeš vyhrožovat. Myslím, že nejsem jediný, kdo RESTA na serveru vůbec nepotřebuje, aby došel, a nadával všem, a když to blokuje někdo mě, tak stím nic neudělá (Počas stavění) a pak napíše "Byl sem na WC,Byl sem AFK apod.." Přitom to napíše každé kolo.
Dříve sem ho netočil, dával mi kick za každou sprominutím "Blbost"...Za ZM jdu na AIR, a když mám rege, tak je jasné, že tam vydržím déle, a on mi dá kick za to že neplním povinnosti mapy.
Od doby, co tohle dělá, ho točím, a budu tu přidávat postupně DEMA, a koukat, jak ten kluk trpí...Myslím, že ho na serveru nikdo nepotřebuje, a už byl často na to upozorňován od vedení.
Toť pro mě vše...
2. Důkaz bezdůvodného kicku. http://leteckaposta.cz/814354836
-
MaaraAndBART - Kolemjdoucí
RESTO / BB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: RESTO / BB#1
AHOOOOOOJ
No ďakujem že si dodal demo
na deme si sám spravil dohody
"24:24" (blokuješ a volkuješ v tuneli poprosím o banned
)
2. na začiatku si neplnil povinosti raz si bol air a potom si sa skril v kempe
3. od 24:24 si bol raz v kempe keď ct malo fullku a potom si začal poskakovať po spawne a tam ct nenájdeš
4. A te dohody?
máš tu dôkaz toto demo čo si sám dodal
GJ
tak kick máś z neplnení poviností alebo z dohody
5. a že ja nadávam???? tak toto si prehnal chcem vidieť dôkaz ako som nadával ! a po 2 vyhrážky tak to sem aj ss daj môj
Keď sa darí , tak sa darí

No ďakujem že si dodal demo

2. na začiatku si neplnil povinosti raz si bol air a potom si sa skril v kempe
3. od 24:24 si bol raz v kempe keď ct malo fullku a potom si začal poskakovať po spawne a tam ct nenájdeš

4. A te dohody?

tak kick máś z neplnení poviností alebo z dohody

5. a že ja nadávam???? tak toto si prehnal chcem vidieť dôkaz ako som nadával ! a po 2 vyhrážky tak to sem aj ss daj môj

Keď sa darí , tak sa darí

-
ReSpecT38 - Mistr
Ospravedňujem sa že sa tu vyjadrujem ... ale na toto nahlasenie sa nedá pozerať..
Osobne si myslím že Resto je taký admin ... akého server určite potreboval.
Výborna aktivita, dobre vzťahy s väčšinou hráčou, vie čo robí a hlavne vie čo si môže a čo si nemôže dovoliť.
Tvoje nahlásenie je uplne ... nemožné.
Je pravda že robíš dohody, a viem aký si provokatér.
Admin je ku tebe ešte mierny ... pretože ja by som sa s takými ako si ty "nepáral".
Myslím že toto nahlasenie je uplná demencia hráča.
Niekoľko krát mi na steam písal aby som ho nechával, to že sa prechádzaš po mape je úplne bežné u teba a samozrejme dohody je tiež tvoja samozrejmosť.
To že je admin zbytočný je taktiež len tvoja demencia. Admin veľmi dobre pomáha plynulosti hry... je spravodlivý a to že si napísal že ho na servery nepotrebuješ a že niesi jediný je pekná blbosť. Pretože málo hráčov má problémi s týmto adminom a ja si ho napr. pochvaľujem.
Keď si opravíš tie tvoje nezmyselné narážky naňho .. vznikne ti z toho nakoniec pochvala za jeho skvelú prácu. To však patrí uplne inde... a všetko čo si tu napísal je dosť trápne.
Ešte raz sa ospravedlňujem že som sa tu vyjadril .. iba som chcel uviesť sytuáciu na pravú mieru. Ďakujem.
Osobne si myslím že Resto je taký admin ... akého server určite potreboval.
Výborna aktivita, dobre vzťahy s väčšinou hráčou, vie čo robí a hlavne vie čo si môže a čo si nemôže dovoliť.
Tvoje nahlásenie je uplne ... nemožné.
Je pravda že robíš dohody, a viem aký si provokatér.
Admin je ku tebe ešte mierny ... pretože ja by som sa s takými ako si ty "nepáral".
Myslím že toto nahlasenie je uplná demencia hráča.
Niekoľko krát mi na steam písal aby som ho nechával, to že sa prechádzaš po mape je úplne bežné u teba a samozrejme dohody je tiež tvoja samozrejmosť.
To že je admin zbytočný je taktiež len tvoja demencia. Admin veľmi dobre pomáha plynulosti hry... je spravodlivý a to že si napísal že ho na servery nepotrebuješ a že niesi jediný je pekná blbosť. Pretože málo hráčov má problémi s týmto adminom a ja si ho napr. pochvaľujem.
Keď si opravíš tie tvoje nezmyselné narážky naňho .. vznikne ti z toho nakoniec pochvala za jeho skvelú prácu. To však patrí uplne inde... a všetko čo si tu napísal je dosť trápne.
Ešte raz sa ospravedlňujem že som sa tu vyjadril .. iba som chcel uviesť sytuáciu na pravú mieru. Ďakujem.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
Za dohodu máš ban, když v tom budeš pokračovat i nadále [ dohody, navážení se do adminů ],
tak ti dám klidně týdenní ban, nebo ještě delší.
Stížnost zamítám
lock
tak ti dám klidně týdenní ban, nebo ještě delší.
Stížnost zamítám
lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1