I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Resto|BB#1|

Příspěvekod Mara17 » 16 úno 2016, 18:23

1. Popis situace - Spawnuli sme na ct na mapě de_dust2 hráč lamík běžel vzal (střechu) a zaním se řítil resto ´,který vzal krabici všechno bylo ok ale potom když sme blokovali předek tak sme to tam měli bloknuté admin resto řekl,že tam byl první ale já mám důkaz že nebyl.Poté se tam i hádal,že byl 1.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/448447424

e.Restto A chcel by som sa ospravedlniť za vzniknuté problémy a je mi ľúto týchto problémov.
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Resto|BB#1|

od Rumcajz » 16 úno 2016, 18:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Resto|BB#1|

Příspěvekod ReSpecT38 » 16 úno 2016, 18:37 VIP

Ahoj dobre nahrané mimochodom boli ste 1. tak prečo ste nepovedali aby som išiel preč?!
Videli ste môj blok cele kolo. A vedeli ste že Vám to môžem bloknúť!
A vy napriek tomu aby ste mi chceli uškodiť s Lamikom celé kolo byť ticho a nie povedať Restto blokuješ nám to?? oddelejto prosím te ?! aha vy ste nemohli ani ceknúť o tom.. (aby som mal ja problémy) :)
A na konci ste naschvál dostavali tunel aby ste si to blokli mojim blokom a mohli by ste ma hodiť na fórko nenápadné a trápne !
Mimochodom ja som o tom vôbec nevedel že im to blokujem..
Až v čase na skrytie ste začali písať že som Vám to blokol .. (Dobrý pokus...)

e.Restto: čas v deme "23:00" až "24:24" pozerajte pozorne Lamik môj blok vidí aj tak tam dostavá blok aby to mali bloklé :)
Obrázek
ReSpecT38
Mistr
Mistr

Příspěvekod Lam1k » 16 úno 2016, 18:48 VIP

ReSpecT38 píše:Ahoj dobre nahrané mimochodom boli set 1. tak prečo ste nepovedali aby som išiel preč?!
Videli ste môj blok cele kolo. A vedeli ste že Vám to môžem bloknúť!
A vy napriek tomu aby ste mi chceli uškodiť s Lamikom celé kolo byť ticho a nie povedať Restto blokuješ nám to?? oddelejto prosím te ?! aha vy ste nemohli ani ceknúť o tom.. (aby som mal ja problémy) :)
A na konci ste naschvál dostavali tunel aby ste si to blokli mojim blokom a mohli by ste ma hodiť na fórko nenápadné a trápne !
Mimochodom ja som o tom vôbec nevedel že im to blokujem..
Až v čase na skrytie ste začali písať že som Vám to blokol .. (Dobrý pokus...)

e.Restto: čas v deme "23:00" až "24:24" pozerajte pozorne Lamik môj blok vidí aj tak tam dostavá blok aby to mali bloklé :)

Vůbec nevím o čem tu píšeš, blokl sem si první spawn a začal stavět normalně, přinesl sis svoje krabice a začal sis tam stavět vedle nás, nevím proč, mohl si tušit že si to můžeme prodloužit nebo nějak rozšířit, proč sis to neposunul jinam? Stejně to co si tam postavil nebyla kempa, nebo nevím co si z toho tvořil. Dobrý pokus - nevím co tím myslíš, nějak jsme se tě nepokoušeli shodit, tahle stížnost třeba ani nemusela být kdyby sis to posunul o kousíček vedle. Až když jsme dostavěli build tak si mára všiml že se tam nedá dostat, viděli jsme tvůj označený blok. Ze začátku když jsme stavěli tak nám ten blok nepřekážel až když jsme tam začali nanášet ostatní bloky které jsem dávali dopředu. Toť vše. Pokud vadí omlouvám se za vyjádření ale nedalo mi.

e.Restto: (být kdyby sis to posunul o kousíček vedle.) ja som nevedel že Vám to blokujem... a keby ste ma upozornili tak sa asi posuniem...(to len vy ste nechceli aby som sa posunul...) + na deme sa MARA kuká na ten blok a je sticha to mi vysvetlite..?
Aha nemohol ...
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eMkac » 22 úno 2016, 15:02

Stížnost oprávněná
lock
eMkac
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy