I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamitnuto - ceka se na omluvu] Retardace admina sndT

Příspěvekod c4lf » 10 zář 2017, 11:32

Zdravím :), chtěl bych si stěžovat na admina jmenem sndT
dostal jsem ban za to že si mám změnit nick ム송아지ム když tento nick znamena moje jmeno neboli C4LF,to že tento autista nezná korejštinu tak za to budu dostavat ban? jakože vážně? z toho nicku jsem si nick změnil na ム송아지ム CC. tudíž nick změněn a dostal jsem stejně ban. prosím o potrestání tohoto admina s IQ houpacího koně :evil: :idea:
Server:[CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #6
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
v banu je napsáno že i bugování hry chtěl bych vidět demo kde jsem bugoval hru :) nic jsem nebugoval :)
c4lf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamitnuto - ceka se na omluvu] Retardace admina sndT

od Rumcajz » 10 zář 2017, 11:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Retardace admina sndT

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 zář 2017, 12:41

Napojenim na server automaticky souhlasis s dodrzovanim pravidel. Tvou povinnosti je pravidla znat a dodrzovat. Pokud nevis ze neco porusujes nebo si myslis ze neporusujes, neznamena to ze tomu tak skutecne je.
Admin te spravne upozornil na zmenu zakazaneho nicku. Ty sis nick sice zmenil, ovsem pravidla si porusoval dal. V tomto pripade byl udelen ban spravne, protoze si ignoroval nejen pravidla ale i upozorneni od admina.

Hrace bez nicku nebo obsahujici jakekoliv kokotiny nemuzeme nechat hrat na nasich serverech. Vysvetleni ze to co si tam mel znamena v prekladu tvuj nick je zbytecny. Mozna by zaujalo tve rodice ze umis cizi jazyk, na nas to vsak zkouset nemuzes. Duvod je prosty. Simon ti rekne calf jdi tam, ty nepujdes dostanes kill a zacnes brecet ze si dostal FK, ze nejsi calf ale nejaka korejska picovina. Nebo opacne. Simon rekne ze hrac co ma v nicku kokotiny pujde nekam, ty nepujdes, dostanes kill a zase budes brecet ze to nejsou kokotiny ale ze to korejsky znamena calf.. proste budes kazit hru ostatnim hracum protoze nevedi jak te oslovit.

Z preventivnich duvodu temto hadkam o FK a zbytecnym banum preschazime upozornenim na zmenu nicku. Pokud hrac neuposlechne, pristup mu na server zamezime.

Bohuzel pro tebe jsme byli nuceni pristup na server zamezit i tobe. A to presne do doby, nez se tady adminovi omluvis za sve hloupe vyjadrovani na jeho adresu, za kazeni hry a porusovani pravidel a slibis ze to uz nikdy delat nebudes.
Jakmile tak budes chtit ucinit, napis mi PM, topic ti zpristupnim a muzes tady projevit litost nad svou hlouposti.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy