• Stránka 1 z 1
Rewik/JailBreak 9#
Nemuzu bohuzel napsat admina protože si ho nepamatuji a když se snažím přihlásit tak mi o napíše podívej se do konzole a v ní je jen:
Connecting to 81.0.217.175:27540...
Retrying 81.0.217.175:27540...
Trying p48/auth3/revEmu...
Connection accepted by 81.0.217.175:27540
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 18
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban- Podivej se do
bod 1:
Popis situace:
Byl jsem na serveru byla mapa Jail_killer a když přišel admin k CT tak začal se ptát proč jedno CT chtělo nahlásit VD. A ono odpovědělo že minulé kolo řeklo: "skok a druhé CT vězně kteří skočili zabil a tak se to CT ptá proč je zabil když jim mohl dát nevýhodu ? " (to kolo co mi dal ban) Admin řekl že skok není příkaz tím pádem je měl zabít a pak admin začal říkat něco že skok není příkaz a pak dal ban simonovi a pak se začal ptát kdo ještě tvrdil že skok je příkaz ? A všichni tvrdili že nikdo a pak najednou řekl že já celou dobu spamuji voice (i když to bylo jen asi 2 minuty a né pořád) a já mu pak napíši: Admine ? Naval důkazy. A on mi dá ban na 2 hodiny za kažení hry. (Vím že to je jen na 2 hodiny ale takovéhle chování adminů nestrpím a nechci aby se to opakovalo.)
bod 2:
Důkaz:
Důkaz mi nešel přehrát v counter-striku ale vím že to bude asi v tomto: http://hltv.fakaheda.eu/20351-1512301903-jail_killer_v1.dem.zip nebo to je v tom o 1 dřív.
Děkuji RewCrew.
Connecting to 81.0.217.175:27540...
Retrying 81.0.217.175:27540...
Connection accepted by 81.0.217.175:27540
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 18
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban- Podivej se do
bod 1:
Popis situace:
Byl jsem na serveru byla mapa Jail_killer a když přišel admin k CT tak začal se ptát proč jedno CT chtělo nahlásit VD. A ono odpovědělo že minulé kolo řeklo: "skok a druhé CT vězně kteří skočili zabil a tak se to CT ptá proč je zabil když jim mohl dát nevýhodu ? " (to kolo co mi dal ban) Admin řekl že skok není příkaz tím pádem je měl zabít a pak admin začal říkat něco že skok není příkaz a pak dal ban simonovi a pak se začal ptát kdo ještě tvrdil že skok je příkaz ? A všichni tvrdili že nikdo a pak najednou řekl že já celou dobu spamuji voice (i když to bylo jen asi 2 minuty a né pořád) a já mu pak napíši: Admine ? Naval důkazy. A on mi dá ban na 2 hodiny za kažení hry. (Vím že to je jen na 2 hodiny ale takovéhle chování adminů nestrpím a nechci aby se to opakovalo.)
bod 2:
Důkaz:
Důkaz mi nešel přehrát v counter-striku ale vím že to bude asi v tomto: http://hltv.fakaheda.eu/20351-1512301903-jail_killer_v1.dem.zip nebo to je v tom o 1 dřív.
Děkuji RewCrew.
# RewCrew
# EndyAndoz | AndozArmy
Odpověď na moje příspěvky čekám do 2 dnů.
# EndyAndoz | AndozArmy
- sUBRUSEM
- Kolemjdoucí
Rewik/JailBreak 9#
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina - PODÍVEJ SE DOVNITŘ/JailBreak 9#
omlouvám se že ještě dopisuji ale byl to admin PRINOSY moje zpráva je podobná této protože to bylo na tom serveru ve stejný čas: https://www.gamesites.cz/forum/prinosy-jb-9-t112136.html
# RewCrew
# EndyAndoz | AndozArmy
# EndyAndoz | AndozArmy
- sUBRUSEM
- Kolemjdoucí

# RewCrew
# EndyAndoz | AndozArmy
# EndyAndoz | AndozArmy
- sUBRUSEM
- Kolemjdoucí
Píšu blbosti kam nemám, protože sem dostal oprávněný ban a nechci vypadat jako kašpar 

-
DreamerkoCZ - Kolemjdoucí
Počkej na vyjádření admina zatím se vyhni spamu..
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Re: Rewik/JailBreak 9#
Upravil jsem nazev topicu a kontaktoval admina, aby se sem vyjadril.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Omlouvám se ale měl sem problém s PC tu situaci si vybavuju. Je to asi nějak jak ty tvrdíš. Spamoval si tam voice naprostýma blbostma i když sem vím tam řekl, že to VD prostě mít nemá. Ale přesto jste ho tam stále hlásili. Ale jak říkám je to týden, takže si tu situaci si na 100% nedokážu představit.
-
RewiK - Zkušený
Stiznost zamitam.
Lock.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1