• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
Server CTF 1 - Trochu som to nepochopil. Mapa dust4ever - Kryl som flag až do destinácie T flagy, admin bol schovaný ako ct za bedňami pri flage a kempil. Namiesto toho, aby bral flag. Dokonca ho zabil campmeter. Napísal som mu niečo v zmysle kemp a dostal som bezdôvodný kick. Za toto mám dostať kick? Plus som sa pripojil znovu na server a opýtal som sa, prečo som dostal kick... Na to mi odpísal že mám nabudúce plniť mód a niečo ironické... Napísal som mu že to dám na forko a on na to - Daj si to na forko ked mas na to gule. Prečo sa musia admini takto chovať, aby som to daval na forum ? Rád riešim problémy a keď rád provokuje hráčov (mňa) tak tu to máte.
-
jurkoman - Amatér
[Vyriešené] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ReXy - bezdovodny kick a vysmech
2021-11-17 15:39:25 jestli máš koule
. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:39:17 dej si to na forko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:39:09 samozřejmě. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:25 pln mod a nebude se to dít. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:19 jo promin.

2021-11-17 15:39:17 dej si to na forko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:39:09 samozřejmě. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:25 pln mod a nebude se to dít. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:19 jo promin.
-
jurkoman - Amatér
Moj chat:
a dam to na forko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:39:02 neplnim mod vtedy ked ti napisem ze kempis. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:38 jo promin. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:09 rexy. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:37:57 preco som dostal kick. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
Po texte uvedenom dole som dostal kick:
2021-11-17 15:37:29 ale kempi het.
a dam to na forko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:39:02 neplnim mod vtedy ked ti napisem ze kempis. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:38 jo promin. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:38:09 rexy. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2021-11-17 15:37:57 preco som dostal kick. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
Po texte uvedenom dole som dostal kick:
2021-11-17 15:37:29 ale kempi het.
-
jurkoman - Amatér
Keby som mu nenapísal že kempí, nič by sa asi nestalo
som rád že sú admini nekompromisní k porušovaniu pravidiel. Ale keď on sám porušil pravidlo, naznačím mu že kempí a dá mi kick, tak mi to príde ako urobím si srandu z človeka, veď nič sa nestane

-
jurkoman - Amatér
jurkoman píše:Server CTF 1 - Trochu som to nepochopil. Mapa dust4ever - Kryl som flag až do destinácie T flagy, admin bol schovaný ako ct za bedňami pri flage a kempil. Namiesto toho, aby bral flag. Dokonca ho zabil campmeter. Napísal som mu niečo v zmysle kemp a dostal som bezdôvodný kick. Za toto mám dostať kick? Plus som sa pripojil znovu na server a opýtal som sa, prečo som dostal kick... Na to mi odpísal že mám nabudúce plniť mód a niečo ironické... Napísal som mu že to dám na forko a on na to - Daj si to na forko ked mas na to gule. Prečo sa musia admini takto chovať, aby som to daval na forum ? Rád riešim problémy a keď rád provokuje hráčov (mňa) tak tu to máte.
Já jsem napsal jenom pravdu, za tím si stojím. Ty koule aspoň máš. Cením.
V první řadě bych ti doporučil naučit se pravidla. Když jsem sám u vaši vlajky a pomocí radaru vidím, že se blížíte, tak nevidím důvod, udělat sebevražednou akci. Asi za 5 (ani ne) sekund jste se dostali k vlajce, kterou jste tam chtěli dát. Samozřejmě prošel jeden týpek a pak vlajkonoš, zabil jsem vlajkonoše, druhý to sebral, toho jsem taky zabil a přišel tam třetí, který zabil mne a stejnak jste skorovali.
K tomu kicku: Jestli si myslíš, že mě budeš zabíjet na spawnu, když zrovna odepisuji na mobilu, tak na to zapomeň. => Neplnění modu/Spawnkill.
Přeji hezký zbytek dne.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Tak prečo mi nedáš kick rovno alebo aspoň napísať na okno plňte mód alebo niečo? Ako mám vedieť z akého dôvodu si mi dal kick o 5 min neskôr a keď som v tom momente plnil pravidlá? Veď to je smiešne
-
jurkoman - Amatér
Re: [V řešení] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
jurkoman píše:Tak prečo mi nedáš kick rovno alebo aspoň napísať na okno plňte mód alebo niečo? Ako mám vedieť z akého dôvodu si mi dal kick o 5 min neskôr a keď som v tom momente plnil pravidlá? Veď to je smiešne
Máš pravdu, je to směšné. Příště tě upozorním hned a jinak, promiň.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
S adminom sme celú situáciu prebrali, kick bol v danej situácii nezmyselný a tým bohužiaľ aj neoprávnený. Admin mi sľúbil, že sa podobný problém už nezopakuje a nabudúce to vyrieši inak... Snáď mu teda odpustíš a prijmeš jeho ospravedlnenie 
Sťažnosť oprávnená, vyriešené

Sťažnosť oprávnená, vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
Neobjektívne a nezodpovedné konanie zo strany kohokoľvek treba riešiť serióznym spôsobom a s trochou rezervy.
Treba veci konať správne a podľa situácie. Nie je nikoho vina, pokiaľ porušuje pravidlá nechtiac alebo len raz, preto treba hráča upozorniť. Robiť zo servera koncentračný tábor a naháňať určitých hráčov (ako som ja) tiež nie je dobré riešenie. Ako admin treba byť príkladom pre hráčov (ako napr. Piggie) a nie na to, aby ľudia zo serveru odchádzali kvôli adminovi, ktorý veci vníma len z pohľadu prvej osoby.
Ospravedlnenie prijímam a dúfam, že nebudem musieť tráviť toľko času písaním blbostí ako teraz.
Mám záľubu riešiť problémy radikálne a objektívne.
Keby som mohol tak napíšem, ako sa správa(l) niekedy Kany alebo Kacenka ale nemám 150kg hlavu ako neandertálci, aby som zbytočne písal o minulosti a o blbej 20 ročnej hre.
Treba veci konať správne a podľa situácie. Nie je nikoho vina, pokiaľ porušuje pravidlá nechtiac alebo len raz, preto treba hráča upozorniť. Robiť zo servera koncentračný tábor a naháňať určitých hráčov (ako som ja) tiež nie je dobré riešenie. Ako admin treba byť príkladom pre hráčov (ako napr. Piggie) a nie na to, aby ľudia zo serveru odchádzali kvôli adminovi, ktorý veci vníma len z pohľadu prvej osoby.
Ospravedlnenie prijímam a dúfam, že nebudem musieť tráviť toľko času písaním blbostí ako teraz.
Mám záľubu riešiť problémy radikálne a objektívne.
Keby som mohol tak napíšem, ako sa správa(l) niekedy Kany alebo Kacenka ale nemám 150kg hlavu ako neandertálci, aby som zbytočne písal o minulosti a o blbej 20 ročnej hre.

-
jurkoman - Amatér
Re: [Vyriešené] ReXy - bezdovodny kick a vysmech
jurkoman píše:Keby som mohol tak napíšem, ako sa správa(l) niekedy Kany alebo Kacenka ale nemám 150kg hlavu ako neandertálci, aby som zbytočne písal o minulosti a o blbej 20 ročnej hre.
Kludne napis, preco by si nemohol.... ja si to rad precitam
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1