• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]rezident/Jailbreak
Nick na serveru: rezident
SID: STEAM_0: 1: 98973338
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=23643
Bany, které jsem dostal: za celou dobu co hraji Jailbreak tak jsem dostal jen jeden neoprávněný zákaz k CT.
Něco o mně: Jmenuji se Martin, je mi 16 let a velmi rád hraji hru CS:GO zejména Jailbreak. Mezi mé koníčky patří hraní na počítači ale také na druhou stranu rád chodím ven,cvičím a sem tam si zahraji fotbal s přáteli bavíš se s velmi hodně lidmi kteří o to stojí a mají mě rádi. Jsem spolehlivý a často mě lidi chválí i když nevím za co.
Proč právě já: Vzhledem k tomu že tuto hru hraji opravdu rád a přirostla mi k srdíčku a nejen hra ale stejně tak i hráči kteří jí hrají.Tak bych jim rád začal pomáhat a řešit případné problémy které by měli.Zná mě dost lidí a jsem dost aktivní Jailbreak hraji skoro pořád když mám čas a nebo nemám nic na práci.
Zkušenosti s CS:GO: Za celou dobu co hraji CS:GO tak mám celkem přes asi cca 700 hodin.
Případné poznámky: Předem děkuji za jakoukoliv odpověď,za pokus nic nedám.
SID: STEAM_0: 1: 98973338
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=23643
Bany, které jsem dostal: za celou dobu co hraji Jailbreak tak jsem dostal jen jeden neoprávněný zákaz k CT.
Něco o mně: Jmenuji se Martin, je mi 16 let a velmi rád hraji hru CS:GO zejména Jailbreak. Mezi mé koníčky patří hraní na počítači ale také na druhou stranu rád chodím ven,cvičím a sem tam si zahraji fotbal s přáteli bavíš se s velmi hodně lidmi kteří o to stojí a mají mě rádi. Jsem spolehlivý a často mě lidi chválí i když nevím za co.

Proč právě já: Vzhledem k tomu že tuto hru hraji opravdu rád a přirostla mi k srdíčku a nejen hra ale stejně tak i hráči kteří jí hrají.Tak bych jim rád začal pomáhat a řešit případné problémy které by měli.Zná mě dost lidí a jsem dost aktivní Jailbreak hraji skoro pořád když mám čas a nebo nemám nic na práci.
Zkušenosti s CS:GO: Za celou dobu co hraji CS:GO tak mám celkem přes asi cca 700 hodin.
Případné poznámky: Předem děkuji za jakoukoliv odpověď,za pokus nic nedám.
-
rezident05 - Pokročilý
[Zamítnuto]rezident/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: rezident/Jailbreak
Trsak ti v minulé žádosti řekl, aby sis prošel akademií. Sice si od té doby podmínky splnil, ale jeho verdikt by jsi měl respektovat a ukázat nám, že o to opravdu stojíš.

Zamítnuto.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1