I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Rick

Příspěvekod Tekar » 31 led 2016, 12:36

Rick/Paintball 1

1. Recconectoval som sa a admin mi dal BAN (10 min) , načo podla mňa právo nemal. Neviem , či si tu môže každý robiť čo chce, pripadá mi to tak, alebo sa tu musia dodržiavať prvavidlá (podotýkam z oboch strán) !!!! Pán Killermacka mi, oznámil , že za recconect môžem byť slay-nutý , sčím celkom tiež nesúhlasím , kedže v pravidlách máte uvedené , že nesmiem kaziť hru SPOLUHRÁČOM!! a nie protihráčom. Preto by som bol rád , keby sa tie pravidlá upravili, ked má byť po vašom aby bolo jasné a zrejmé, čo sa smie a čo nie. V aktuálnej forme si myslím , že neporušujem žiadne z pravidiel serveru. Takže dosť dobre nechápem, začo konkrétne som dostal BAN, ked excision sám napísal , že za recconect , môžem schytať max slay. Admin konal podľa mňa neoprávnene a nie v súlade s platnými pravidlami serveru.

2. Žiadny dôkaz na to netreba , sám sa prizná , že to spravil a určite sem nahodí nejaký argument , som zvedavý aký.
Tekar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Rick

od Rumcajz » 31 led 2016, 12:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rick

Příspěvekod Forst » 31 led 2016, 19:50

Omlouvam se za novy komentar, predesli jsem vymazal, protoze jsem chtel dat adminovi moznost se zde vyjadrit, poprosil me o to, pak jiz ztratil zajem takze stale plati to co jsem psal predtim, jeste jednou se omlouvam.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy