• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ringi/FK/Jailbreak#1
Nick hráča: Ringi
SID hráče: STEAM_0:1:454920778
Screen SID hráče :here
Odkaz na hráčův HLSTATS :here
Přibližný datum a čas: 21.5. 2023 v cca 16:45
Server: JB#1
Popis situace: Utíkal jsem od Simona pryč, mezitím simon umřel , potom tak za 3s po mě začal Ringi střílet když už byl nový Simon a měl jsem plnit jeho příkazy, zabil mě a následně říkal že jsem měl zbraň, což není pravda jak je vidět v demu.
Důkaz:here
Čas Dema v prípade (GOTV): CT 4 7 T čas: 41:05 - 41:25
SID hráče: STEAM_0:1:454920778
Screen SID hráče :here
Odkaz na hráčův HLSTATS :here
Přibližný datum a čas: 21.5. 2023 v cca 16:45
Server: JB#1
Popis situace: Utíkal jsem od Simona pryč, mezitím simon umřel , potom tak za 3s po mě začal Ringi střílet když už byl nový Simon a měl jsem plnit jeho příkazy, zabil mě a následně říkal že jsem měl zbraň, což není pravda jak je vidět v demu.
Důkaz:here
Čas Dema v prípade (GOTV): CT 4 7 T čas: 41:05 - 41:25
- rdkisgod
- Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Ringi/FK/Jailbreak#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Ringi/FK/Jailbreak#1
Ahoj,
Ringi ban nedostane.

e.Gulage Promiň Ondro, zrovna jsem mu tam klikl ban a nechám mu ho, jelikož to sice úmyslně nebylo, ale žádná omluva nebo jiné vyjádřeni nebylo. ,,Nechci ti dát free VD" podle mě není vyřešení situace.
Ringi ban nedostane.
- Osobně si myslím, že to neudělal úmyslně, byl zmatek a mohl tě opravdu vidět sebrat tu zbraň, kterou si sice neměl, ale chápu ho. Pro tentokrát bych to nechal bez banu, vím mohl se aspoň omluvit, ale znám ho a nemyslím si, že je problémovej hráč.
- Příště chci screen ze hry a ne výpis z finderu.
e.Gulage Promiň Ondro, zrovna jsem mu tam klikl ban a nechám mu ho, jelikož to sice úmyslně nebylo, ale žádná omluva nebo jiné vyjádřeni nebylo. ,,Nechci ti dát free VD" podle mě není vyřešení situace.

-

Ondra3255 - CS2 Admin

• Stránka 1 z 1