I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] ROČI VOLE ŠAŠEK

Příspěvekod Brazzer » 22 dub 2019, 15:54

on je vydlabaný na mě kecá nějaké kokotiny ze se prej priblizuju k tckam kdyz je hvd, pokud vím tak pri hvd se mam pohybovat na ct zone tak nevim co ten šašek do mě kéruje a pak mi da prehoz když ho zpičuju že mluví jen simon když si už druhé kolo řeší nějaký fk, at si to řeší jinak a nenarušuje mi hru. kecá tam nesmysly o tom ze mu tcko dalo kill kdyz skocil i kdyz mel zakazy a prikaz mel vykonat at po tom co to doreknu cele a ne nekde uprostred, pak mi da ban na chat a pokud vím tak existuje nejaky system upozorneni, kick, ban
dukaz:http://leteckaposta.cz/834966380
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

[Vyreseno] ROČI VOLE ŠAŠEK

od Rumcajz » 22 dub 2019, 15:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ROČI VOLE ŠAŠEK

Příspěvekod RoCinKo » 22 dub 2019, 16:35 VIP

Zdravím, demo se mi neuložilo, tak se omlouvám :-)
1. Nemáš se k T co přibližovat.
2. Řešil jsem fk, řekl si první reakce s výhodou (chvílku si nemluvil) "tak jsem skočil" a hned si řekl do napsání do chatu kočkopes, tak mě zabil. A proč jsem tě pleskl o zem, no důvod je jednoduchý, pletl ses mi furt do toho, pak si řekl že "drž piču" tak proto jsem tě pleskl o zem.
3. Pak si mi nadával tak jsem tě hodil k T
4. Proč ten ban na chat? Urážel si mě že jsem nemocný na hlavu, a tak dále. Díval jsem se na tvoje demo. Tam si na mě psal že jaký jsem "kokot" Mary zabij toho "kokota"
Stačí se kouknout na tvůj hlstats jaký tam máš krásný chat. A tvoje jména? Ty jsou taky dost zajímavé :-)
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1502
Nalij pivo nebo rum

Mas Instagram? :D
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 22 dub 2019, 16:37 VIP

+ ještě dodám, jako admin můžu kdykoliv zasáhnout do hry.
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Brazzer » 22 dub 2019, 17:40

ano napsal jsem... mary zab toho kokota rociho ale to jsi ty nevidel, jak si sam napsal, videl si to az ted, podle toho dema co jsem dodal takze to nejak nemelo vliv na ten ban co sem od tebe dostal po tom co jsem napsal ze jsi nemocny na hlavu.

2. Řešil jsem fk, řekl si první reakce s výhodou (chvílku si nemluvil) "tak jsem skočil"..... ano a pokud sem teda nerikal nic tak proc jsi skocil kdyz si mel zakazy? a kdyz asi 2 kola resis tenhle "fk" a musis pri tom grabovat ctcko namisto toho aby sis to s nim vyrikal v chatu a kvuli tobe vznikne vzpoura a nemuze probihat vpohode hra tak myslim ze veta "drž piču" je celkem na místě a moje jména co používám a můj chat? vysvětli mi prosím co to má společného s touhle stížností?
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 24 dub 2019, 11:57 VIP

Znovu sa pýtam: Máš aj nejaké časy k tomu demu?

A nie, nebudem čakať, kým sa naješ.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Brazzer » 24 dub 2019, 14:09

takžeeeeee

1:30 je ROČI na žebříku před zbrojkou, ctcko se k němu přiblíží admin ho odhodí, pak přijdu já, kouknu na ctčko, pak na admina a pak fuuuuuuuuu a letím taky, admin zavalí něco o přibližování, pak asi řeknu něco já o tom že nechápu, admin si mě grabem přitáhne až to ze mě cáká, očividně si to roči užívá a stojí mu při tom cicka, sadista jeden

3:17:29 Mery má simona a zrovna dostává od zebry, oznamuju simonce, že roči je kokot a at ho zabije

3:56 řeší se fk, který dostal hráč ghost, hráč ghost byl na žebříku před zbrojkou a dostal fk, ale vd nedostal, prý byl před zbrojkou na vlastní nebezpečí, nevim jestli se ten pohyb pred zbrojkou na vlastní nebezpečí vztahuje i na to, že ctčko muze jen tak zajebat hrace pred zbrojkou, který nevlezl na ct zonu

5:58:13 mám simona a dávám první reakci o výhodu o napsání do chatu slova kočkopes, admin skočí dřív než reakci dořeknu tak ho ctčko zabije, admin fňuká do voicu a pak mě slayne, asi sem ho vypičoval nwm...

6:30 další kolo, roči grabuje ctcko co ho zabilo a řeší to s ním, opět upozorňuju simonku, že ROČI je kokot, aby ho zabila, vzniká vzpoura a roči dostává své vyplakané vd, další kolo zas grabuje ctčko a řeší to s ním a vzniká další vzpoura, mě rupnou nervy tak mu řeknu DRŽ PIČU a letím od ct, pak sem mu vysvětlil že tam kvůli němu furt vznikají vzpoury a nedá se normálně hrát
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 24 dub 2019, 15:09

1.30 - Odhozeni opravnene, nasledne slapy zbytecne, prvni chyba.
3.17 - to jsi frajer
3.56 - Roci spravne situaci vysvetluje, pohyb pred zbrojkou behem HVD je na vlastni nebezpeci, bez ohledu na CT zonu.
5.58 + 8.55 Admin tvrdi, ze hrac muze porusit zakaz, dokud Simon nedopovi reakci s vyhodou. Coz je totalni nesmysl, ktery pak siri po serveru. Hrac ma samozrejme pockat, az Simon dopovi prikaz a pak jej ma plnit. U reakce s vyhodou muze zakaz porusit, ale az po dopovezeni celeho prikazu. Admin dostal opravneny kill a svym naslednym jednanim pak jen kazil hru. To je druha chyba.

RoCinKo píše:3. Pak si mi nadával tak jsem tě hodil k T

Toto je treti chyba. Prehozem hrace k T nepotrestas jeho nevhodny slovnik. Priste zkus kick.

Admin evidentne pochybil, za coz se zde omluvi. Jeho spatne kroky te ale nijak neopravnuji k hanebnemu vyjadrovani na jeho adresu, za coz jsem te potrestal.

Stiznost opravnena.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod RoCinKo » 24 dub 2019, 15:13 VIP

Ahoj kámoš :)

1:30 : Nemáš se ke přibližovat, a to ctčko taky.

3:17:29 : Nedává smysl.

3:56 : Hráčovi jsme vysvětlil, FK padl, ale nedává se za to VD. Protože před zbrojkou je na vlastní nebezpečí.
Když dělal pohyb, tak není důvod ho zabít, pokud byl už na ct zoně tak dostál kill oprávněně.

5:58:13 : Ano, řekl si první reakci s výhodou (chvíli si nemluvil) tak jsem skočil, a hned si dořekl o napsání do chatu kočkopes. Tak jsme se ho ptal, proč mě zabil? Pak jsme to chvíli řešili, a ty si mi na to řekl "drž piču simonuju" tak jsem tě slaynul či hodil o zem, nepamatují si to už moc.. :-) Jo a v ten moment se mi nemáš co plést, když něco řeším.. obzvlášť když "drž piču" bral bych, kdyby si mi řekl můžu do toho zasáhnout?... :-) Pak vznikla vzpoura a on už byl last, tak jsem mu řekl že to dořešíme příští kolo. On mi normálně řekl že jo ok.

6:30 : Jak jsem už psal, "Pak vznikla vzpoura a on už byl last, tak jsem mu řekl že to dořešíme příští kolo. On mi normálně řekl že jo ok." Pak mi nahlásil si či dál VD. A ten přehoz si dostál proto že si mi opět a zas nadával. Tak si dostál přehoz.., po tom co si byl přehozený si mi napsal že jsem nemocný na hlavu. Tak jsem se nějak neudržel a dostál si ban na chat :-)

Takže zatím, a přejí krásný zbytek dne. ;)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 24 dub 2019, 15:16 VIP

Omluvám se, víc krát se to nestane. :)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor