• Stránka 1 z 1
Router/Veřejná IP
Ahoj, mám problém.. Mám router a veřejnou IP int od UPC
Ale problém je v tom že Router má IP 78.102.255.** a Modem 78.102.45.**
Když si chci udělat třeba nějaký TS3 Server na své veřejné IP a povolím porty v routru na mojí IP kterou mi přidělil router tak mi to nefunguje. Když připojím Modem tak mi to funguje.
Ano pokud mám tedy Ts3 server zadám si IP 78.102.255 : zadám port zkoušel jsem i tu druhou modemovou "Uložil jsem si IP a dal jsem ji do teamspeaku " ale také nic..
Router jsem zkoušel celý restartovat jak tlačítko vedle vypínaní tak FatalRestart restartovat modem restartovat wifi přes 192.168.2.1 ale stále nic.
Díky za každou radu pokud by jste něčemu nerozuměli stačí napsat....
"Schrnutí:" chtěl bych mít doma internet přes wifi aby mi tam šla také ta veřejná IP protože když bych si chtěl s kámošema třeba něco zahrát tak bych si chtěl vytvořit server povolit porty a aby to šlo přes hamachi je to pomalé nebo se to seká....
A nechci si to přepojovat přes kabely a modem a hned kabelm do PC..
Ale problém je v tom že Router má IP 78.102.255.** a Modem 78.102.45.**
Když si chci udělat třeba nějaký TS3 Server na své veřejné IP a povolím porty v routru na mojí IP kterou mi přidělil router tak mi to nefunguje. Když připojím Modem tak mi to funguje.
Ano pokud mám tedy Ts3 server zadám si IP 78.102.255 : zadám port zkoušel jsem i tu druhou modemovou "Uložil jsem si IP a dal jsem ji do teamspeaku " ale také nic..
Router jsem zkoušel celý restartovat jak tlačítko vedle vypínaní tak FatalRestart restartovat modem restartovat wifi přes 192.168.2.1 ale stále nic.
Díky za každou radu pokud by jste něčemu nerozuměli stačí napsat....
"Schrnutí:" chtěl bych mít doma internet přes wifi aby mi tam šla také ta veřejná IP protože když bych si chtěl s kámošema třeba něco zahrát tak bych si chtěl vytvořit server povolit porty a aby to šlo přes hamachi je to pomalé nebo se to seká....
A nechci si to přepojovat přes kabely a modem a hned kabelm do PC..
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Router/Veřejná IP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Router/Veřejná IP
Refresh
Pokud nevíte tak řekněte že nevíte a dejte lock
mě to nějak moc nevadí.... I tak to moc nevyužívám. Jenom by mě to třeba zajímalo co stím je

Pokud nevíte tak řekněte že nevíte a dejte lock

asdasdas
-
cunik - Profesionál
1. na modeme naroutuj porty na IP routera
2. na routeri naroutuj porty na IP PC
3. profit...
2. na routeri naroutuj porty na IP PC
3. profit...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Díky, funguje občas tedy nejde musím restartovt PC nebo Int ale jinak funguje dík
asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1