I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ROXTEDY JB 1

Příspěvekod nobra1n » 18 led 2015, 19:06

CS chci nahlásit admina všehomoucího všudebyla roxtedyho s malym r byla mapa oasis a on dal nesmyslnou otazku o vd coz je podle me nadrzovani řekl kdo mi první napíše moje datum narozeni spravne tak bude mit vd a samozřejmě jeho vyvolená tynka protoze jsou nejaky kamosi nebo ja nevim co sou a to měla správně nečekaně takže to je nadržovaní .

dukaz : nemam ale doufam ze mist roxtedy bude na tolik fer ze se prizna
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

ROXTEDY JB 1

od Rumcajz » 18 led 2015, 19:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ROXTEDY JB 1

Příspěvekod OMV » 18 led 2015, 19:24 VIP

V prvom rade sa ukľudni a nikoho tu nebudeš urážať. A nabudúce podľa VZORU!
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod nobra1n » 18 led 2015, 19:26

A urážím ho snad ? a podle vzoru to mám
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 led 2015, 20:06

Počkáme na jeho vyjádření.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Roxtedy » 18 led 2015, 20:17 VIP

Ahoj,

nemyslim si ze sa jedna o nadrzovanie. Par krat som dal tipovacku (o vyhodu) o uhadnutie mojho datumu narodenia bolo to na inych mapach aj par dni dozadu (kedze su to rovnake cisla a velmi lahke clovek si ich zapamata). 10.10.88 - hrac VANI (proste pan)
to vedel ale nebol rychlejsi ako tynka, do Tchatu mi spravnu odpoved napisal wredis a mal to skor ako tynka. Niekolko hracov ma aj kontaktovalo na steame a informovali sa na onen datum. Z mojej strany vsetko

edit: Keby si ma v hre nespamoval prostrednictvom posty hlupostami (ktore samozrejme ignorujem) sledoval viac hru, taketo cisla by si si zapamatal aj ty
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod nobra1n » 18 led 2015, 20:23

CS myslíš že mě zajímá tvoje datum narozeni nezajima tak proc bych si ho mel zapamatovavat a nejakou blbou tipovacku takhle davat jako otazku o vd si myslim ze nemuzes a kdyby ´me tvoje datum zajimalo tak jak se te mam zeptat na steamu jak tam píšeš jak se te lidi ptaji kdyz me sis asi zablokovoval nebo nevim co xD
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod nobra1n » 18 led 2015, 20:26

+ na csku si mě vždy ignoroval i když jsem se tě ptal na otázku ohledně pravidel kdyz jsem byl u ct to bych chtel taky vysvetlit.
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod nobra1n » 18 led 2015, 20:31

a když jsi mě už neignoroval tak jsi mi tam delal pul hodinovou prednasku proc se ptam a bla bla bla
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 19 led 2015, 11:04 VIP

nobra1n píše:CS myslíš že mě zajímá tvoje datum narozeni nezajima tak proc bych si ho mel zapamatovavat a nejakou blbou tipovacku takhle davat jako otazku o vd si myslim ze nemuzes a kdyby ´me tvoje datum zajimalo tak jak se te mam zeptat na steamu jak tam píšeš jak se te lidi ptaji kdyz me sis asi zablokovoval nebo nevim co xD

Tipovacka je atrakcia - vyuzil som svoj datum narodenia kedze obe cislice su rovnake. Pouzil som to par krat aj v minule dni. Vcera som skusil kto si tie cisla zapamatal - par ludi sa naslo, najrychlejsia bola tynka.
Je moja osobna vec, koho si na steam pridam. Vsetci dobre vieme co si za individum - u mna na steame miesto nemas.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Roxtedy » 19 led 2015, 11:07 VIP

nobra1n píše:+ na csku si mě vždy ignoroval i když jsem se tě ptal na otázku ohledně pravidel kdyz jsem byl u ct to bych chtel taky vysvetlit.

Tvoje spravanie a vystupovanie sa musi len ignorovat. Z tvojej strany slo bud o spam alebo o provokaciu. Pytal si sa bud na nezmysly alebo na veci, ktore si vedel a robil si zo seba teliatko.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod nobra1n » 19 led 2015, 14:19

Jo to uznavam ze se chovam jak .... ale proste mi neprijde dobre davat otazku datum sveho narozeni
nobra1n
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 led 2015, 15:16

Ano, admin takovou tipovačku dát může.
Nicméně jak znám Roxtedyho, byl tou dobou se svou vyvolenou na TS a schválně ji nadržoval.
Však si o něm udělá každý obrázek sám.. :roll:
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy