I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] Roxtedy / JB1

Příspěvekod Mizuu » 01 pro 2016, 14:30

Roxtedy / Jailbreak 1

Popis: Ako obvykle som zobral simona. Bez problémov som simonoval. Bolo tam 18 hráčov, dal som nejaký chyták aby ich bolo menej. Potom som chcel dať futbal, len som sa potreboval jedného zbaviť, alebo mu dať výhodu neúčasti. Nakoniec som to urobil takto: povedal som "Dáme si reakciu o neúčasť, prvá reakcia na skok" skočil prvý, zabil som ho. Pokiaľ mu vadí to, že sa nachytá na úplne blbý príkaz, žiaľ to už moja vec nieje, skočil, a skočil ako prvý. Pokračoval som s 4 hráčmi. Zastavil som a povedal som nech sa nehýbu. Potom som im dal na výber nejakú atrakciu, nech napíšu nejaký nápad, ak sa mi to bude páčiť dáme si to. V tom mi Roxtedy povie: "Chceš ban teraz, alebo prehoz?" povedal som mu že "prečo". "že dávam pofidérnu reakciu na futbale a potom dám pre 3 bludisko" Urychlil som, síce som mu nič na otázku neodpovedal, pretože som chcel, aby bol spokojný aby nemal niečo proti mne, a aby si hlavne mohol zahrať. Následne som si ich dal na stenu, ukončil VDčko jednému hráčovi a dal príklad o PP. A v tom ma Roxtedy prehodil. Nechápem dôvodu prehozu, preto sa chcem spýtať na dôvod. Podľa mňa si pochybil, už som mal jednu takú situáciu, ked si kontroloval mikrofon tomu hráčovi čo hral PPčko, povedal som si že ešte počkám, zato by nebolo nič, ale toto?

Dôkaz: Žial dôkaz nemám. Na serveri bol z vyšších postavených: Habs, Ody a ešte Roxtedy.
Pokiaľ bude potreba vyčasujem a doložím z HLTV.

Ďakujem za pozornosť. Prajem pekný zvyšok dňa.

S pozdravom,
Mižu.
Mizuu
Mistr
Mistr

[Vyreseno] Roxtedy / JB1

od Rumcajz » 01 pro 2016, 14:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Roxtedy / JB1

Příspěvekod Roxtedy » 01 pro 2016, 14:57 VIP

Nesedi ti to uplne ako pises. Ja som sa ta pytal preco musis najprv nachytavat vaznov (aby si s 3mi siel na atrakciu + VD, ktore nebolo este zapojene). Ty si s 3 Tckami chcel ist na bludisko. Je to podla teba normalne ? Ja som sa ta pytal ze preco nemozes dat bludisko hned na zaciatku nie ty das hru na simona, nachytavas vaznov. Ok to je v pohode. Potom ideme na futbal. Povies, ze si dame reakciu o vyhodu - snazis sa zas nachytat T. Nepodari sa ti tak das poslednu reakciu na skok. (To ze som zomrel ja vobec nevadi) ty so zvysnimi vaznami (boli len 3ja) ides na bludisko. Ked som sa ta pytal preco to robis, preco nemozes dat atrakciu na zaciatku ale davas to iba par vaznom ktory ti ostanu - odignoroval si ma a hral si si dalej svoje. Prehodil som ta kvoli tomu.

Na JB hram poslednu dobu casto a ty robis stale toto dookola, nachytavas vaznov, hned sa ich zbavis a s minimum hracov ides na atrakciu.

Opakujem prehodil som ta za tvoju ignoraciu na moju otazku.

Btw - HLTV ti je na nic nejdu tam zvuky
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mizuu » 01 pro 2016, 15:03

Vyčasovanie:

23:05 - berem simon
23:20 - príkaz nech idú do boxu na červeny stol
23:32 - chyták so slovíčkom štart, ed sa hral simon
24:28 - "dáme si reakciu o neúčasť, prvá reakcia na skok"
24:38 - Zabil som Roxtedyho
25:14 - či mi dá ban alebo prehoz, hovoril mi že dávam nezmyselné atrakcie, že su 4 živý
26:00 - Išiel som dať otázku o PPčko
26:11 - zrušil som otázku, a zapojil som si vdčko
26:29 - prehoz mna od CT k TT

http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 01 pro 2016, 15:19 VIP

http://leteckaposta.cz/953832116
Kolo začína cca. 23:00
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Mizuu » 01 pro 2016, 15:38

OSPRAVEDLNUJEM SA ZA SPAM

Môj názor na danú situáciu je takýto. Vôbec som tvoju otázku neignoroval. Zobral som si ju k srdcu, a urýchlil som toto kolo. Žiaľ ty si ma hodil o zem. Podľa mňa, simon je nato aby dal aj nejaké atrakcie. Predsa PP má byť zaslúžené. Prejdeš si nejakými pravidlámi, reakciami, a atrakciou a dostaneš PP.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Maxipes » 02 pro 2016, 12:27

Admin se s tebou snazil vykomunikovat, co a jak, ale odpovedi se mu nedostalo. Proto te prehodil, aspon podle jeho vyjadreni. Mne se prehoz v dany moment zda jako drsna forma trestu a sam bych ti dal maximalne slay, pokud vubec. Zkus vice komunikovat a lepe reagovat na podnety, ktere se ti snazi admin dat, aby hra na serveru byla dostatecne plynula. Tim podobnym incidentum predejdes.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy