Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Vyřešeno] Rozbehne to?

Příspěvekod MajorGames4 » 19 srp 2018, 23:18 VIP

Otázka:
Ahojte, rozbehne mi táto PC zostava CS:GO aspoň na 30 FPS

Parametre:
Procesor: AMD A6-9500
Zák. Doska: ASROCK A320M-HDV
RAM: 4 GB
Grafická karta: SAPPHIRE HD 6450 (AMD Radeon HD 6450)
Zdroj: LC Power LC600H-12 600W

Popis:
Na starom PC som mal oveľa sľabšie komponenty (Vtedy som bol aj menší, a nevyznal som sa toľko v PC ako dnes) a pamätám si z nich len grafickú kartu že tam bola tiež Radeon-ka ale 5700. A tam mi to v pohode utiahlo CS:GO na cca 30 - 40 FPS. Procesor bol tiež slabší, ale ten už neviem aký bol. Ale viem, že bol tiež od AMD.

Viem, že to nie je nič herné, že je to skôr na bežnú prácu, ale je to len dočasné riešenie. Čašom kúpim oveľa výkonnejšie parametre.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] Rozbehne to?

od Rumcajz » 19 srp 2018, 23:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rozbehne to?

Příspěvekod zima » 20 srp 2018, 08:11

Takáto zostava je mačkopes ako vyšitý. By som povedal, že tá samostatná grafická karta je o hodne slabšia ako tá integrovaná priamo v cpu. Ďalej ale pre tú v cpu tam určite nebude vhodné osadenie ram (odhad).

Hranica 30 fps tam pokoriteľná je, ale tá hra nebude hrateľná. Na dobre hrateľné GO je pre mňa postačujúcich 120fps a viac, t.j. grafická karta typu nvidia GTX 750Ti a lepšia. Čo je už bazárová karta a oplatilo by sa ju za pár dukátov niekde z druhej ruky splašiť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MajorGames4 » 20 srp 2018, 08:26 VIP

Jak to myslis mackopes... Sak socket, typ atd... Vsetko sedi.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod ZelezoBeton » 20 srp 2018, 08:30 VIP

Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MajorGames4 » 20 srp 2018, 08:48 VIP

ZelezoBeton píše:http://www.userbenchmark.com/PCGame/FPS-Estimates-Counter-Strike--Global-Offensive/3680/7821.0.0.0.0

Dakujem ;).

A pre tych, ktory si myslia ze je to mackopes atd... Je to nezmysel! Ak sedi socket, typ atd... MUSI to fungovat spravne! A ja nie som ten typ hraca, ktori chce aby mu utiahlo gta v na 8K monitore vo full HD na 5000FPS. Mne bohato staci aj 30fps.
A aj to, to je jedno, kto aku si da zostavu. Zostavit si vlastni pc znamena, ze si tam das komponenty take, ake chces. Zostavit si svoj pc neznamena, ze prides na nejake forum, napises tam napr. Aku chces zakladnu dosku, a teraz ti tam 300 ludi budu pisat "a sem musis dat takuto grafiku, a sem ti toto nepojde" atd.... Co ked si tam mozno nedam ziadnu gpu? Co ked si tam dam ba miesto gpu toaletak? Co ked na miesto 4GB ram, tam dam napr. 320GB ram? Co ked si napr. Kupim tu najlepsiu hernu zak. Dosku, a na nu dam totalne slabe komponenty lebo to tak ja chcem?... Ked sedi socket, typ dosky atd... Tak to jednoducho ist musi!. Viem, ze ked mas napr. Grafiku nvidia geforce gtx 1080ti, a procesor napr. Amd a6 9500, ze si moc nezahras, lebo logicky mas slaby cpu, ale windows, drivere, vsetko pojde.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod zima » 20 srp 2018, 12:41

MajorGames4 nepochopil si to :D

Ten procesor má v sebe grafickú kartu, ktorá je výkonnejšia ako tá dedi-kovaná (pokiaľ tá mašina ma dobre zvolené ram). Preto je to mačkopes.

Ak to má byť nová mašina, mal by si tam ako cpu zobrať povedzme AMD Ryzen 3 2200G bez tej grafickej karty. Taktiež aspoň 8GB ram v dvoj kanálovom zapojení. Na pc takéhoto typu sa bude dať aj zahrať aj pracovať a aj ti to nejaký čas k spokojnosti vydrží. Ale nechaj si u predajcu aktualizovať bios tej dosky, aby si sa vyhol problémom. Najlepšie by bolo aby ti to oni rozchodili a poslali zložené.

----------------------------------------------------------

MajorGames4 tvoja veľká chyba je, že dôkladne neprečítaš to čo ti je napísane (možno tomu len nevieš porozumieť). Každopádne ak niečomu nerozumieš musíš sa naučiť aj správne formulovať otázky.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Wajx » 20 srp 2018, 13:53

Ahoj na 30fps by ti to určitě mohlo rozjet, ale hrát csgo na 30 fps je blbost, jelikož jakmile hra jde pod 60fps tak se víc trhá a zvyšuje se input lag.
Steam: goo.gl/pFQJkd

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Obrázek
Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
Wajx
Drbna
Drbna

Příspěvekod MajorGames4 » 20 srp 2018, 18:08 VIP

zima píše:MajorGames4 nepochopil si to :D

Ten procesor má v sebe grafickú kartu, ktorá je výkonnejšia ako tá dedi-kovaná (pokiaľ tá mašina ma dobre zvolené ram). Preto je to mačkopes.

Ak to má byť nová mašina, mal by si tam ako cpu zobrať povedzme AMD Ryzen 3 2200G bez tej grafickej karty. Taktiež aspoň 8GB ram v dvoj kanálovom zapojení. Na pc takéhoto typu sa bude dať aj zahrať aj pracovať a aj ti to nejaký čas k spokojnosti vydrží. Ale nechaj si u predajcu aktualizovať bios tej dosky, aby si sa vyhol problémom. Najlepšie by bolo aby ti to oni rozchodili a poslali zložené.

----------------------------------------------------------

MajorGames4 tvoja veľká chyba je, že dôkladne neprečítaš to čo ti je napísane (možno tomu len nevieš porozumieť). Každopádne ak niečomu nerozumieš musíš sa naučiť aj správne formulovať otázky.

Qha dobre, tak prepac :) mozete oznacitcako vyriesene.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody