• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]rozlišení 4:3
Ahoj,
po upgradu na Windows 10 mám problém, že mi nejde roztáhnout 4:3 rozlišení na celou obrazovku, nevíte co s tím?
po upgradu na Windows 10 mám problém, že mi nejde roztáhnout 4:3 rozlišení na celou obrazovku, nevíte co s tím?
[EVIP] Furien 7

-
cereal51 - Kolemjdoucí
[Vyriešené]rozlišení 4:3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: rozlišení 4:3
Robí to aj mne a ďalším x ľuďom. Pri akom rozlíšení ti to robí ?
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
To rozlíšenie je pomerne neštandardné a mali ho hodne staré monitory. Každopádne toto rozlíšenie bolo aplikované pre pomer strán 16:9. Dôsledok zobrazenia obrazu 4:3 na celú obrazovku je, že ten obraz je 16:9. Prečo tak nehrať v tomto rozlíšení rovno?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
https://www.youtube.com/watch?v=3A5BF4mxoCk
Tady je kdyžtak vysvětlení.
A já právě potřebuju nějak odstranit ty černé pruhu po stranách, aby se mi to roztáhlo na celou obrazovku. Na windowsu 8 mi to šlo automaticky, ale na 10 vážně nevim, proč to nejde.
Tady je kdyžtak vysvětlení.
A já právě potřebuju nějak odstranit ty černé pruhu po stranách, aby se mi to roztáhlo na celou obrazovku. Na windowsu 8 mi to šlo automaticky, ale na 10 vážně nevim, proč to nejde.
[EVIP] Furien 7

-
cereal51 - Kolemjdoucí
cereal51 píše:A já právě potřebuju nějak odstranit ty černé pruhu po stranách, aby se mi to roztáhlo na celou obrazovku. Na windowsu 8 mi to šlo automaticky, ale na 10 vážně nevim, proč to nejde.
Klikni Pravým na Plochu -> Ovládací panel NVIDIA -> Přizpůsobení velikosti a pozice Plochy -> Na Kartě Změna měřítka vyber režim změny měřítka Celá obrazovka a zaškrtni Potlačit režim změny měřítka nastavený hrami a programy (Pokud to tam nemáš nebo to nefunguje -> Stáhni si tyto ovladače -> Nainstaluj je -> Restartuj PC a zkus to znova)
Pokud máš Intel -> Klikni pravým na Plochu -> Intel HD Graphics Control Panel -> Display -> Basic -> Zaškrtni Scale Full Screen a
Override Apliccation Settings (tak jako zde).
A pokud AMD -> Stáhni si toto a smaž pomocí toho programu CCC -> Potom si stáhni tuto verzi CCC -> Restartuj PC -> Otevři CCC -> My digital flat panels -> Properties -> Zaškrtni Enable GPU up-scaling -> Vyber Scale image to full panel size
CCC = Catalyst Control Center Více najdeš zde █ = Nepovinné
Nejjednoduší by ale bylo se Windows 10 zbavit. Vždyť ani nejsou zatím žádné pořádné DX12 hry, rozdíl ve výkonu optoti W8 je zanedbatelný a ještě k tomu tě Microsoft přes něj sleduje.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ani v CCC ani v Intelu se mi tyhle možnosti nezobrazují
Takže asi nejjednodušší řešení bude koupit si konečně nový počítač 

[EVIP] Furien 7

-
cereal51 - Kolemjdoucí
Tak návod tu máš, pokud se ti tam nezobrazuje nějaká funkce kterou na to potřebuješ, obrátil bych se spíš na PC supporta.
-
LANDON - Kazatelův učeň
KubLama ti tu napísal parádny návod ale keď to tam už nevieš nájsť tak to náš problém nieje. Skús napísať PC Supportovi možno ti stým pomôže.
Ja to beriem ako vyriešené lebo dobré rady si dostal ktoré sú riešením problému.
Lock
Ja to beriem ako vyriešené lebo dobré rady si dostal ktoré sú riešením problému.
Lock
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1