I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] rrrrrrrrrrrrr / JB#1

Příspěvekod Prostitut » 20 črc 2020, 00:36

Nazdar,

1. Popis situace - Zabanoval ma admin po tom, co som ho zabil aj s dalsim jednym hracom. Hadzali granaty z atrakcie smer zbrojka. Na deme jasne vidiet.

2. Důkazy - demo - http://leteckaposta.cz/371264421
cas: 11:00
Prostitut
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] rrrrrrrrrrrrr / JB#1

od Rumcajz » 20 črc 2020, 00:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: rrrrrrrrrrrrr / JB#1

Příspěvekod ImMatthew » 20 črc 2020, 01:45 VIP

Čus,
neviděl jsi mě házet granáty na zbrojku, meditoval jsi ve zbrojce pokud mě zrak ještě nešálí, což jde krásně vidět i na tom demu, co jsi poslal, takže tohle byla totální levá na mojí osobu.

Zatímco ty jsi se svým excelentním aimem sváděl bitvu s VIP hráčem, kterého jsi granát naopak pryč házet viděl, já si dále hrál na atrakci, přitom jsem tě granátem ani nehitnul. Že ty tam tančíš valčík, nebo cos tam vyváděl mimo CT zónu není můj problém, situaci jsi mohl zkontrolovat i z vrchu. Tvoje vystoupení jsi završil tím, že jsi mě zabil, když jsem si vzal další granát s tím, že je to CT tlačítko, následně jsi začal vytahovat z nejhloubějších zákoutí tvé mysli výmluvy, proč jsi mě vlastně zabil a dále měnil důvody killu.
Situaci jsem se s tebou ještě snažil vyřešit přes mikrofon, kde jsi opět dokázal, že nemáš absolutní šajnu o tom, jaké jsou aktuální pravidla.
Jediné, za co bych se ti mohl omluvit a způsobit ti psychickou újmu je to, že jsem neměl nárok na VD, avšak o FK se normálně jednalo a ty jsi se mi měl omluvit, což jsi neudělal. Další kolo jsi změnil názor a řekl, že to řešit nebudeš, tak jsem to vyřešil já.

Pro příště se zkus chovat jak člověk a ne jako neandrtálec, nauč se pravidla a nechoď k CT pokud je nevíš.
Obrázek
ImMatthew
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Prostitut » 20 črc 2020, 03:17

Ja ta poprosim sa chovat ako clovek. Dourazas ma v prvych dvoch odstavcov a potom odkazujes na to, ako sa ma clovek spravat. Som tu novy hrac, mohol som spravit chybu. Nestrpim nespravodlivost. Ukoncite to ako chcete.

EDIT: Este by som chcel dodat, ze ja s tebou nesuperim :geek:
Prostitut
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod w0wA » 20 črc 2020, 10:25

Šeherezada bola menšia citlivka než ty, ešte si asi nezažil keď ťa niekto douráža
w0wA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ImMatthew » 20 črc 2020, 10:37 VIP

Prostitut píše:Ja ta poprosim sa chovat ako clovek. Dourazas ma v prvych dvoch odstavcov a potom odkazujes na to, ako sa ma clovek spravat.

Nevidím někde že bych tě urážel, asi mě ten zrak teda už šálí.

Prostitut píše:Som tu novy hrac, mohol som spravit chybu.

A to je to, pokud jsi nový hráč, máš si situaci nechat vysvětlit, poučit se z ní a hrát dál, jenomže když se někdo zachová tak, že ti řekne že to řešit nebude, nediv se, že to pak dopadá takhle, z počátku jsem ti ten ban vůbec dávat nechtěl a chtěl jsem to vyřešit jako člověk a jak jsi říkal, jsi tu nový a já nemám zapotřebí se nějak uspokojovat a nějak trestat lidi co jsou tu noví a ještě tu hru tolik neovládají, proto jak jsem již psal nelez k CT a raději sleduj hru od T, uč se vše co je k tomu potřebné, dožeň pravidla a pak to zkus.
Obrázek
ImMatthew
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 20 črc 2020, 12:47 VIP

Nikdy nesmieš zabíjať za niečo, čo nevidíš.

Postup admina bol správny.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Prostitut » 20 črc 2020, 22:49

w0wA píše:Šeherezada bola menšia citlivka než ty, ešte si asi nezažil keď ťa niekto douráža

Podstatne je, ci som sa aj urazil. Mno a k tomu len tolko, ze dajaki nonface chlapci cez STP kabel ma neurazia ;) :lol: A druha vec, ze ma vobec nepoznas a trepnes tu takuto somarinu, ty sehrezada :lol:
Prostitut
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Focusss » 20 črc 2020, 23:32

w0wA píše:Šeherezada bola menšia citlivka než ty, ešte si asi nezažil keď ťa niekto douráža

NEVYJADŘUJ SE KAM NEMÁŠ!!!!!!!!!!
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy