• Stránka 1 z 1
Ruka držení zbraně
Zdravím,
Můj problém je takový, že držení zbraně nejde přendat na pravou ruku, v práce ruce dokážu držet jen nůž, ale granáty, primární i sekundární zbraně se mi ukazují jen na levé straně... Mám nový počítač, systém Windows 10, takže nevím co může být za problém... Jinak hra bezu jak má, ale jako praváka mě držení zbraně v levo dost irituje, snad chápete... Díky za rady ❤️
Můj problém je takový, že držení zbraně nejde přendat na pravou ruku, v práce ruce dokážu držet jen nůž, ale granáty, primární i sekundární zbraně se mi ukazují jen na levé straně... Mám nový počítač, systém Windows 10, takže nevím co může být za problém... Jinak hra bezu jak má, ale jako praváka mě držení zbraně v levo dost irituje, snad chápete... Díky za rady ❤️
- ToxicCzeShko
- Kolemjdoucí
Ruka držení zbraně
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ruka držení zbraně
Ahoj, máš cl_righthand 1? Co máš vybraného v rendereru? -- Software/OpenGL?
Většina lidí není spokojena s výdělkem, měnit práci chce ale málokdo
RaidoNek.eu
RaidoNek.eu
-
RaidoN - Pokročilý
RaidoN píše:Ahoj, máš cl_righthand 1? Co máš vybraného v rendereru? -- Software/OpenGL?
Upřímně nevím co je to cl_righthand 1, ale mám to nastavené na Software, myslíš, že v tom je problém?
- ToxicCzeShko
- Kolemjdoucí
Mám ten pocit
Zkus to přepnout na OpenGL/D3d prosím a řekni mi, jestli to pomohlo.

RaidoNek.eu
RaidoNek.eu
-
RaidoN - Pokročilý
RaidoN píše:Mám ten pocitZkus to přepnout na OpenGL/D3d prosím a řekni mi, jestli to pomohlo.
Pokaždé jsem zkusildát buď OpenGL nebo D3D, tak dobrý fungovalo, ale jen s rozlišením nějakých 640/480, kdykoli to dám na vyšší rozlišení hra spadne do lišty a vyskočí okénko, že se hra spustí v Softwarovém ´´režimu´´, takže na to asi seru a budu to muset oželit xd Nevím co s tím... Ale každopádně děkuju za rady <3
- ToxicCzeShko
- Kolemjdoucí
Co máš za pc, že ti to nejde? Mrkni sem https://www.quora.com/I-changed-my-CS-1 ... Windows-10
RaidoNek.eu
RaidoNek.eu
-
RaidoN - Pokročilý
Pokud si to dobře pamatuju, tak některé skiny v 1.6 prostě nelze přehodit doleva, protože jsou tak udělané. Možná je to i tenhle případ.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1