Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Rumble

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:31 VIP

Rumble
Obrázek
mechnizovaný postih


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Titán ze setiště (Passivka)
Obrázek

Každé kouzlo, které Rumble sešle, zvyšuje jeho hodnotu horka. Jakmile dosáhne 50 % horka, ocitne se na rizikové úrovni, která všem jeho základním schopnostem přidává bonusové účinky. Jakmile se dostane na 100% hranici, začne se přehřívat. Jeho základní útoky způsobují bonusové poškození, po dobu několika sekund však nemůže sesílat žádná kouzla.

Plamenomet (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Rumble zapálí protivníky, které má před sebou. Na 3 sekundy tak způsobí magické poškození každému v kuželové výseči. Míra poškození je větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.

Rumble sežehne své protivníky. Kouzlo v průběhu 3 sekund zraní všechny nepřátele v kuželové výseči za magické poškození. Poskokům a neutrálním příšerám toto kouzlo způsobuje jen poloviční poškození.
Bonus za rizikovou úroveň: Způsobuje o 50 % větší poškození.

Štít ze šrotu (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Rumble aktivuje štít, který jej chrání před poškozením a na krátkou dobu jej výrazně zrychluje. Síla štítu a míra zrychlení jsou větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.

Rumble vymrští štít, který během 2 sekund absorbuje poškození. Kromě toho se Rumbleovi na 1 sekundu zvýší rychlost pohybu.
Bonus za rizikovou úroveň: O 50 % větší výdrž štítu a rychlost pohybu.

Elektrická harpuna (E)
Obrázek
Dosah: 850

Rumble vystřelí taser, který zasáhne cíl elektrickým proudem. Způsobí mu tak magické poškození a sníží mu rychlost pohybu. Po 3 sekundách lze vypálit druhou střelu. Míra poškození a zpomalení je větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.

Rumble zasáhne svého protivníka jedním či dvěma tasery, způsobí mu tím magické poškození a na 3 sekundy ho zpomalí, přičemž účinky zpomalení lze sčítat.
Bonus za rizikovou úroveň: Poškození a míra zpomalení jsou o 50 % větší.Během 3 sekund po použití této schopnosti ji můžeš zadarmo seslat znovu.

Vyrovnávač (R)
Obrázek
Dosah: 1750

Rumble vystřelí několik raket, které vytvoří ohnivou stěnu, jež poškozuje a zpomaluje nepřátele.

Rumble vypustí sérii raket, které na 5 sekund vytvoří hořící stopu. Nepřátelům v zasažené oblasti se sníží rychlost pohybu o 35 % a každou sekundu utrpí magické poškození.Směr tohoto útoku určíš tím, že klikneš a potáhneš myší na požadovanou stranu.


MYTOLOGIE


Dokonce i mezi yordly patřil Rumble mezi ty nejdrobnější a nejslabší. Na různé pošťuchování a šikanu si tedy už dávno zvykl. Pokud chtěl přežít, musel se naučit být ještě pozornější a bystřejší než ostatní. Byl poměrně náladový a pomstychtivý, ať už měl problém s kýmkoli. Moc přátel si tímto způsobem nenadělal, to ho ovšem nijak netrápilo. Rád se hrabal v různých zařízeních a před živou společností dával přednost strojům. Většinou ho bylo možné najít na různých smetištích, kde se prohraboval haldami vyhozených věcí. Postupem času se z něj stal vynikající mechanik. Jeho učitelé mu doporučili zapsat se na Yordlovskou akademii věd a pokroku v Piltoveru, kde by se mohl snadno stát jedním z Heimerdingerových oblíbenců, Rumble ovšem odmítl. Heimerdingera a jeho společníky považoval za „zaprodance“, kteří s lidmi vyměnili špičkové yordlovské technologie za to, že je naoko poplácávali po rameni, zatímco se jim za zády nadále vysmívali. Když do Bandle City dorazila skupina lidských absolventů z Yordlovské akademie, aby si prohlédli místo, kde se narodil a vyrostl jejich mentor, neodolal Rumble pokušení setkat se s nimi tváří v tvář (obrazně řečeno). Původně si je chtěl jenom dobře prohlédnout, ale o čtyři hodiny a spoustu výměn názorů později se vrátil domů samá krev a modřina a s ušima plnýma poznámek o tom, jak je hanbou pro všechny „osvícené“ yordly jako Heimerdinger. Příštího rána opustil beze slova Bandle City a dlouhé měsíce ho nikdo neviděl. Když se vrátil, seděl v kokpitu jakési kovové mechanické obludnosti. V doprovodu užaslých diváků nakráčel doprostřed města, kde všem oznámil, že hodlá vstoupit do Ligy legend a všem dokázat možnosti yordlovské technologie bez toho, že by se musela schovávat pod cizím praporem.

„Ech, ten tvůj obličej si budu z pancíře seškrabávat celou věčnost!“
-- Rumble


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Rumble
Rumble in the Jungle (975 RP)
Gilgerat Rumble (520 RP)
Super Galaxy Rumble (1820 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Rumble

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník