• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Ruzenka je zmrdský kid// BB1
Postavím si air, nakonci příjde nějaký posraný týpek a dá před můj air blok (dá se na to vlézt, jen ho dá před air) a já píšu : admine ban : nějakého zmrdského týpka nepamatuji si nick a ať dá pryč blok.. on ignoruje a pak když vidí že já lezu na můj air (jsou tam moje nicky) a za mnou ten zmrdský týpek co tam dal blok tak admin hodí me pryč, dá mi ban na hodinu za lezení do cizího tunnelu .. ban ruzenka ijZNBHŘÁJKNRMBŠCJGBE\JWEWERGTERWLIGTÁBÝAWEIBDRKÝBUIq g POSRANÝ KID ČŮRÁK.. demo nemám, ale někde ho najdete, dejte mu pryč admina a min. perma ban čůrákovi a gs je píčovina jste kokoti neumíte řešit problému určitě řeknete něco ve smyslu že demo není a že ruzenka je bůh a vy jeho vlezdoprdelky kokoti jste... a budete věřit jemu i když mám 10 svědků ze serveru.. ti se mi jen smáli, protože to viděli ale ruzenka je kokot a vy taky.
-
GregG - Amatér
[Vyřešené] Ruzenka je zmrdský kid// BB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ruzenka je zmrdský kid// BB1
Mimo vzor, bez důkazů. Pokračuj v tomhle chování a ban nebudeš mít jenom na serveru, ale i na webu.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Kavik444 píše:Mimo vzor, bez důkazů. Pokračuj v tomhle chování a ban nebudeš mít jenom na serveru, ale i na webu.
Lol, vždyť píšete že server je neustále natáčen .. tak dotoho, najděte si to jak tam píšete ..
-
GregG - Amatér
Jelikož si stěžuješ ty, tak jsi povinnen dodat důkazy ty.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Nepochopím hráče, kteří s něčím problém, ale to aby se postarali o důkazní matroš to ne.

Potřebuješ POMOC? Napiš mi.
-
Stat - Amatér
Mas 24 hodin na dodani dema, po te bude tato stiznost pokud se tomu da tak rikat, zamcena.
A chovej se slusne, jinak te ban na web nemine. HLTV najdes v sekci servery a kliknutim na konkretni server.
A chovej se slusne, jinak te ban na web nemine. HLTV najdes v sekci servery a kliknutim na konkretni server.

-
KOFOLA - Spamer
Dukazy jsi nedodal, ani si se nijak nevyjadril, tudiz jsem nucen toto tema uzavrit jako neopravnenou stiznost.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1