• Stránka 1 z 1
[Z]Sωizzy™ / Žádost o práva / JailBreak
Podmínky pro přijetí:
1) Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučuji projít akademií) ✓
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) ✓
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) ✓
5) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
6) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
7) Perfektní znalost pravidel ✓
8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel ✓
9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
Hned na začátek bych chtěl pozdravit úplně každého , kdo se podíval na tento příspěvek !
Nick na serveru => ✪ [Švestka]Sωizzy™
SID => STEAM_0:0:100207069
Sekce, na které chci práva => Jailbreak's
Věk => 15 + jsem si prošel akademií
Mé HlStats => http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=235
Bany, které jsem dostal => Ban to byl pouze jeden , za neschopnost . Z té chyby jsem se poučil a již se to nebude opakovat .
Něco o mně => Jmenuji se Nicolas a jsem z menšího města pár kilometrů od Prahy . To "město" se jmenuje Říčany u Prahy a bydlím zde se svými rodiči , sestrou a naší kočkou . Naše rodina je bilingvní ( Mamka Češka a táta Rakušan ) Rodiče se spolu nedomluví jinak než anglicky a proto umím plynule česky , německy a anglicky . V budoucnu mám v plánu jít na jedno nejmenované gymnázium v Praze - protože jsem stále na Zš , tenhle rok jdu do 9. ročníku .
Proč právě já => Na serverech Gamesites.cz již hraju déle . Když jsem si koupil CS:GO, tak muj první komunitní server byl GS JailBreak # 3 , kde jsem také vydržel až dodnes . Hraní mě tu hodně baví , jediné co mi vadí jsou lidi , kteří příjdou a dávají MFK atp. tento hráč pak dostane ban až po několika hodinách , kdy už zkazil požitek ze hry X hráčům . Proto bych se rád stal adminem , abych hráče mohl potrestat hned .
Případné poznámky => Chtěl bych se omluvit za mou mizernou aktivitu , za tyto celé prázdniny, byl jsem často s rodinou a na PC jsem neměl skoro čas . Jelikož už je skoro konec prázdnin , tak zase začínám hrát , tak se má aktivita zase mnohem zlepší .
Admin PatasCZ47 u mě má opět velké DÍKY , pomáhal mi se zlepšovat a celkově se naučit JailBreak .
1) Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučuji projít akademií) ✓
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) ✓
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) ✓
5) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
6) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
7) Perfektní znalost pravidel ✓
8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel ✓
9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
Hned na začátek bych chtěl pozdravit úplně každého , kdo se podíval na tento příspěvek !

Nick na serveru => ✪ [Švestka]Sωizzy™
SID => STEAM_0:0:100207069
Sekce, na které chci práva => Jailbreak's
Věk => 15 + jsem si prošel akademií
Mé HlStats => http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=235
Bany, které jsem dostal => Ban to byl pouze jeden , za neschopnost . Z té chyby jsem se poučil a již se to nebude opakovat .
Něco o mně => Jmenuji se Nicolas a jsem z menšího města pár kilometrů od Prahy . To "město" se jmenuje Říčany u Prahy a bydlím zde se svými rodiči , sestrou a naší kočkou . Naše rodina je bilingvní ( Mamka Češka a táta Rakušan ) Rodiče se spolu nedomluví jinak než anglicky a proto umím plynule česky , německy a anglicky . V budoucnu mám v plánu jít na jedno nejmenované gymnázium v Praze - protože jsem stále na Zš , tenhle rok jdu do 9. ročníku .
Proč právě já => Na serverech Gamesites.cz již hraju déle . Když jsem si koupil CS:GO, tak muj první komunitní server byl GS JailBreak # 3 , kde jsem také vydržel až dodnes . Hraní mě tu hodně baví , jediné co mi vadí jsou lidi , kteří příjdou a dávají MFK atp. tento hráč pak dostane ban až po několika hodinách , kdy už zkazil požitek ze hry X hráčům . Proto bych se rád stal adminem , abych hráče mohl potrestat hned .
Případné poznámky => Chtěl bych se omluvit za mou mizernou aktivitu , za tyto celé prázdniny, byl jsem často s rodinou a na PC jsem neměl skoro čas . Jelikož už je skoro konec prázdnin , tak zase začínám hrát , tak se má aktivita zase mnohem zlepší .
Admin PatasCZ47 u mě má opět velké DÍKY , pomáhal mi se zlepšovat a celkově se naučit JailBreak .
„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
[Z]Sωizzy™ / Žádost o práva / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✪ [Švestka]Sωizzy™ / Žádost o práva / JailBreak
Až budeš u CT napiš mi a zahrajeme si
-
byLife - CS:GO Admin
Zadost pěkná, ale chat je stále hodný tvemu věku, to by nebylo nic špatného, jen se to k tomu adminovani moc nehodí, projel jsem 5 stránek a nic moc extra, většinou jen mik a jediná rada kterou jsem viděl byla, neco s kazenim hry a ze za to je ban..
Admini mi na tebe nic nenapsali, chat se da vždy napravit a aspoň si chodis tu hru užít..
Už cekas dlouho, zítra večer nebo pozitri během dne si zahrajeme a hodim ti verdikt
Admini mi na tebe nic nenapsali, chat se da vždy napravit a aspoň si chodis tu hru užít..
Už cekas dlouho, zítra večer nebo pozitri během dne si zahrajeme a hodim ti verdikt
-
Zkusíš si pohovor a uvidíme
-
Re: [Pohovor]Sωizzy™ / Žádost o práva / JailBreak
Hráč neprošel testy, zamítnuto
-
• Stránka 1 z 1