• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ✪sᴍᴀᴊᴋʏ - JailBreak
Nick na serveru: ✪sᴍᴀᴊᴋʏ
SID: STEAM_1:1:507550914
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42517
Bany, které jsem dostal: O žádných banech nevím. Nikdy jsem úmyslně neporušoval pravidla.
Něco o mně: Mé jméno je Dominik, je mi 17 a jsem studentem střední školy. Mé "koníčky" jsou fotbal florbal a hraní her. Myslím si, že mám smysl pro humor, ale pokud se jedná o vážnou věc, tak jsem někdo úplně jiný.
Proč právě já: Na JailBreak serverech mám přes 290 nahraných hodin. A na JailBreaku teď trávím skoro všechen svůj volný čas a to znamená, že bych byl vždy připraven na JailBreak serverech pomoci. Pravidla na tomto serveru znám velice dobře. A mám splněné šechny požadavky na to, abych se mohl stát jedním z vás.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám přes 2000 nahraných hodin a můj rank je MG2. Hru velice dobře znám.
Případné poznámky: Žádné
Děkuji za váš čas
SID: STEAM_1:1:507550914
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42517
Bany, které jsem dostal: O žádných banech nevím. Nikdy jsem úmyslně neporušoval pravidla.
Něco o mně: Mé jméno je Dominik, je mi 17 a jsem studentem střední školy. Mé "koníčky" jsou fotbal florbal a hraní her. Myslím si, že mám smysl pro humor, ale pokud se jedná o vážnou věc, tak jsem někdo úplně jiný.
Proč právě já: Na JailBreak serverech mám přes 290 nahraných hodin. A na JailBreaku teď trávím skoro všechen svůj volný čas a to znamená, že bych byl vždy připraven na JailBreak serverech pomoci. Pravidla na tomto serveru znám velice dobře. A mám splněné šechny požadavky na to, abych se mohl stát jedním z vás.

Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám přes 2000 nahraných hodin a můj rank je MG2. Hru velice dobře znám.
Případné poznámky: Žádné
Děkuji za váš čas

I'M A GOD
-
Sm4jKy - Pokročilý
[Zamítnuto] ✪sᴍᴀᴊᴋʏ - JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✪sᴍᴀᴊᴋʏ - JailBreak
Prosím adminy o reference do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] ✪sᴍᴀᴊᴋʏ - JailBreak
Moc adminů tě ještě nezná. Vryj se jim více do paměti - hraj u CT, ber simona a uvidíš, že to půjde
.
Za měsíc od doby, kdy sis podal žádost, si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto

Za měsíc od doby, kdy sis podal žádost, si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1