• Stránka 1 z 1
[Z]s1mplex / ctf1 / neznalost pravidiel
Steam ID: STEAM_0:0:521506413
Profil: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... player=635
Nick na fore: s1mplex
Ahojte, vysvetlim situaciu.
Vcera to zacalo cheaterom na de_inferno2se menom rihanna, ku konci mapy sa pripojil spominany admin, tak som si myslel ze cheater bude mat hned ban kedze mal SH neskor sa ukazalo ze mal MH, takze nebolo treba ho dlho spectovat. Prisiel koniec mapy a nic. Prisla druha mapa de_blue, tu si precitajte chat ktory som pripojil ako dokaz.
Mam len dve veci na srdci
1. pokial viem perma ban sa dava hned!!! nie ze mi admin napise ze: upozornenie netreba ze ?.
2. Admin bol na mape podla jeho chatu uz o: 2020-08-18 16:15:17 a ban dal az: 18.08.2020 - 16:24:54 na mape de_blue
Ako nic v zlom len chcem vediet aky ma na to nazor admin, do buducna pls trosku rychlejsie jednanie a doplnenie pravidiel peace a dakujem
Dokaz:
2020-08-18 16:19:16 DEAD (VIP) |R1O| Pro*Pepo* : kany a ty uz admin?
(VIP) |ETL|_kany : nie ale jeden tu je a nic nerobi
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ano rovno ban ale upozornenei netreba ze ? . teraz som priseil ty.
[Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: si normalny ??? co chces upozornovat ved ma speed hack wh a ab za to je hned ban
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ta ak mas demo tka to daj do pp
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: alebo mi to posli
[Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: uz som poslal demo ale ved ty si tu tak daj ban
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: okej
Profil: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... player=635
Nick na fore: s1mplex
Ahojte, vysvetlim situaciu.
Vcera to zacalo cheaterom na de_inferno2se menom rihanna, ku konci mapy sa pripojil spominany admin, tak som si myslel ze cheater bude mat hned ban kedze mal SH neskor sa ukazalo ze mal MH, takze nebolo treba ho dlho spectovat. Prisiel koniec mapy a nic. Prisla druha mapa de_blue, tu si precitajte chat ktory som pripojil ako dokaz.
Mam len dve veci na srdci

1. pokial viem perma ban sa dava hned!!! nie ze mi admin napise ze: upozornenie netreba ze ?.
2. Admin bol na mape podla jeho chatu uz o: 2020-08-18 16:15:17 a ban dal az: 18.08.2020 - 16:24:54 na mape de_blue
Ako nic v zlom len chcem vediet aky ma na to nazor admin, do buducna pls trosku rychlejsie jednanie a doplnenie pravidiel peace a dakujem

Dokaz:
2020-08-18 16:19:16 DEAD (VIP) |R1O| Pro*Pepo* : kany a ty uz admin?
(VIP) |ETL|_kany : nie ale jeden tu je a nic nerobi
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ano rovno ban ale upozornenei netreba ze ? . teraz som priseil ty.
[Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: si normalny ??? co chces upozornovat ved ma speed hack wh a ab za to je hned ban
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ta ak mas demo tka to daj do pp
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: alebo mi to posli
[Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: uz som poslal demo ale ved ty si tu tak daj ban
[Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: okej
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
[Z]s1mplex / ctf1 / neznalost pravidiel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: s1mplex / ctf1 / neznalost pravidiel
kanyETL píše:1. pokial viem perma ban sa dava hned!!!
V tomhle tě opravím nedáváme ban bez důkazu

kanyETL píše:2. Admin bol na mape podla jeho chatu uz o: 2020-08-18 16:15:17 a ban dal az: 18.08.2020 - 16:24:54
Hráč byl nakonec potrestán

„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Ahoj ,
Takže : 1. Na mapu som sa pripojil , hráča : rihanna som s cheatmi hrať nevidel , videl som ako neplní mód .
2. Ja som ti napísal toto : [Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ano rovno ban ale upozornenei netreba ze ? .
teraz som priseil ty
Napísal som ti zo z toho dôvodu , pretože som len videl ako neplnil mód a cheaty nemal
keď som tam bol .
Takže ja som mal len demo ako neplnil mód a cheaty som na tom deme
nemal .
3. Keď si mi napísal toto : [Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: si normalny ??? co chces upozornovat ved ma speed
hack wh a ab za to je hned ban
- Ja som ti odpísal : [Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ta ak mas demo tka to daj do pp alebo mi to posli
-Ty si napísal : [Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: uz som poslal demo ale ved ty si tu tak daj ban
4. Takže zhrnutie : - nemal som demo na ktorom hráč mal cheaty z toho dôvodu som mu nemohol dať ban ihneď ,
zato sa ospravedlňujem .
- hneď ako si mi napísal , že si to dal do PP , pokúšal som sa to demo stiahnuť a pozrieť si ho ,
hneď ako so to spravil , hráč bol potrestaný .
Ďakujem za pochopenie.
.
Takže : 1. Na mapu som sa pripojil , hráča : rihanna som s cheatmi hrať nevidel , videl som ako neplní mód .
2. Ja som ti napísal toto : [Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ano rovno ban ale upozornenei netreba ze ? .
teraz som priseil ty
Napísal som ti zo z toho dôvodu , pretože som len videl ako neplnil mód a cheaty nemal
keď som tam bol .
Takže ja som mal len demo ako neplnil mód a cheaty som na tom deme
nemal .
3. Keď si mi napísal toto : [Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: si normalny ??? co chces upozornovat ved ma speed
hack wh a ab za to je hned ban
- Ja som ti odpísal : [Posta] Admin |R1O| marshmello. ti pise: ta ak mas demo tka to daj do pp alebo mi to posli
-Ty si napísal : [Posta] Pro: |R1O| marshmello. zprava: uz som poslal demo ale ved ty si tu tak daj ban
4. Takže zhrnutie : - nemal som demo na ktorom hráč mal cheaty z toho dôvodu som mu nemohol dať ban ihneď ,
zato sa ospravedlňujem .
- hneď ako si mi napísal , že si to dal do PP , pokúšal som sa to demo stiahnuť a pozrieť si ho ,
hneď ako so to spravil , hráč bol potrestaný .
Ďakujem za pochopenie.

-
s1mplex - Amatér
Za mě admin postupoval správně. Neměl důkaz na ban tak nemohl pouze na tvůj pokyn ihned banovat to že demo pak získal od tebe a posoudil, že na demu jsou cheaty už mu dalo pravomoc hráče zabanovat .
Hráč svůj ban obdržel
Každopádně děkuji za nahlášení hráče a příště prosím měj větší trpělivost admin jistě vždy zabanuje cheatera pokud k tomu má patřičné důkazy... Kolikrát se to získává špatně když hráči začnou psát do chatu však admin dělej něco, dej mu ban atd. (netvrdím že to bylo i teď... )
Stížnost zamítnutá

Stížnost zamítnutá
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [Z]s1mplex / ctf1 / neznalost pravidiel
Ahojte
Aby sme sa chapali ja to nemyslim v zlom
Len som nepostrehol, ze by prestal hrac cheatovat, ked sa pripojil admin a bolo mi divne ked napisal ze ho musi napomenut
Tak som cakal dalsiu mapu a som si myslel ze dostane hned ban preto som mu pisal to co som mu pisal
Osrpravedlnovat sa nemusis, len som chcel vysvetlenie ze preco nedostal hned ban na dalsej mape.
Dakujem za vysvetlenie
PS: nebral by som to ako staznost skor dat veci na pravu mieru
Aby sme sa chapali ja to nemyslim v zlom

Osrpravedlnovat sa nemusis, len som chcel vysvetlenie ze preco nedostal hned ban na dalsej mape.
Dakujem za vysvetlenie
PS: nebral by som to ako staznost skor dat veci na pravu mieru

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1