• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] S1nd3T | CS:GO | Jailbreak
Nick ve hře: sndT
Nick na fóru: S1nd3T
Odkaz na steam profil: S1nd3T
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:120921314
Odkaz na váš HLstats: sndT
Sekce na kterou chci akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Chcem napraviť svoje chyby, ktoré som spravil za celé moje hranie na Gamesites.
Něco o mně: Moje meno je Matej. Navštevujem Strednú Priemyselnú Školu Stavebnú v Nitre. Bývam cca 30 km od Nitry. Snažím sa vychádzať dobre s každým jedným tvorom na tejto planéte => nikdy nikoho neodsudzujem, dokým ho nespoznám ...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Je ich pár, ale sú už staršie ako cca pol roka ... Patrí tam nejaká tá Dohoda na Basebuilder CS 1.6, Nadávky z roku 2015 ... už som sa od tej doby poučil a chcem to prejdením akadémie dokázať.
Nick na fóru: S1nd3T
Odkaz na steam profil: S1nd3T
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:120921314
Odkaz na váš HLstats: sndT
Sekce na kterou chci akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Chcem napraviť svoje chyby, ktoré som spravil za celé moje hranie na Gamesites.
Něco o mně: Moje meno je Matej. Navštevujem Strednú Priemyselnú Školu Stavebnú v Nitre. Bývam cca 30 km od Nitry. Snažím sa vychádzať dobre s každým jedným tvorom na tejto planéte => nikdy nikoho neodsudzujem, dokým ho nespoznám ...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Je ich pár, ale sú už staršie ako cca pol roka ... Patrí tam nejaká tá Dohoda na Basebuilder CS 1.6, Nadávky z roku 2015 ... už som sa od tej doby poučil a chcem to prejdením akadémie dokázať.

-
sndT - Drbna
[Zamítnuto] S1nd3T | CS:GO | Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: S1nd3T | CS:GO | Jailbreak
Ohledně tebe mi psal Viktor, že ti mám dát výjimku. Když jsem se zeptal proč, tak se mi odpovědi nedostalo. Hříšníky do PP jsi sice už nahlásil, ale stále máš na serveru aktivitu ani ne 6h. Pokud tedy nedostanu nějaký rozumný důvod, proč ti na aktivitu dát výjimku, tak si budeš muset normálně dohrát 20h jako všichni ostatní.
Prozatím zamítám. Znovu si zažádej až splníš podmínky.
Prozatím zamítám. Znovu si zažádej až splníš podmínky.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1