• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] S4m0/spiderman/JB6/Kažení;Neschopnost
Nick: spidermannectiPsychopatta - VALVE_0:0:534641272 #5
Nick: .:FaldaDuty:.-S4m0 - STEAM_0:1:423937376 #9
Čas Odehrání: 20.1. 22:10
Popis: U hráčů to je taková klasika, si pozdě večer nebo časně ráno zahrát for fun a nerespektovat pravidla.. toto dělali naši vyníci a nadržovali jakýmkoliv způsobem svým dvoum "kamarádům", aby se mě zbavili
Demo
Čas Dema: Emm.. tu je to trochu složitější, demo sice mohu vyčasovat, ale kdybych měl napsat vše co se tam děje, tak by mi to nějakou tu chvíli trvalo, teď je už večer takže na to peču a moje nabídka tedy zní: Na demu doporučuji zhlédnout jakékoliv kolo, protože se ve všech děje v poctatě to samé (Poskynout vězňům zbraně, zapnout box a zároveň mě sem tam pronásledovat abych nemohl mít zbraň, neplnění simonování atd.. atd..)
Pokud muj kontrolor nesouhlasí, stačí mi to do tohoto tématu napsat, vyčasuji to, ale až během zítřka
Dobrou noc!
Nick: .:FaldaDuty:.-S4m0 - STEAM_0:1:423937376 #9
Čas Odehrání: 20.1. 22:10
Popis: U hráčů to je taková klasika, si pozdě večer nebo časně ráno zahrát for fun a nerespektovat pravidla.. toto dělali naši vyníci a nadržovali jakýmkoliv způsobem svým dvoum "kamarádům", aby se mě zbavili
Demo
Čas Dema: Emm.. tu je to trochu složitější, demo sice mohu vyčasovat, ale kdybych měl napsat vše co se tam děje, tak by mi to nějakou tu chvíli trvalo, teď je už večer takže na to peču a moje nabídka tedy zní: Na demu doporučuji zhlédnout jakékoliv kolo, protože se ve všech děje v poctatě to samé (Poskynout vězňům zbraně, zapnout box a zároveň mě sem tam pronásledovat abych nemohl mít zbraň, neplnění simonování atd.. atd..)
Pokud muj kontrolor nesouhlasí, stačí mi to do tohoto tématu napsat, vyčasuji to, ale až během zítřka
Dobrou noc!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] S4m0/spiderman/JB6/Kažení;Neschopnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: S4m0/spiderman/JB6/Kažení;Neschopnost
Ahoj,
Hráč spidermannectiPsychopatta zabanovaný za neschopnost a nadržování.
Situace s hráčem S4m0 bych to na serveru řešil maximálně přehozem.
Díky za nahlášení.
Hráč spidermannectiPsychopatta zabanovaný za neschopnost a nadržování.
Situace s hráčem S4m0 bych to na serveru řešil maximálně přehozem.
Díky za nahlášení.
-
OwenGS - Drbna
• Stránka 1 z 1