• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Satox x Niklaus/MFVD a neschopnost
Niklaus
Satox
SSID
14.3.2019
JailBreak #4
Hráči jsou u CT dávají MFVD a i po mých asi 4 upozornění i vzpour, toho nenechali. K tomu když se k nim T nebezepčně přibližovali, tak s tím nic nedělali.
Důkaz <3
Celé demo
Satox
SSID
14.3.2019
JailBreak #4
Hráči jsou u CT dávají MFVD a i po mých asi 4 upozornění i vzpour, toho nenechali. K tomu když se k nim T nebezepčně přibližovali, tak s tím nic nedělali.
Důkaz <3
Celé demo
cau

---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
-
gamesites158 - Drbna
[Vyřešeno] Satox x Niklaus/MFVD a neschopnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Satox x Niklaus/MFVD a neschopnost
"dávají MFVD" - V demu není
"4 upozornění i vzpour" - Taktéž v demu není
Volný způsob hráčům očividně vyhovoval, po pár kolech od tvého příchodu, když jsi chtěl, aby se hrálo normálně se tak stalo. Nevidím důvod kohokoliv za toto trestat. Nesnaž se huntit body, nevyplatí se to.
Satox byl zabanován za úmyslný FK, který jsem v demu viděl.
Vyřešeno
"4 upozornění i vzpour" - Taktéž v demu není
Volný způsob hráčům očividně vyhovoval, po pár kolech od tvého příchodu, když jsi chtěl, aby se hrálo normálně se tak stalo. Nevidím důvod kohokoliv za toto trestat. Nesnaž se huntit body, nevyplatí se to.

Satox byl zabanován za úmyslný FK, který jsem v demu viděl.
Vyřešeno
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
Re: [Vyřešeno] Satox x Niklaus/MFVD a neschopnost
To MFVD jsem myslel tak, že jen tak otevřel cely a nedával příkazy, nic. Nadále jsem psal ať hraje normálně a štvalo mě to, že ty týpky který se k němu nebezpečně přibližovali, tak nezabil.
Pokud vím tak to že si veme Simona a nedává příkazy, k tomu ještě nadrzuje, tak to na ban podle mého názoru.
Pokud vím tak to že si veme Simona a nedává příkazy, k tomu ještě nadrzuje, tak to na ban podle mého názoru.

cau

-
gamesites158 - Drbna
Re: [Vyřešeno] Satox x Niklaus/MFVD a neschopnost
Jak jsem již psal, hráči se způsobem hry problém neměli. Poté co jsi se vyjádřil, že chceš hrát "normálně", ti s menšími kecy bylo vyhověno. Nadržování v demu není, pokud by bylo, dostali by ban. Ovšem nikde nevidím, že by cíleně nějakému hráči nadržovali, to že neřeší "nebezpečné přiblížení" obecně, není nadržování... Je potřeba se trochu zamyslet.
Do vyřešeného nahlášení se nadále nevyjadřuj. Debatu můžeme vést jinde, na TS nebo pomocí soukromých zpráv.
Do vyřešeného nahlášení se nadále nevyjadřuj. Debatu můžeme vést jinde, na TS nebo pomocí soukromých zpráv.
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
• Stránka 1 z 1