Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Sawo/Sniper War

Příspěvekod 00AyyLmao00 » 07 dub 2019, 15:07

Nick na serveru: ✪ Sawo

SID: STEAM_1:0:227891920

Sekce, na které chci práva: Sniper War

Věk: 14 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=79193

Bany, které jsem dostal: O žadných nevím.

Něco o mně: Ahoj, volám sa Samuel mam 14 rokov, bývam na Slovensku s mojimi rodičmi a psom. Rád hrajem hokej, baví ma futball a medzi moje koníčky patrí aj hranie hier napr. CS:GO sekciu Sniper War alebo rád si zahrajem aj JailBreak. Veľmi ma bavia Váše sekcie od GS. Dlho som nemál aktivitu na Sniper Ware, nemál som na to čás ani naládu na tie toxické deti.

Proč právě já: Takže ja by som sa chcel stát adminom práve preto aby bol na serveri kľud a pokoj, ale aj aby hráči sa tam bavili a nenadávali si. Niekedy sa objaví na serveri nejaky ten cheater alebo hráč ktorý neustále nadáva a preto sa chcem stáť adminom aby som presne tomuto zabránil.

Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO mam nahráte okolo 2000 hodín stále neviem čo ako funguje ale časom sa to zlepší.

Případné poznámky: Zdravím cartie! :!: :lol:

Prajem hezký zvýšok dňa.
1 . A p r í l

Obrázek
00AyyLmao00
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Sawo/Sniper War

od Rumcajz » 07 dub 2019, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sawo/Sniper War

Příspěvekod polskasila » 07 dub 2019, 20:29 VIP

Čau,
nelíbí se mi hned několik věcí. O práva si žádáš na SW, kde máš sice aktivitu 10h, ale za poslední dva měsíce jen dnes a včera. Proč si radši nepožádáš na JB (ze kterého jsi dodal i HLStats), kde hraješ evidentně více, a zkoušíš to na SW?

Dále tu máme akademii, kterou jsi začal a evidentně nedokončil, o tom mi zde zmínka chybí.

O žádných banech nevíš? Je zajímavé, že tě někdo kdysi nahlásil do PP a ty tam ještě odpovíš, ale o žádném nevíš.

Vzhledem k těmto faktům zamítám.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů