[Přijat] Schmetterling im Krankenwagen / Akademik JB

Příspěvekod ericek111 » 30 říj 2017, 01:06

Nick na serveru: Schmetterling im Krankenwagen / STEAM_0:0:121555786
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=8590

Bany, které jsem dostal:
Raz na 4 hodiny za FreeKill kvôli hráčovi, ktorý stlačil CT tlačidlo počas HVD, ja som ho zabil, ďalšie kolo som mu na naliehanie admina dal VD. Hráč však mal ďalšie nemiestne poznámky na moju osobu, za čo som jeho existenciu predčasne ukončil O:-). Neskôr sa ukázalo, že tento ban bol nepodostatnený, keďže hráč stlačil tlačidlo vysunutia schodov na summer jaili.

Na začiatku letných prázdnin som si požiadal o práva na JB. Po asi 5 týždňoch som dostal hodnosť Admin Akademik 2. V jednu neskorú noc mi napadlo z technickej zvedavosti vyskúšať zopár commandov, na ktoré som natrafil. Všetkým 6 ľuďom na serveri som dal právo na grab. Nevidel som v tom nič zlé, veľakrát rozdali admini na serveroch, kde som hrával, dočasne vyššie práva. Hráči sa perfektne bavili, dokonca na server zavolali kamarátov, ktorí tam ďalej aktívne hrali. To isté sme pár krát spravili aj na mojom serveri, opäť s kladnou odozvou. Neuvedomil som si, že na GameSites mám omnoho väčšiu zodpovednosť, a že moje (neakceptovateľné) činy majú vplyv na mienku hráčov o AT GS. Nanešťastie prišiel v tú dobu na server admin Calvin Klein, ktorý si síce uvedomil možné následky, ale pridal sa k nám. Jeho následný postih sa rovnal môjmu - permaban na sekciu JailBreak. Je mi nesmierne ľúto, že jeden z najpoctivejších adminov JB bol zbavený všetkých práv a stratil všetku dôveru vedenia kvôli mojej "klukovine". Viem, že adminovanie ho nesmierne bavilo a bral ho naozaj vážne... Môj trest bol však adekvátny a plne ho chápem. Požiadal som o výmenu VIP za unban a na serveri som naďalej jedným z najaktívnejších hráčov.

Niečo o mne:
Chodím na SPŠE K. Adlera v Bratislave, kam sme sa najmä kvôli mojej škole a mamkinej práci pred 2 rokmi presťahovali z Trnavy. Zaujímam sa o elektroniku, počítače, astronómiu a ďalšie nerdoviny.

Som hrdým používateľom Linuxu (momentálne Ubuntu MATE 16.04), ktorý poskytuje omnoho lepšiu rýchlosť, stabilitu, použiteľnosť a spoľahlivosť ako Windows či macOS.

Prečo práve ja:
Podstatou hry je baviť ľudí. Ak sa hráči nezabávajú, pretože ich niekto bezdôvodne zabíja, spamuje voice chat, či ignoruje pravidlá, hráči zo serveru odídu. Žiaden admin nechce prázdny server. Takéto nanajvýš arogantné, nevhodné a vulgárne správanie by nemalo byť potrestané po niekoľkých hodinách alebo dňoch, ale okamžite. Nahrávanie a formátovanie nahlasení je zdĺhavé, vyčerpávajúce a pracné aj pre hráčov, aj pre adminov. Preto dúfam, že mi dáte šancu opäť sa pripojiť k radám Admin Teamu aspoň takouto formou. Dokončením akadémie by som chcel ukázať môj záujem o funkciu admina, ktorú budem v prípade prijatia a prejdenia akadémie vykonávať zodpovedne, poctivo a hrdo.

Skúsenosti s CS:GO:
Cez 5000 hodín, kedysi hlavne competitive zápasy, počas posledného pol roka prakticky len JailBreak na GameSites.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Přijat] Schmetterling im Krankenwagen / Akademik JB

od Rumcajz » 30 říj 2017, 01:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Schmetterling im Krankenwagen / Akademik JB

Příspěvekod Gustik » 01 lis 2017, 03:08 VIP

Byl jsi přijat do akademie.

Až ti Brookly nahodí skupinu na fórum, projdi si důkladně administraci.

Nějak si to odčinit musíš a kde jinde, když ne v akademii. Pokud budeš mít nějaké otázky, kontaktuj mne na webu/ts.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky