I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]ScoobyDoo/JB

Příspěvekod Benjamin555 » 16 črc 2020, 09:38

Zdravím, jako vždy jsem hrál na jb 2. Ct celkem poklidné, až na jedno ct: Tafi/Muerte. Toto ct na minulé mapě porušilo pravidlo, dalo fk za nebezp. přiblížení, za které jsem nemohl protože se sám přiblížil. na druhé mapě to udělal znovu, vd nikdy nenahlásil ani se neomluvil a pořád tvrdil že má pravdu. Později přišel na server admin Scooby s tím, že napsal že to byl oprávněný kill. Proto jsem se trochu naštval, protože scooby bez jakéhokoliv důkazu napsal že to fk nebyl, s tím že u nebezp. přiblíženíá se jen tak z věty nedá poznat, pokuď to fk opravdu byl či ne... Proto jsem mu napsal, ať neřeší věci u kterých nebyl bez jakýchkoliv důkazů a ano psal jsem to s capsem a za to se omlouvám, jenom v takové situaci to už nešlo vydržet. Scooby mi začal nadávat, což si nemyslím že byl správný krok, protože admin má vycházet příkladem a ne nadávat hráčům! Kdyby mi napsal abych se uklidnil, dal mi kick bych se vůbec nezlobil.. (potažmo ban na chat)

Vyčasování

Začátek nadávek: 30:40 cca

Děkuji za odpovědi.

demo: http://leteckaposta.cz/147168444
"Buď lepší každý den"

Ex-Akademik : >>> JailBreak (18.9.2019)
Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]ScoobyDoo/JB

od Rumcajz » 16 črc 2020, 09:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ScoobyDoo/JB

Příspěvekod Knedlajs » 16 črc 2020, 10:22 VIP

Neviem, čo s tým demom je, ale vôbec nerozumiem hráčom, čo hovoria. Ani na STEAMe, ani na NS. Počkáme na vyjadrenie Scoobyho a ja napíšem chalanom, nech na to pozrú.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...]ScoobyDoo/JB

Příspěvekod Benjamin555 » 16 črc 2020, 10:28

Asi jsem ho ukončil v půlce kola, je to celkem smůla protože ve voicu nadával nejvíc...
"Buď lepší každý den"

Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 16 črc 2020, 13:59 VIP

Okej, prišlo mi HLTV s danou situáciou, ktoré už nebolo bugnuté.

Admin sa vyjadrí k tomuto:
2020-07-15 17:52:11 ty seš hroznej postih.. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_niceshoot_v2
2020-07-15 17:51:58 ty seš postíženej?. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_niceshoot_v2

A tiež k tomu, čo hovoril do voice-u. Pri tom ma zaujíma hlavne dôvod. Aký bol dôvod na to, urážať hráča.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Benjamin555 » 16 črc 2020, 14:07

Jak jsem řekl, napsal jsem mu aby neřešil a nedával za pravdu někomu, když u toho ani nebyl... Potom mi začal psát, jestli jsem na drogách či postížený, nadával do dítěte. (co stále dělá)
"Buď lepší každý den"

Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ScoobyDooCze » 16 črc 2020, 14:20 VIP

Ahoj. Na JB sis požádál o mikrofon o situaci, do které jsem sice neviděl, ale z toho , co jsi říkal jsem pochopil, že ses k CT nebezpečně přiblížil.. Když mi T napsalo, že ses nebezpečně nepříblížil, tak jsem ti napsal, že jsem to neviděl, na čež si mě začal psat, proč řeším situaci, kterou jsem neviděl.. Ano, řešil jsem to pouze z toho co jsi řekl.. A proč jsem tě nazval postížencem? Protože sis to nenechal vysvětlit. Furt si opakoval to samé do kola.. Mentální retardace ( ve tvém případě postíženec, je to stejný vyjádření) Není nadávka ani urážka, protože to je nemoc, která se boužel nedá lečít, a člověk jí má v sobě od mala. Což tě ale neomlouvá ve tvém chovaní na JB.. Napříkad to, co sis dovolil dneska.. ( https://imgur.com/QjdY1Eo) Snažil jsem se tě ignorovat, ale furt si jel do mě bomby.. Včera si mě tak vytočil, že mě bohužel nevydrželi nervy.
Čus pse.. :-)
=============================
Akademik : ----> JailBreak (03.11.2019) <----
Admin-Akademik : ----> JailBreak (16.01.2020) <----
Admin : ----> All Servery (07.02.2020) <----
ScoobyDooCze
Drbna
Drbna

Příspěvekod Benjamin555 » 16 črc 2020, 14:38

Za prvé, napsal si že ct mi dalo kill oprávněně, s tím že si nic nenapsal ohledně toho že si tam nebyl, to až po tom když jsem napsal aby si neřešil něco co si ani neviděl... A tvoje bláboly o tom, že mentální retardace je nemoc, mě asi zajímají jako dokumentární film ohledně homo erectus.... pro tvou představu, žádnou nadávku či urážku nenapsal, ty si mě slovně napadl a protože jsem chytřejší než se zdá a i s "mentální retardací" jsem místo urážek, psal jedno a to samé: "Neřeš něco, co jsi ani neviděl"

S tímto a-t mám dost zkušeností a o dost z nich jsem si myslel, že administraci celkově nezvládají/nezvládali, avšak ty si mezi nimi určitě nebyl, avšak kvůli tvým nadávkám, si mě celkem urazil a proto si myslím, že lidi kteří by měli jít příkladem by neměli určitě nadávat hráčům, nejsme totiž v cirkuse!

Ale asi tuto situaci vidíš ve svém světle a celkem to chápu. Avšak jsem nikdy nezažil aby admin začal nadávat po jednom vcelku jednoduchém argumentu. Podle správného řešení by si měl být vyhozen z a-t, určitě si domyslíme pár příkladů kteří takhle dopadli.
ještě abych neskončil s banem já, jak říkáš ty scooby :)

-Ben
"Buď lepší každý den"

Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ScoobyDooCze » 16 črc 2020, 14:40 VIP

I když jsem to tvoje slavné demo neviděl, můžeš mi říct, jakou nadávku jsem řekl?
ScoobyDooCze
Drbna
Drbna

Příspěvekod Benjamin555 » 16 črc 2020, 14:43

Dobře končím tady s tímto, nebudu ti tu vypisovat všechny nadávky či urážky co jsi mi napsal, podívej se na to demo a hraj si dál podle své role. pokuď si myslíš, že postih, atd... Nejsou urážky/Nadávky a že toto jako admin psát můžeš, tak si to dál piš.
"Buď lepší každý den"

Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ScoobyDooCze » 16 črc 2020, 15:46 VIP

Za toho postizence se ti omlouvám, ujeli mi nervy. Ale stojím si za tím, že až moc provokuješ.
ScoobyDooCze
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 16 črc 2020, 16:15 VIP

Je nemysliteľné, aby sa Admini takto na serveroch správali k hráčom. Nech už ich k tomu vedie akýkoľvek dôvod, Admin má byť vždy nad vecou a riadiť sa postupmi.

Admin bude potrestaný. O dĺžke a druhu trestu sa poradím s kolegom.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy