• Stránka 1 z 1
Scraper
Dobrý deň.. Normálne si hrám na BB1 mapa alley mám 1 blok a admin Scraper ma grabuje dáva mi preč moje bloky a mara mi tam s patom stavaly !!! A mne dá BAN!!! Im nie ale mne ANO!!! Mal som 1 BLOK Čo tu máte za neschopných adminov nechápem!!
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: JZR scraper
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:73389018'
[AMXBans] Tva IP: '213.151.236.165'
Žiadam o UB a o okamžité odobranie práv admina!!
[AMXBans] Zabanovan adminem: JZR scraper
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:73389018'
[AMXBans] Tva IP: '213.151.236.165'
Žiadam o UB a o okamžité odobranie práv admina!!

-
Adamenko - Drbna
Re: Scraper
čau takže.. Mara ma volal že mu niekto stavia do kempy išiel som sa pozrieť Mara tam mal 1 bloky dôkaz tu
http://leteckaposta.cz/174724417 môžeš vidieť že označené bloky patria jemu a nie tebe jak som sa nato išiel pozrieť tak si mu staval do kempy najprv som ťa grabol ako upozornenie že tam nemáš stavať zase si prišiel a staval si tam dalej zase som ťa grabol ako upozornenie potom ku koncu jak bolo asi cca 10 do konca stavania si na "drzovku" zobral blok a zablokoval si mu to a rozobral kemp. Zatiaľ odo mňa všetko.
scraper.

scraper.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
Kde je dôkaz že mal 1 blok??
Ja som mal blok kusok pred tou lampou či čo to je on si dal blok predomna a hovoril že ma 1 a tie ss su az po stavaciom case
Ja som mal blok kusok pred tou lampou či čo to je on si dal blok predomna a hovoril že ma 1 a tie ss su az po stavaciom case

-
Adamenko - Drbna
A tie bloky patria jemu lebo tie moje si dal prec este cez cas na stavanie a on to odfotil az po case na schovanie!!!

-
Adamenko - Drbna
A tu kempu som mu nerozobral prisaham!! On to nestihol ty nerozmyslas a hned konas ani nevies ako to bolo

-
Adamenko - Drbna
tvoje bloky som dal preč lebo si mu staval do kempy a naschval si mu to blokoval zato že on tam bol 1 tak som ta grabol preč lebo si tam nemal čo stavať čo na tom nechápeš nemáš čo stavať do kempy a ani si sa neozval ku mne že si tam bol 1 odgraboval som ta preč a ty zase prídeš a mu to blokuješ zato že tam bol 1 to neznamená že mu to budeš blokovať ked tam raz bol 1 tak bol 1. a to nie je prvý krát čo staviaš hráčom do kempy len preto že tam bol skôr ako ty!.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
A tu kempu som mu nerozobral prisaham!! On to nestihol ty nerozmyslas a hned konas ani nevies ako to bolo
ked niekto nestihne dostavať kemp je to jeho problém keby si tam nestaval a neblokoval a mara by nestihol napr. dostavať strechu je to jeho problém ma nato časový limit neopravil by som mu to ja nerozmýšľam? najprv si pozriem od koho bol naposledy posunutý blok ty si mu tam staval a blokoval už ty to nebudem písať 1000x že si mu to BLOKOVAL a si mu staval do kempy aj cez to že som tu tie tvoje bloky dal preč tak si ich znova zobral a staval si mu to a blokoval dalej.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
Ja som pisal že som bol 1!!! A blokoval som mu to preto lebo som bol 1!!!!!

-
Adamenko - Drbna
Jak ty to mám napísať po svahilsky aby si rozumel že Mara tam mal 1 blok a ty si sa z tým nevedel zmieriť tak si mu to musel blokovať a rozoberať ak tomu nechápeš tak to je smola.
edit.by.neno.
edit.by.neno.
tu sa priznal že si to blokoval takže chceš tvrdiť že si to neblokoval hej?A blokoval som mu to
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
A kde máš dôvod že mara mal 1 blok??
Hej priznavam sa že som mu to blokol ale mal som 1. BLOK!!!!!!!!!!
Hej priznavam sa že som mu to blokol ale mal som 1. BLOK!!!!!!!!!!

-
Adamenko - Drbna
Kde máš dôkaz o tom že si tam mal 1 blok? Kde je dôkaz o tom že som pochybil si na sťažnosti na admina mal by si mať dôkaz.
Dôvod o tom že Mara tam bol 1? hore máš SS a tam môžeš vidieť že bloky boli od neho ako prvé posunuté a bol tam ako 1.
Dôvod o tom že Mara tam bol 1? hore máš SS a tam môžeš vidieť že bloky boli od neho ako prvé posunuté a bol tam ako 1.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
Stěžuješ si a stejně víš, žes to udělal. Sorry, ale tohle už je ultra debilita.
Zamítám, lock.
Zamítám, lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1