• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Scree/demo
Ahoj mam takový problem pokaždý když si udělam screen nebo demo ho pak nemužu najít csko mam stažený tady z gamesites mam i steam ale ten moc nepoužívám
Může mi někdo napsat kam přesně se mi to ukládá děkuji.

Může mi někdo napsat kam přesně se mi to ukládá děkuji.

- Ficaaa95
- Kolemjdoucí
[vyriešené] Scree/demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Scree/demo
Screen v suboroch cs ani nenajdes pretože screen s cs nema nic spolocne pokial ho nerobis cez steam. Pokial ho teda nerobis cez steam tak po tom co si spravys screen si otvoror program malovanie a kliknes na tlacitko vlozit.
Demo sa vzdy uklada do priecinku cstrike, cesta do tohoto priecinku uz zalezi na tom ci natacas demo cez steam alebo nonsteam.
Demo sa vzdy uklada do priecinku cstrike, cesta do tohoto priecinku uz zalezi na tom ci natacas demo cez steam alebo nonsteam.
Nikdy, neber vážne slovo víťaz.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
-
Padre9415 - Pokročilý
Ahoj, demo najdeš ve složce cstrike, tu máš kratší návod jak se k němu dostaneš, máš tu obědvě cesty
- STEAM:
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike
-NONSTEAM
C:\Program Files\Valve\cstrike).
nebo
C:\Program Files\Counter Strike 1.6\cstrike
nebo
C:\Users\já\GSPlay\csko\cstrike
Jinak demo najdeš podle toho jak sis ho popsal v konzoli, jestli sis demo popsal cheater, tak ho najdeš v složce CSTRIKE pod jménem cheater.
Hele jinak screeny spíš dělej přes Steam, je to lehčí, přes nonsteam maximálně můžeš přes PrtSc a vložit do malování.
e.useless: Ještě si jde udělat bind: bind "f5" "snapshot" . Normálně to vlož to konzole, zmáčkni f5 a máš screenshot. Ten bude ve složce cstrike a jmenuje se podle mapy na které jsi ho vyfotil a podle toho kolik jsi jich na té mapě už vyfotil. Otevřeš ho normálně v malování.

- STEAM:
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike
-NONSTEAM
C:\Program Files\Valve\cstrike).
nebo
C:\Program Files\Counter Strike 1.6\cstrike
nebo
C:\Users\já\GSPlay\csko\cstrike
Jinak demo najdeš podle toho jak sis ho popsal v konzoli, jestli sis demo popsal cheater, tak ho najdeš v složce CSTRIKE pod jménem cheater.
Hele jinak screeny spíš dělej přes Steam, je to lehčí, přes nonsteam maximálně můžeš přes PrtSc a vložit do malování.
e.useless: Ještě si jde udělat bind: bind "f5" "snapshot" . Normálně to vlož to konzole, zmáčkni f5 a máš screenshot. Ten bude ve složce cstrike a jmenuje se podle mapy na které jsi ho vyfotil a podle toho kolik jsi jich na té mapě už vyfotil. Otevřeš ho normálně v malování.
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Odpovede tu teda máš
Vyriešené
Vyriešené
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1