• Stránka 1 z 1
[vyriešené] screen odpověd elwyn
Ahoj ještě se chci zeptat, chci nahlásit hráče ano zajdu do PP na foru.. musim mít demo jeho jméno atd a ještě ten Screenshot SID a to udělat v té konzoli jak ?
elwyne já hraju na steamu
nonsteam už dávno nemám 
elwyne já hraju na steamu

Nenávist stvořená nenávistí plodí jen další sploděnou nenávist stvořenou nenávistí
!

-
MajkLias - Amatér
[vyriešené] screen odpověd elwyn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: screen odpověd elwyn
Zdar, SID zjistíš tak, že napíšeš do konzole příkaz status. To ti zobrazí všechny hráče a jejich SID. V tomto tutoriálu se dozvíš podrobněji jak na to: http://www.gamesites.cz/forum/zjisteni- ... 68860.html
K tomu mizení.. O který kdy ti XP zmizeli ? Probíhal restart, takže je možné, že to je způsobeno tím.
K tomu mizení.. O který kdy ti XP zmizeli ? Probíhal restart, takže je možné, že to je způsobeno tím.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
paráda děkuju ! :3 na tutoriál určitě kouknu ! no jinak s tím resetem jakože mě to nějak nevadí hraju dál že ale jde mi o to že pokud semi to takhle bude dál resetovat tak
nebudu moct bejt admin
XD jakože jeto v celku šok jeden den být zabiják na vsokém levlu a druhý den level 1 začátečník
! když to nezamknete tak sem hodím i screen 

Nenávist stvořená nenávistí plodí jen další sploděnou nenávist stvořenou nenávistí
!

-
MajkLias - Amatér
Nemusíš sem nič hádzať, ja to totiž zamknem
nie je zač
vyriešené
lock

nie je zač
vyriešené
lock
-