• Stránka 1 z 1
[vyriešené]Screenshot/cstrike
Mám original cs 1.6 [Steam]
Kdy se problém začal projevovat, popř. jakou příčinou se mohl objevit. Od té doby co vlastním hru na steamu cs 1.6
Váš pohled na situaci. : Rychle stručně jasně ... ->Když udělám screen ve hře přes steam.Tak mi to ve složce cstrike kde se nejspíše ukládají screeny [C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike] ze hry ukazuje tohle :
Děkuji budu rád pokud se to vyřeší
Mám original cs 1.6 [Steam]
Kdy se problém začal projevovat, popř. jakou příčinou se mohl objevit. Od té doby co vlastním hru na steamu cs 1.6
Váš pohled na situaci. : Rychle stručně jasně ... ->Když udělám screen ve hře přes steam.Tak mi to ve složce cstrike kde se nejspíše ukládají screeny [C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike] ze hry ukazuje tohle :
Děkuji budu rád pokud se to vyřeší

,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
[vyriešené]Screenshot/cstrike
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Screenshot/cstrike
Toto není screen ze hry, je to Valve updatem, alespoň mě to nejde vypnout. Jsou to automatické screeny na konci/začátku mapy.
Vlastní screeny které děláš přes steam (F12) se ti ukládají sem ->
C:\Program Files\Steam\userdata\130864076\760\remote\10\screenshots
Vlastní screeny které děláš přes steam (F12) se ti ukládají sem ->
C:\Program Files\Steam\userdata\130864076\760\remote\10\screenshots

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: Screenshot/cstrike
Na listě máš ikonku steam klikni pravým a dej : snímky / screenshots - tu máš obrázky ze hry na steamu.
Zkus tuto cestu, pak napiš
e.Malkin- toto je druhá cesta. Odesláno ve stejný čas viz ^
Zkus tuto cestu, pak napiš

e.Malkin- toto je druhá cesta. Odesláno ve stejný čas viz ^
-
Ovie - Profesionál
Re: [Řeší se]Screenshot/cstrike
já to robím tak, že stlačím PRINTSCREEN a pojdem do SKICARA dam CTRL+V a uložím na plochu.. a mám to
-
dwaynejohnson - Amatér
Ja to robim tak, ze v hre f12, v spravcovi snimkov si obrazok otvorim a proste skopirujem a hodim na plochu.

-
Leviatan - Zkušený
Ahoj,
ty screeny, které se ti vytváří při napojení se na server se nedají nijak ovlivnit, pokud vím. Ale z5 k tématu ↓
V lište si pravým klikni na steam - nastavení - ve hře - klávesová zkratka pro sejmutí snímku (zde si nastav klávesu, kterou ve hře ihned vytvoříš screen)
Pro zobrazení stačí ve stejném menu kliknout pouze na složka se snímky obrazovky. Pokud jsi mě nepochopil, menší gif ↓

ty screeny, které se ti vytváří při napojení se na server se nedají nijak ovlivnit, pokud vím. Ale z5 k tématu ↓
V lište si pravým klikni na steam - nastavení - ve hře - klávesová zkratka pro sejmutí snímku (zde si nastav klávesu, kterou ve hře ihned vytvoříš screen)
Pro zobrazení stačí ve stejném menu kliknout pouze na složka se snímky obrazovky. Pokud jsi mě nepochopil, menší gif ↓

-
Tesko - Spamer
Zde je jasné o co ti jde. Takže za 1. Jak již bylo napsáno, tak tyto screeny neovlivňuješ ty.
Za 2. Screen uděláš v konzoli. Stačí když tam napíšeš "snapshot" Ale jestliže chceš screen ze hry, tak vyzkoušej tu F12!
Za 3. Ten snapshot se ti ukládá do cstrike z názvem mapy na, které jsi ten snapshot udělal!
Rád jsem pomohl, jestli budeš ještě potřebovat pomoci, napiš mi PM, nebo si mě najdi na TS3!
Za 2. Screen uděláš v konzoli. Stačí když tam napíšeš "snapshot" Ale jestliže chceš screen ze hry, tak vyzkoušej tu F12!
Za 3. Ten snapshot se ti ukládá do cstrike z názvem mapy na, které jsi ten snapshot udělal!
Rád jsem pomohl, jestli budeš ještě potřebovat pomoci, napiš mi PM, nebo si mě najdi na TS3!

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Ok dík můžete lock 

,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
Vyriešené
Zamykám.
Zamykám.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1