• Stránka 1 z 1
[V] Scripter, what will u do? / kick + ban neprávem.
Stížnost č.1 / Scripter, what will u do? / Gamesites.cz ^JailBreak #2
1. Přišel jsem na server, změnil si nick z "gon" na "poslední reakce na skok". Tudíž v domnění v tom, že simon dokáže rozlišit takový nick, jelikož mě může nazvat "hráč poslední reakce na skok" jsem dostal upozornění od admina, což se dá pochopit, ale nepochopím kick a nasledný ban na 30 minut.
2. Ještě před tímto vším mi sám admin změnil můj nickname, jelikož ho považoval za "nevhodný". S čímž jsem Já nesouhlasil, jelikož jsem chtěl po adminovi, aby mi dal nějaký důkaz, kde je takové pravidlo napsané.
-------------------------------------
demo nemám, jelikož to bylo chvilkové, + z vašeho portálu mi nejde spustit demo v demovieweru.
Píše mi to, nějaké corrupt file.
Screen z banlistu: https://ctrlv.cz/KKcT
Výpis z banlistu:
detaily banu
Nickname posledni rea na sk --------------------- Zde vidíte, že mám úplně jiný nick, což na to jsem upozornil samotného admina, který si toho nevšimnul, nebo dělal, že to nevidí. Netuším
.
Herni ID VALVE_0:0:1723267035
SteamCommunity ID 76561201406799798
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevyhodny nickname]
Zabanován dne 08.10.2020 - 14:03:00
Vyprší dne 08.10.2020 - 14:33:00 (28 Minut zbývá)
Zabanovaný od Scripter, what will u do?
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2
Celkem obdržených banů 0
Demo z vašeho portálu: http://leteckaposta.cz/344524260
Čas opravdu nevyčasuji, jak jsem psal nahoře.. Nejde mi spustit demo přes viewdemo ani přes playdemo či play spouštěč.
1. Přišel jsem na server, změnil si nick z "gon" na "poslední reakce na skok". Tudíž v domnění v tom, že simon dokáže rozlišit takový nick, jelikož mě může nazvat "hráč poslední reakce na skok" jsem dostal upozornění od admina, což se dá pochopit, ale nepochopím kick a nasledný ban na 30 minut.
2. Ještě před tímto vším mi sám admin změnil můj nickname, jelikož ho považoval za "nevhodný". S čímž jsem Já nesouhlasil, jelikož jsem chtěl po adminovi, aby mi dal nějaký důkaz, kde je takové pravidlo napsané.
-------------------------------------
demo nemám, jelikož to bylo chvilkové, + z vašeho portálu mi nejde spustit demo v demovieweru.
Píše mi to, nějaké corrupt file.

Screen z banlistu: https://ctrlv.cz/KKcT
Výpis z banlistu:
detaily banu
Nickname posledni rea na sk --------------------- Zde vidíte, že mám úplně jiný nick, což na to jsem upozornil samotného admina, který si toho nevšimnul, nebo dělal, že to nevidí. Netuším

Herni ID VALVE_0:0:1723267035
SteamCommunity ID 76561201406799798
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevyhodny nickname]
Zabanován dne 08.10.2020 - 14:03:00
Vyprší dne 08.10.2020 - 14:33:00 (28 Minut zbývá)
Zabanovaný od Scripter, what will u do?
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2
Celkem obdržených banů 0
Demo z vašeho portálu: http://leteckaposta.cz/344524260
Čas opravdu nevyčasuji, jak jsem psal nahoře.. Nejde mi spustit demo přes viewdemo ani přes playdemo či play spouštěč.

-
letoa - Drbna
[V] Scripter, what will u do? / kick + ban neprávem.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Scripter, what will u do? / kick + ban neprávem.
Ahoj,
přišel jsem na server a ty jsi měl nick "posledni reakce na skok", tak jsem tě upozornil, aby jsi si ten nick změnil a pak jsem ti ho změnil sám. Ty jsi si pak změnil nick na "posledni rea na sk" tak jsem ti pak napsal, aby jsi si ho změnil, ty jsi psal, že si budeš dávat nicky jaké chceš, tak jsi dostal kick a ty jsi přišel na server, šel jsi do spectu a psal tohle.
Já moc dobře viděl co píšeš, ale byla by to úplně zbytečná debata, já ti prostě napsal, že to nesmíš mít. Pak jsem tě ještě jednou upozornil aby jsi si ten nick změnil, ty jsi si ho pořád nezměnil, tak jsi dostal ban.
přišel jsem na server a ty jsi měl nick "posledni reakce na skok", tak jsem tě upozornil, aby jsi si ten nick změnil a pak jsem ti ho změnil sám. Ty jsi si pak změnil nick na "posledni rea na sk" tak jsem ti pak napsal, aby jsi si ho změnil, ty jsi psal, že si budeš dávat nicky jaké chceš, tak jsi dostal kick a ty jsi přišel na server, šel jsi do spectu a psal tohle.
Já moc dobře viděl co píšeš, ale byla by to úplně zbytečná debata, já ti prostě napsal, že to nesmíš mít. Pak jsem tě ještě jednou upozornil aby jsi si ten nick změnil, ty jsi si ho pořád nezměnil, tak jsi dostal ban.

-
DexyT - Drbna
Keď ťa admin vyzve, aby si si zmenil nick, urobíš to. On totiž, na rozdiel od teba vie, čo si môžeš dovoliť. Takéto mätúce nicky na JB používať nebudeš a keď nie si schopný túto skutočnosť rešpektovať, s banmi musíš počítať.
K tomu, že si si z nicku odobral 2 písmenka a myslel si si, že je to v poriadku, sa radšej vyjadrovať ani nebudem.
Vyriešené.
K tomu, že si si z nicku odobral 2 písmenka a myslel si si, že je to v poriadku, sa radšej vyjadrovať ani nebudem.

Vyriešené.
-
Habs - Spamer
DexyT píše:Ahoj,
Ale "posledni rea na sk" je něco odlišné než toto: "poslední reakce na skok" a simon či jiné CT nejsou tak blbý, aby nedokázali odlišit jméno od příkazu. A + ten nick už jsem měl dávno změněný. Ty jsi mi ho změnil na Gamesites a já si ho pak dal na "posledni rea na sk" což je úplně něco jiné, než posledni reakce na skok". A pokud v tom nevidíš rozdíl, tak nevím..

Pověz mi, co je na jménu "posledni rea na sk" tak hrozného? U toho prvního nicku bych to ještě pochopil, ale u tady toho to nechápu. Vysvětli mi to.

-
letoa - Drbna
Habs píše:Keď ťa admin vyzve, aby si si zmenil nick, urobíš to. On totiž, na rozdiel od teba vie, čo si môžeš dovoliť. Takéto mätúce nicky na JB používať nebudeš a keď nie si schopný túto skutočnosť rešpektovať, s banmi musíš počítať.
K tomu, že si si z nicku odobral 2 písmenka a myslel si si, že je to v poriadku, sa radšej vyjadrovať ani nebudem.![]()
Vyriešené.
Jak jsem psal ve své stížnosti. Simon to dokáže rozlišit. Už jsem měl takový nick mnohokrát a nikdo mi nedal kick, ban, či jiné takové věci.
A psal jsem, že simon může říct "hráč poslední reakce na skok půjde na blok vytvořený simonem" a to, že ostatní skočí je jejich problém.
A psal jsem to i @Dexyt. Poté jsem si změnil nick na "posledni rea na sk", což není ani příkaz a ani to samé, co jsem tam měl předtím, takže nechápu ten ban. To už podle mě není jak říkáš "matoucí nick", nebo ano?

-
letoa - Drbna
• Stránka 1 z 1