Vše ohledně kategorie serverů: Knife Servery

Scripty

Příspěvekod SwordArt » 21 črc 2015, 02:42

Ahoj, od té doby, co se přestaly banovat scripty typu AutoBunnyhop, double duck, tripple duck... a podobné tady těmto, mi příjde že ten knife už není co býval. Každý 4. hráč vypadá jak kopnutý paralizérem, nebo si jen tak rovno skáče po mapě. Nemusí mít ani BunnyHop hack. Tyto scripty mi příjdou jako až moc příliš velké zvýhodňování a byl bych pro, aby se braly jako cheat a zase se za ně banovalo. Chápu, že tyto scripty používá polovina hráčů na GS a vybanovali velkou čás hráčů na knife serverech a rapidně se snížila aktivita na těchto serverech a možná i celé cs 1.6 sekci. To mi připadá přijatelné, když se zvýší hratelnost knife a nebude to víceméně jen o tom, kdo ty scripty používá víc a líp. (můj názor)

double (tripple) duck script

Když hráč jen "ťukne" do tlačítka, na kterém to má nabindované, je to jakoby crouchoval ve vzduchu a také mi připadá, že to trochu ovlivňuje hitboxy. (Ano dá se to udělat i ručně, ale nikdy to není tak rychlé jak se scriptem)

Proto prosím AT, zamyslete se nad tím... tohle se dá víceméně nazývat cheatingem. Nepočítám quick-slash/stab, protože se dá hodně špatně rozeznat a je podle mně zbytečné se tím zabývat.
Kdyžtak můžu do odpovědí uploadnout demo na kterém je jasně vidět, že někteří hráči bez těch scriptů nemůžou snad ani existovat a taky když někdo spamuje doubleduck taky to není zrovna pěkný pohled, jak se třepe a nedá se trefit...

Perry?!
Knife is love, knife is life ♥

malyvelkypan
Uživatelský avatar
SwordArt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 19
Registrován: 10 črc 2015, 01:28

Scripty

od Rumcajz » 21 črc 2015, 02:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Scripty

Příspěvekod KOFOLA » 21 črc 2015, 07:32

Ahoj Perry, být to na mě, tak tam lítaji bany i za Double Duck. Bohužel to na mě není a já to nezměním. Jediné, co můžu udělat je to, že tento topic pošlu někomu z vedení a třeba uvidí, že to není jen můj názor, ale i názor zkušeného knifera.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
KOFOLA
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1821
Registrován: 23 led 2013, 19:36
Bydliště: Karviná - Nové město


Zpět na Knife Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků