• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno], Seiso / MFK
1. Meno hráča: c.h.oss.e & Cheaterhend Seiso
2. Steam ID: VALVE_0:0:474678228 & STEAM_0:0:166666682
3. Dátum a čas: 21:41 +/- 6.7.2016
4. Prehrešok: Hráči po sebe vyskočili a nevedeli sa ovládať a nadávali najviac ako len mohli. Hráč Seiso dal MFK pomocou kyseliny v boxe.
5. Demo: Dôkaz
VYČASOVANIE DEMA
44:50-46:05 - Opakované nadávky
46:10-46:18 - MFK
Pekný zvyšok dňa. S pozdravom GSHeaDSpY.
2. Steam ID: VALVE_0:0:474678228 & STEAM_0:0:166666682
3. Dátum a čas: 21:41 +/- 6.7.2016
4. Prehrešok: Hráči po sebe vyskočili a nevedeli sa ovládať a nadávali najviac ako len mohli. Hráč Seiso dal MFK pomocou kyseliny v boxe.
5. Demo: Dôkaz
VYČASOVANIE DEMA
44:50-46:05 - Opakované nadávky
46:10-46:18 - MFK
Pekný zvyšok dňa. S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
[Vyřešeno], Seiso / MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
byLife - CS:GO Admin
-
Re: [Vyřešeno], Seiso / MFK
Samozřejmě za ten MFK si rád ten BAN odpikám.
A HeadSpy či co , ty máš ještě tu drzost mi psát na steam ty sračky ve stylu "daj si jointa" a podobné sračky.
Tak pak jako. Okey no.
A HeadSpy či co , ty máš ještě tu drzost mi psát na steam ty sračky ve stylu "daj si jointa" a podobné sračky.
Tak pak jako. Okey no.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Seisousek píše:Samozřejmě za ten MFK si rád ten BAN odpikám.
Tak pak jako. Okey no.
Pokud nám budeš spamovat do PP hlouposti, které se dají řešit přes PM, odpykáš si ban i na web. Pokud tě hráč nějakým způsobem urážel, udělej to jako on, nahlaš ho do pp, na tohle není nikdo zvědavej. Díky
Life
-
Dobře v klidu a ještě něco k tobě. Myslím si že admin na JB 1.6 by neměl psát něco takového do chatu ale dobře. Mě to je jedno.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =719768768
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =719768768
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Ahoj,
ano tohle by admin určitě neměl psát do chatu, ale pokud máš pouze screen, tak tě asi bohužel zklamu. Předcházelo tomu vtipkování v admin chatu, které samozřejmě nevidíte a já se přepsal, jelikož je opravdu jednoduché si splést veřejné (sklo) a admin chat. Hned co jsem to napsal jsem se omluvil, nikoho jsem přímo neoznačil a ani to žádného hráče neurazilo. Tohle beru spíše z tvé strany jako provokaci a zkoušku mně pošpinit, jelikož si v tu dobu na serveru snad ani nebyl a screen udělal jiný hráč, který mi vyhrožoval, že půjdu ihned mínus. Z tvé strany je tohle pouhá provokace a pokud to chceš řešit, né zde ale ve stižnosti na adminech.
Děkujeme za nahlášení.
Life
ano tohle by admin určitě neměl psát do chatu, ale pokud máš pouze screen, tak tě asi bohužel zklamu. Předcházelo tomu vtipkování v admin chatu, které samozřejmě nevidíte a já se přepsal, jelikož je opravdu jednoduché si splést veřejné (sklo) a admin chat. Hned co jsem to napsal jsem se omluvil, nikoho jsem přímo neoznačil a ani to žádného hráče neurazilo. Tohle beru spíše z tvé strany jako provokaci a zkoušku mně pošpinit, jelikož si v tu dobu na serveru snad ani nebyl a screen udělal jiný hráč, který mi vyhrožoval, že půjdu ihned mínus. Z tvé strany je tohle pouhá provokace a pokud to chceš řešit, né zde ale ve stižnosti na adminech.
Děkujeme za nahlášení.
Life
-
Konkrétně proti tobě nic nemam. Jen jsem upozornil a chtěl jsem vědět zda-li o tomto víš. Neměl to být nějaký útok na tebe. Pokud sis to tak vzal tak se omlouvám.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
• Stránka 1 z 1