Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Sejuani

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 11:58 VIP

Sejuani
Obrázek
hněv zimy


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Mráz (Passivka)
Obrázek

Poškození nepřítele dovedností nebo základním útokem poskytne Sejuani bonus k brnění a zkrátí působení zpomalujících efektů, které na ni sešlou protivníci.

Arktický útok (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Vyrazí kupředu, vyhodí nepřátele do vzduchu a způsobí jim magické poškození. Zastaví se, až do vzduchu vyhodí nepřátelského šampiona.

Vyrazí kupředu, vyhodí nepřátele do vzduchu a způsobí jim magické poškození plus % maximální hodnoty zdraví cíle (max. bodů poškození vůči příšerám). Zastaví se, až do vzduchu vyhodí nepřátelského šampiona.

Řemdih severního větru (W)
Obrázek
Dosah: 350

Následující Sejuanin základní útok způsobí cíli i všem nepřátelům v jeho okolí bonusové magické poškození. Poté roztočí svůj řemdih a způsobí okolním nepřátelům magické poškození.

Následující Sejuanin základní útok způsobí cíli i všem nepřátelům v jejím okolí bonusové magické poškození. Poté máchne svým řemdihem a okolní protivníci utrpí během 4 sekund magické poškození.V případě opakovaného seslání této schopnosti máchne Sejuani řemdihem okamžitě.

Permafrost (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Schopnosti a základní útoky na nepřátele umisťují efekt Mráz. Aktivováním Permafrostu dojde k poškození a zpomalení všech okolních nepřátel, kteří na sobě mají efekt Mráz.

Pasivní efekt: Schopnosti a základní útoky na nepřátele umisťují na 4 sekundy efekt Mráz.
Aktivace: Všichni okolní nepřátelé ovlivnění efektem Mráz utrpí magické poškození a jsou na 1.5 sek. zpomaleni.

Ledové vězení (R)
Obrázek
Dosah: 1175

Sejuani před sebe vrhne bolaso z pravého ledu. Pokud jím zasáhne nepřátelského šampiona, rozletí se zbraň na kusy a omráčí cíl i ostatní okolní protivníky. Jestliže bolaso doletí až na konec svého maximálního dosahu, rozpadne se na kusy a zpomalí okolní nepřátele.

Sejuani před sebe vrhne bolaso z pravého ledu. Pokud jím zasáhne nepřátelského šampiona, rozletí se zbraň na kusy a na určitou dobu omráčí cíl i ostatní okolní protivníky. Jestliže bolaso doletí až na konec svého maximálního dosahu, rozpadne se na kusy a zpomalí na určitou dobu okolní nepřátele o 30 %. Všichni protivníci v oblasti zasažené úlomky utrpí magické poškození.

MYTOLOGIE

Sejuani byla odchována strádáním a kojena barbarstvím. Zatímco jiní drsným podmínkám Freljordu podlehli, ji zakalily, dokud se bolest nezměnila v sílu, hlad ve výzvu a mráz ve spojence při pobíjení slabých. Těžký život ji naučil, že má-li se někomu dařit v nekonečné zimě, musí se stát stejně chladným a nemilosrdným jako okolní krajina. V Sejuaniných očích mají její následovníci buď dost odolnosti, aby přežili, nebo si nezaslouží žít. Ví, že až konečně dobude Freljord, vytvoří zbytky přeživších národ, kterého se budou všichni bát.

Jako dítě tato náčelnice Zimního spáru bezmocně sledovala, jak počet příslušníků jejího kmene pomalu klesá. Zima a hladovění si vybraly svou daň na všech kromě těch nejodolnějších. Byla jediná ze svých sourozenců, která se dožila deseti let. Nepochybovala tedy, že i ji čeká bídná smrt. Plná zoufalství požádala o duchovní radu mystika svého kmene. Jenže věštec jí smrt nepředpověděl. Místo toho prorokoval, že jednoho dne porazí a sjednotí rozdělené kmeny Freljordu.

Vyzbrojena neochvějnou vírou ve svůj osud se Sejuani pouštěla do odvážných podniků, které by kohokoliv slabšího připravily o život. Vydávala se do sněhových bouří bez jídla či kožešin a cvičila, zatímco její tělo bičoval ledový vítr. Bojovala postupně se všemi nejsilnějšími válečníky svého kmene tak dlouho, dokud nepadla vysílením. Když se stala náčelnicí kmene, přikázala svým válečníkům, aby jejího příkladu následovali. Pod její vládou kmen zesílil více než kdykoliv předtím.

Její dobyvačné tažení ale nakonec namísto nějakého agresivního činu zahájila nabídka míru. V první zimní den přijel do Sejuanina tábora posel od Ashe a jako dar přivezl avarosanské obilí. Ashe měla jasný záměr: pokud se Sejuani s jejím kmenem spojí, nebude už Zimní dráp nikdy hladovět. Pro Sejuani ale byl takový dar urážkou. Ashin kmen považovala za slabé a zženštilé sedláky, kteří dávají přednost farmaření před bojem. Pohrdala jimi do morku kostí.

Sejuani svolala svůj lid a obilí spálila. Prohlásila, že Ashina laskavá nabídka by kmeni přinesla jen slabost. Zabavila poslům jejich zásoby a poslala je zpět se zprávou: Zimní spár Avarosanům dokáže, že právo přežít mají ve Freljordu jen silní. S hořícím obilím za zády vyrazila Sejuani se svými válečníky udělit ostatním první z mnoha nevyhnutelných bolestivých lekcí.

„Jsem vytesána z ledu, tělo mi daly bouře, zakalil mě chlad.“
-- Sejuani


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Sejuani

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 11:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník