• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Separ zneuživanie pravidiel
zdravim oboznamujem vas s tym že hrač pod nickom Separ teda admin zneuživa pravidla tym že rozkazuje na serveri tym aby si hrači museli menit nic alebo popripadne s tym že ked ho upozornim že ešte raz ma kickne za nazor čo sa tyka že je to hračova osobna vec tak ma kicke opet pretože sa mu to pači a tympadom zneuživa pravidla admina žiadam o prešetrenie a ukončenie prav admina pre separa
- Deejaysanny
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Separ zneuživanie pravidiel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Separ zneuživanie pravidiel
Ahoj, aby sa to vôbec riešilo, tak tu pridaj dôkaz.(demo nájdeš v Detail serveru). A mohol by si to urobiť aj podľa VZORU.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
-
LynxQ - Drbna
Jedná se o stížnost na 1.6 admina, přesunuto do správné sekce.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Ahoj, dodej důkazy o pochybení admina 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Zdravím. Neviem čo daný hráč berie ako zneužívanie práv, no v rámci toho čo tu píše, mi sťažnosť príde ako bezpredmetná, keďže:
Admin môže kedykoľvek prikázať hráčovi s nevhodným nickom, aby si ho pozmenil. V tomto prípade sa jednalo o nick "Archaonic je homo", čím urážal iného hráča na servery, ktorý mu následne začal nadávať do rodiny, a za svoje počínanie bol potrestaný banom.
U vyššie spomínaného hráča s nevhodným nickom som neregistroval žiadne vulgarizmy v chate, preto bol upozornený práve na svoj nick. (Hráč si potom nevhodný nick zmenil, resp. sa asi odpojil)
Deejaysanny následne začal mať blbé reči, že ja ako admin nemôžem prikázať zmenu nicku hráčovi, ak neuráža mňa. Čiže totálny nezmysel, a aj preto došlo ku konfrontácii medzi mnou a daným hráčom.
Keďže je spomínaný hráč opakovane provakatívny, snažil som sa nebrať do úvahy jeho blbé reči. Neskôr začal byť drzý, čím bol potrestaný kickom.
Ešte dodám, že žiješ vo veľkom omyle, ak si myslíš že si budeš na servery robiť dobrý deň. Nie vždy budem k tebe benevolentný, a tvoje blbé reči zignorujem. Dávaj si pozor na reči, nemusí to byť iba o kickoch.
Admin môže kedykoľvek prikázať hráčovi s nevhodným nickom, aby si ho pozmenil. V tomto prípade sa jednalo o nick "Archaonic je homo", čím urážal iného hráča na servery, ktorý mu následne začal nadávať do rodiny, a za svoje počínanie bol potrestaný banom.
U vyššie spomínaného hráča s nevhodným nickom som neregistroval žiadne vulgarizmy v chate, preto bol upozornený práve na svoj nick. (Hráč si potom nevhodný nick zmenil, resp. sa asi odpojil)
Deejaysanny následne začal mať blbé reči, že ja ako admin nemôžem prikázať zmenu nicku hráčovi, ak neuráža mňa. Čiže totálny nezmysel, a aj preto došlo ku konfrontácii medzi mnou a daným hráčom.
Keďže je spomínaný hráč opakovane provakatívny, snažil som sa nebrať do úvahy jeho blbé reči. Neskôr začal byť drzý, čím bol potrestaný kickom.
Ešte dodám, že žiješ vo veľkom omyle, ak si myslíš že si budeš na servery robiť dobrý deň. Nie vždy budem k tebe benevolentný, a tvoje blbé reči zignorujem. Dávaj si pozor na reči, nemusí to byť iba o kickoch.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
Zdravím,
sice ten nick není nějak vulgární nebo nevhodný, nicméně sis ten nick dal za cílem provokovat jiného hráče, zbytečně vyvolat konflikt a kazit tím hru ostatním, proto ti byl zamezen přístup.
Stížnost neoprávněná.
sice ten nick není nějak vulgární nebo nevhodný, nicméně sis ten nick dal za cílem provokovat jiného hráče, zbytečně vyvolat konflikt a kazit tím hru ostatním, proto ti byl zamezen přístup.
Stížnost neoprávněná.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1