I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Server katastrofa admini česť výnimkám čistá katastrofa

Příspěvekod moncucu124 » 14 říj 2024, 13:00

Messenger_creation_74F34EA5-CB3B-4F24-B145-5D271556D8B6.jpeg
Messenger_creation_57881556-7698-4298-91E3-2FB1505BEF72.jpeg
.. Zobrať peniaze a o nič sa nestarat o nič sam zapaty..admini na servery a nikto nič dávať ban za nadávky a zato ze si človek pusti hudbu na 2 sekundy doslova .. ako prepáčte ale to mate adminov 98% deturence ? Školite ich nejako ? Lebo za dva roky som odsledovala ze každý si robi čo chce .
Nejaké pravidlá hry ? To je napísané len tak že ste sa nudili ? Admin CALIBAS ci ako sa vola co jednemu za nadavky da ban druhemu nie ešte ho aj na to upozornis min 10x ze urážajú ludi co sa chcu baviť.. admini čo maju na haku ze tam hraju zapaty a neriešia to a to nerozprávam o jednom dni ked tam chodia viacerý denno denné..
Naposledy mi bolo nadavane a ADMIN TCMR NIC ZOPAKOVALA SOM TO A DOSTALA SOM BAN ZA TO ZE SOM MU NAPÍSALA PRAVDU JEMU BAN NIC A MNE BAN ZA NADÁVKY? HALO ZAČNITE SI ROBIŤ PORIADKY S ADMINI každý ma iný meter a to nerozprávam o tom ze admin porušuje tiež pravidla hry ....po ďalšie príde admin povieš mu ze co to nebanuje ci slay ci kick a nič no nedivím sa že každý tam napíše ze je to normálne na tomto serveri že tu normálnych adminov je 0,01% a ešte ked to ľudia napíšu admin radšej odíde ako by mal plniť svoju pracu o ktoru si požiadal akože načo potom toho admina chcel robiť..ako gamesites si robíte len hanbu co vyvadzaju väčšina adminov hanbila by som sa . Mali by ste sa o to viac starat ked beriete aj peniaze na serveri anticheat ale na dve veci žiadne zabezpečenie nič.
Ale co sa týka adminov neviem ako ich vyberáte ale úprimne katastrofa na grc to fso. Pekný deň.
moncucu124
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Server katastrofa admini česť výnimkám čistá katastrofa

od Rumcajz » 14 říj 2024, 13:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Server katastrofa admini česť výnimkám čistá katastrofa

Příspěvekod R0B0T » 14 říj 2024, 17:56

ahoj moncucu..chci se ti omluvit protože jsem měl mute na tebe v player list a na dalsich par lidi tim padem sem nevedel o co go a strasne moc lidi tam spamovalo a pochopil sem to tak ze ty si nadaval/a takze sem ban tobě dal omylem nedorozuměním omlouvam se ;)
R0B0T
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Server katastrofa admini česť výnimkám čistá katastrofa

Příspěvekod Seweee » 15 říj 2024, 17:19

Admin se Ti omluvil, příště si vše lépe ověří, než dá někomu ban.

moncucu124 píše:admini čo maju na haku ze tam hraju zapaty a neriešia to a to nerozprávam o jednom dni ked tam chodia viacerý denno denné..

Dodej k tomuto tvrzení důkazy, aby se to prověřilo.

A k tomu vašemu vykecávání do voicu na serveru, ne každého to zajímá, abyste si pokecali, od toho je třeba TS, ne server.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Vřeš]Server katastrofa admini česť výnimkám čistá katas

Příspěvekod Seweee » 17 říj 2024, 11:08

Bez odezvy. Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy