• Stránka 1 z 1
Servery
Zdravím. Chcel by som požiadať ako si mám zvýšiť, FPS? Príkazy ako developer 1 fps_max 250 fps_override 250 si dávam do konzole a FPS mám na 200, normálne mám mať 60.
Ak sa v tom vyznáte, prosím poradte mi.
Ak sa v tom vyznáte, prosím poradte mi.
Zdraví vás Whoik.
Potrebuješ pomôcť? Napíš mi na :
Nový YT channel - WhoikCS1.6
Steam - Whoik.
Skype - whoik999
Web - Správa
Server - _who!k.
Potrebuješ pomôcť? Napíš mi na :
Nový YT channel - WhoikCS1.6
Steam - Whoik.
Skype - whoik999
Web - Správa
Server - _who!k.

-
Who1k - Kolemjdoucí
Re: Servery
Zdravím.
Některé servery to mají nastavené tak že víc jak 200 prostě nemůžeš mít, např. na Gamesites hns můžeš mít jen 100 ale na furienech i třeba 2000 každopádně pro zvýšení se používají pořád stejné příkazy jen měníš hodnoty.
Také mám speciální cfg které na některých serverech tento zákaz může obejít ale jen na těch kde tě to nekickne když máš větší fps ale to je vedlejší každopádně některé servery to mají tak nastavené z určitého důvodu. Takže se budeš muset smířit s tím že tam víc nevytáhneš.
Některé servery to mají nastavené tak že víc jak 200 prostě nemůžeš mít, např. na Gamesites hns můžeš mít jen 100 ale na furienech i třeba 2000 každopádně pro zvýšení se používají pořád stejné příkazy jen měníš hodnoty.
Také mám speciální cfg které na některých serverech tento zákaz může obejít ale jen na těch kde tě to nekickne když máš větší fps ale to je vedlejší každopádně některé servery to mají tak nastavené z určitého důvodu. Takže se budeš muset smířit s tím že tam víc nevytáhneš.

-
Taygete - Mistr Yoda
Re: Servery
Ak si vypnes pri hre chat (hud_saytext) dostaneš tým viac FPS lebo ti ich ten chat nebude žrať.
cl_minmodels - vypnes VIP skiny hráčov okolo seba.
Ak más stále 60, to len ak, tak (gl_vsync 0)
cl_minmodels - vypnes VIP skiny hráčov okolo seba.
Ak más stále 60, to len ak, tak (gl_vsync 0)

-
spEExX - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1