• Stránka 1 z 1
Servery
Ahojte mám tenhle problém dneska kolem 11:50 hodiny sem si zapl Hru COUNTRE STRIKE 1.6 .
A připojil jsem se na Jailbreak a zničeho nic zjistím že su na 7 Jailbreak . To je co,To je umě chyba a nebo v té hře nějaké potíže ??
A připojil jsem se na Jailbreak a zničeho nic zjistím že su na 7 Jailbreak . To je co,To je umě chyba a nebo v té hře nějaké potíže ??
-
Hurvajsicek - Kolemjdoucí
Re: Servery
Hned po zapnutí ta to samé pripojilo na JB7 ? Alebo si sa pripojil na iný server a hodilo ta to na JB7 ?
1. Môžeš mať v configu connect IP - delete it (zálohuj si potrebné veci)
2. Pripojil si sa na plný jailbreak tak ta to automaticky prehodilo na iný.
1. Môžeš mať v configu connect IP - delete it (zálohuj si potrebné veci)
2. Pripojil si sa na plný jailbreak tak ta to automaticky prehodilo na iný.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Hned po zapnuti ne Připojuju se na Jailbreak 1 ukáže mi to Tabulku server is FULL.
Pak to skusím ještě a připojuje mně to na Jailbreak 7
Pak to skusím ještě a připojuje mně to na Jailbreak 7
-
Tým pádom je to tak ako som písal. U nás na gamesites je to nastavené tak , že keď sa pripájaš na server , čiže u teba na Jailbrea1 a a je FULL (plný) , čož ti aj vypisuje tak automaticky ťa to prepojí na druhý Jailbreak , kde je volné.
Musíš počkať dokým tam je volné miesto , alebo si kúp VIP/EVIP a budeš mať miesto rezervované.
Musíš počkať dokým tam je volné miesto , alebo si kúp VIP/EVIP a budeš mať miesto rezervované.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj Evip Mám na jb1 ale za 48 hodin, takže děkuji že ste mně pomohly A chci poprosit o LOCK
-
• Stránka 1 z 1