• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]seth/nicht/jb2/FK?
hrala sa mapa jb_rush a simon seth nas poslal na zadnu stenu, nasledne nam dal zakazy a potom nas poslal na stoly, kde som aj siel, no zabil ma zato ze som porusil zakaz. Neviem celkom ako sa mam dostat na stol bez toho aby som porusil zakaz?
http://leteckaposta.cz/570565769 cas 26:34
http://leteckaposta.cz/570565769 cas 26:34
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Vyriešené]seth/nicht/jb2/FK?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: seth/nicht/jb2/FK?
Měl si zákaz skákat a skočil si z horního patra. Nejsem si jistý zda to FK nebyl, proto jsem se zeptal a podle Gustika sem ti tedy FK nedal.
Jen mám na tebe otázku. Proč si nahlásil mě, ale tafiho co zabil hráče za stejnou věc si nenahlásil?
Jen mám na tebe otázku. Proč si nahlásil mě, ale tafiho co zabil hráče za stejnou věc si nenahlásil?
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
pretoze tafi nezabil mna ale nejakeho ineho hraca,
tak ale na ten stol sa bez skoku dostat neda tak je jedno odkial naneho skocim nie? ci zidem dolu a SKOCIM alebo SKOCIM zhora, som uz zmeteny z toho
tak ale na ten stol sa bez skoku dostat neda tak je jedno odkial naneho skocim nie? ci zidem dolu a SKOCIM alebo SKOCIM zhora, som uz zmeteny z toho

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
-
Fajkoman - Mistr
Hráči museli jedenkrát porušiť zákaz skákať, aby sa dostali na stôl.
Či už padneš na zem a skočíš na stôl, alebo skočíš na ten stôl zvrchu, je to jedno. Raz ten zákaz porušiť musíš tak či tak. Ak by ste ten zákaz porušili dvakrát a viac, napríklad preto, že ste sa nedokázali dostať na ten stôl na prvý pokus, dostali by ste oprávnený kill.
V tomto prípade ste ale dostali FK a Admin sa ti tu za to samozrejme ospravedlní.
Sťažnosť oprávnená.
Či už padneš na zem a skočíš na stôl, alebo skočíš na ten stôl zvrchu, je to jedno. Raz ten zákaz porušiť musíš tak či tak. Ak by ste ten zákaz porušili dvakrát a viac, napríklad preto, že ste sa nedokázali dostať na ten stôl na prvý pokus, dostali by ste oprávnený kill.
V tomto prípade ste ale dostali FK a Admin sa ti tu za to samozrejme ospravedlní.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Napadlo mě to na serveru, mohl jsem ti to VD dát, ale nebyl jsem si jistý. Omlouvám se ti za FK
Tafimu to pošlu ať to taky ví...

-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Jak Knedlik píše - když musíš porušit zákaz, tak je jedno, jestli skočíš hned z vrchu, nebo až pak.
Já pochopil a přečetl situaci trošku jinak a odpovídal tak na něco jiného, než se mě Nicht ptal. Částečně je to tedy i má chyba, pardon. Nicht jednal na základě mé reakce a proto nebude nijak trestán.
Příště už se to nestane.
Já pochopil a přečetl situaci trošku jinak a odpovídal tak na něco jiného, než se mě Nicht ptal. Částečně je to tedy i má chyba, pardon. Nicht jednal na základě mé reakce a proto nebude nijak trestán.
Příště už se to nestane.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1