• Stránka 1 z 1
Settings
Zdravím chtěl bych zveřejnit mé nastavení tak je mi jasné že nejsem žádný profi hráč či jak si říkají... inak hraji přesně na war3 s1 tu na GS to je asi jasné pod jménem Mučačos či ZguLowka.
1.) Nastavení Nvidia:
Spravovat 3D nastavení.. dále bych doporučil dát nastavení programu a tam si najít Half Life (hl.exe).
Akcelerace Více GPU / monitorů - Režim výkonu jednoho monitoru
Anizotropní filtrování - Vypnuto
Filtrování textur - Anizotropní optimalizace vzorku - Vypnuto
Filtrování textur - Kvalita - Vysoký výkon
Filtrování textur - Negativní odklon úrovně detailu - Povolit
Filtrování textur - Trilineární optimalizace - Zapnuto
Maximální počet předem renderovaných snímků - 4
Optimalizace podprocesů - Vypnuto
Režim řízení napájení - Preferovat maximální výkon
Trojité vyrovnání - Vypnuto
Vertikální synchronizace - Vypnuto
Vyhlazování hran - FXAA - Vypnuto
Vyhlazování hran - Režim - Vypnuto
Vyhlazování hran - Gama korekce - Vypnuto
Vyhlazování hran - Nastavení - Žádný
Upravit nastavení obrazu prostřednictvím náhledu..
Použít mé předvolby zdůrazňující: - Výkon
Tak jak už vidíte jedem hlavně na výkon jak na kvalitu či néni zapotřebí jak dál uvidíte když budete dál číst..
2.) Myš
Jako první si najeďte na Tento počítač/ Ovládací panel / Myš / Možnosti ukazatele a odškrtni zvýšit přesnost ukazatele.
Za další používám myš od Bloody pro ty kteří chtějí vědět přesně jaká je to myš tak se jmenuje Bloody v7 a na ni mám dané 600 DPI a rate 1000hz.
Dále si otevřite steam a najdi danou hru COunter strike na to klikni pravým dej Vlastnosti/nastavení možnosti spuštění zadejte -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq 60 -nofbo -nomsaa
Jen pro info -freg 60 jak už vidíte mám já ale každý si zadejte kolik máte vy je to vlastně obnova frekvence u monitoru tak někdo má třeba 75 i 120 to už je právě na vás kolik máte.
To už asi tak vše co mám nastavené v pc a tedkom přejděme do hry.
Crosshair size - Small
Sensitivity - 2.2
Rozlišení - 1650x1050
Display mode - Widescreen
Brightness - Light uplně na max
Gamma Hight
Inak dále je tu a ta základní věc a to je config tu nemusím vůbec dávat nebo mám uplně prostý a to stačí si udělat každý sám a tím že ve hře zapneš konzoly a vepíšeš následující..
Fps_max 101
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
hud_fastwitch 2
zoom_sensitivity_ratio 0.98
cl_dynamiccrosshair 1
inak co se týče těch aim configu či iné věci mám na to následují a to že každý má aim v ruce. To stačí jen hrát hrát hrát a nevymlouvat se že to nejde a tak radši budem stahovat tyhle nesmysle a jenom si jebat csko a pak nakonec budeš muset reinstall nebo ho budeš mít po nějaké době uplně dojebané blbostma. Dnešní mladí co bud začali hrát csko a nebo už hrají nějaký ten pátek a pořád jim to nejde a vidím tam nějakého hráče co už je dobrý a tím si myslí že má nějaké spešl config, že je dává jak nic ale nee tak to néni .. nepíše žádné blbosti do chatu jako že každý má ab či wh nebo jak začnete psát už se nevěnujete hře a to je první slabina a tím vaše hraní jde k záhubě.. neříkám, že by ste mněli jen hrát a žádné psaní ale ne také věci jako obvinování někoho co se jen snaží. Dále dnešní mládeš už bohužel má skoro každý pc od osmy či i mín a taky jsou navyklí na to že když něco chtějí tak to dostanou bohužel taká je realita .. Mami já chci nový mobil tak ho má.. tati chcem nový pc má ho .. A tak to přesně je i v cs prostě se jim nechce hrát a chtějí bít dobří za pár dní ale tak to nejde na svůj skill si musíš počkat a néni to jen tak.
Tod vše asi bude dost velká kritika za moje chyby či ty to nedává smysl .. někde jsem nedal tečku čárku hold nedá se .
A za další ty co tu napíší proč tu nedáš jen obrázky svého nastavení a máš .. ale tak ne to už tu po celém netu je mnoho co jen náházejí a jen čekají na lajky .. to moje je prostě napsané ručně tak jsem to chtěl a taky to tak bude !!
Inak já osobně jsem prošel tolik configama že vím o čem tu píšem... BYE
1.) Nastavení Nvidia:
Spravovat 3D nastavení.. dále bych doporučil dát nastavení programu a tam si najít Half Life (hl.exe).
Akcelerace Více GPU / monitorů - Režim výkonu jednoho monitoru
Anizotropní filtrování - Vypnuto
Filtrování textur - Anizotropní optimalizace vzorku - Vypnuto
Filtrování textur - Kvalita - Vysoký výkon
Filtrování textur - Negativní odklon úrovně detailu - Povolit
Filtrování textur - Trilineární optimalizace - Zapnuto
Maximální počet předem renderovaných snímků - 4
Optimalizace podprocesů - Vypnuto
Režim řízení napájení - Preferovat maximální výkon
Trojité vyrovnání - Vypnuto
Vertikální synchronizace - Vypnuto
Vyhlazování hran - FXAA - Vypnuto
Vyhlazování hran - Režim - Vypnuto
Vyhlazování hran - Gama korekce - Vypnuto
Vyhlazování hran - Nastavení - Žádný
Upravit nastavení obrazu prostřednictvím náhledu..
Použít mé předvolby zdůrazňující: - Výkon
Tak jak už vidíte jedem hlavně na výkon jak na kvalitu či néni zapotřebí jak dál uvidíte když budete dál číst..
2.) Myš
Jako první si najeďte na Tento počítač/ Ovládací panel / Myš / Možnosti ukazatele a odškrtni zvýšit přesnost ukazatele.
Za další používám myš od Bloody pro ty kteří chtějí vědět přesně jaká je to myš tak se jmenuje Bloody v7 a na ni mám dané 600 DPI a rate 1000hz.
Dále si otevřite steam a najdi danou hru COunter strike na to klikni pravým dej Vlastnosti/nastavení možnosti spuštění zadejte -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq 60 -nofbo -nomsaa
Jen pro info -freg 60 jak už vidíte mám já ale každý si zadejte kolik máte vy je to vlastně obnova frekvence u monitoru tak někdo má třeba 75 i 120 to už je právě na vás kolik máte.
To už asi tak vše co mám nastavené v pc a tedkom přejděme do hry.
Crosshair size - Small
Sensitivity - 2.2
Rozlišení - 1650x1050
Display mode - Widescreen
Brightness - Light uplně na max
Gamma Hight
Inak dále je tu a ta základní věc a to je config tu nemusím vůbec dávat nebo mám uplně prostý a to stačí si udělat každý sám a tím že ve hře zapneš konzoly a vepíšeš následující..
Fps_max 101
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
hud_fastwitch 2
zoom_sensitivity_ratio 0.98
cl_dynamiccrosshair 1
inak co se týče těch aim configu či iné věci mám na to následují a to že každý má aim v ruce. To stačí jen hrát hrát hrát a nevymlouvat se že to nejde a tak radši budem stahovat tyhle nesmysle a jenom si jebat csko a pak nakonec budeš muset reinstall nebo ho budeš mít po nějaké době uplně dojebané blbostma. Dnešní mladí co bud začali hrát csko a nebo už hrají nějaký ten pátek a pořád jim to nejde a vidím tam nějakého hráče co už je dobrý a tím si myslí že má nějaké spešl config, že je dává jak nic ale nee tak to néni .. nepíše žádné blbosti do chatu jako že každý má ab či wh nebo jak začnete psát už se nevěnujete hře a to je první slabina a tím vaše hraní jde k záhubě.. neříkám, že by ste mněli jen hrát a žádné psaní ale ne také věci jako obvinování někoho co se jen snaží. Dále dnešní mládeš už bohužel má skoro každý pc od osmy či i mín a taky jsou navyklí na to že když něco chtějí tak to dostanou bohužel taká je realita .. Mami já chci nový mobil tak ho má.. tati chcem nový pc má ho .. A tak to přesně je i v cs prostě se jim nechce hrát a chtějí bít dobří za pár dní ale tak to nejde na svůj skill si musíš počkat a néni to jen tak.
Tod vše asi bude dost velká kritika za moje chyby či ty to nedává smysl .. někde jsem nedal tečku čárku hold nedá se .
A za další ty co tu napíší proč tu nedáš jen obrázky svého nastavení a máš .. ale tak ne to už tu po celém netu je mnoho co jen náházejí a jen čekají na lajky .. to moje je prostě napsané ručně tak jsem to chtěl a taky to tak bude !!

Inak já osobně jsem prošel tolik configama že vím o čem tu píšem... BYE
-
ZguLowkaa - Amatér
Re: Settings
OK, lock.
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
• Stránka 1 z 1