• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Shatecos // MG
Nick na serveru: Shatecos
SID: STEAM_0:1:114039715
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 17
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal:
Zdravím jmenuji se Ota a bydlím v Moravskoslezkém kraji, také aktuálně studuji IT
Ve svém volném čase, hraju hry na PC, koukám na seriály nebo chodím na čerstvý vzduch ven
Proč právě já:
Sám nevím co vlastně napsat, jsem spíše rád, když je na serveru klid, což na MG se nestává, když není admin na serveru a poté hráči někdy porušují pravidla, to můžeme mluvit o nadávkách a spamech voicu nejčastěji, bych teda řekl... Co můžu říct, chtěl bych dohlednout a pomoct s MG, kde bych chtěl udělat dobré prostředí při mé přítomnosti, aby se hráči bavili a přesto nědelali velké problémy, však to známe, přeci MG není snad teda doufám o Tryhardu...
Zkušenosti s CS:GO:
Něco kolem 1800. nahraných hodin ve hře CS:GO, rank něco kolem MG a hraji častěji na komunitních serverech převážně od gamesites
Případné poznámky: Nemám žádné
SID: STEAM_0:1:114039715
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 17
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal:
- 1) Mute na chat a voice z důvodu nadávek na Minigames
2) Mute na chat a voice z důvodu nadávek na TTT
3) Měl bych mít ještě nějaké bany na TTT, z důvodu buď nadávek, fake infa nebo Randomu, avšak si nepamatuji o nich (řečeno jinými adminama)
Nejsem si jistý jestli jsem dostal jiné Bany
Zdravím jmenuji se Ota a bydlím v Moravskoslezkém kraji, také aktuálně studuji IT
Ve svém volném čase, hraju hry na PC, koukám na seriály nebo chodím na čerstvý vzduch ven
Proč právě já:
Sám nevím co vlastně napsat, jsem spíše rád, když je na serveru klid, což na MG se nestává, když není admin na serveru a poté hráči někdy porušují pravidla, to můžeme mluvit o nadávkách a spamech voicu nejčastěji, bych teda řekl... Co můžu říct, chtěl bych dohlednout a pomoct s MG, kde bych chtěl udělat dobré prostředí při mé přítomnosti, aby se hráči bavili a přesto nědelali velké problémy, však to známe, přeci MG není snad teda doufám o Tryhardu...
Zkušenosti s CS:GO:
Něco kolem 1800. nahraných hodin ve hře CS:GO, rank něco kolem MG a hraji častěji na komunitních serverech převážně od gamesites
Případné poznámky: Nemám žádné
Dělám UwU za 5 K
-
Shatecos - CS:GO Admin
[Zamítnuto] Shatecos // MG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Shatecos // MG
Ahoj,
nežádal sis ani měsíc od zrušení, navíc mi na tebe nepřišly zrovna nejlepší reference.
Na začátku dubna si můžeš požádat znovu.
Zatím zamítnuto.
nežádal sis ani měsíc od zrušení, navíc mi na tebe nepřišly zrovna nejlepší reference.
Na začátku dubna si můžeš požádat znovu.
Zatím zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1