• Stránka 1 z 1
shopy MegaCreative
Zdravím, nedávno jsem otevřel místnost kde najdete rozpis snad všech zavedených shopu ve kterých něco je.
Pokaždé když si někdo dělá reklamu na shop, tak kontroluji zda to není past, nebo něco co nemá se shopem nic společného, dost už řečí a rovnou k věci. Reska sem je /res tp shopy ( celý tento projekt zabral dost času a tak nevypadá design zrovna nejlépe, maximální čas a práci jsem věnoval zapisování, nýbrž designu) mimo to chystám i další projekty kterým věnuji maximum času a napadů aby bylo o něco lépe na serveru. Hezký den, admin MegaCreative jistota
Pokaždé když si někdo dělá reklamu na shop, tak kontroluji zda to není past, nebo něco co nemá se shopem nic společného, dost už řečí a rovnou k věci. Reska sem je /res tp shopy ( celý tento projekt zabral dost času a tak nevypadá design zrovna nejlépe, maximální čas a práci jsem věnoval zapisování, nýbrž designu) mimo to chystám i další projekty kterým věnuji maximum času a napadů aby bylo o něco lépe na serveru. Hezký den, admin MegaCreative jistota
Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být jestě hůř.
-
glowe - Amatér
shopy MegaCreative
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: shopy MegaCreative
Chytrý nápad, originalita.
-
controlCZ - Zkušený
Re: shopy MegaCreative
Podle mě jistota udělal zase nějakou věc pro megacreative a také zde na to upozornil tak si dovolím Lock aby zde nevznikaly popř spamy. 

-
Dusanek123 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1