I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Singer/ JB3

Příspěvekod SavoLita » 25 bře 2015, 21:46

1. Jako Simon jsem hrál..., a Singer mě čapl do grabu a něco po mě chtěl, nerozuměl jsem mu tak řekl:"ani rozumet nemusis" a flákl se mnou o zem, pak mně přemístil k T a já jsem (předpokládám že se to nesmí ale nikde jsem na to nenarazil) se ve vhodné chvíli přesunul zpět k CT, po chvilce jsem dostal BAN s důvodem: "pokud tě přemístím k T tak tam zůstaneš" -bez varování, nic

2. nelze mi přiložit soubor z videokamery- moc velká kapacita, řekl bych i čas, ale nejde to spustit "requires Stream" je to ke stáhnutí zde - http://hltv.fakaheda.eu/20185-150325182 ... sh.dem.zip
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Singer/ JB3

od Rumcajz » 25 bře 2015, 21:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Singer/ JB3

Příspěvekod SavoLita » 25 bře 2015, 22:10

už jsem se probudil ze své zhýralosti a přišel jsem na to, tak se to pouští- čas 10:16 žekl jsem doplnte blíže k sobě a i teď si nejsem jist jestli to byl FK nebo ne, každopádně jsem nečetl chat - což bylo v dané situaci nejhorší co jsem mohl udělat...
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 26 bře 2015, 04:33

na HLTV neni pocut voice, cize je to ako dokaz ku staznosti nedostacujuce

pockame este na vyjadrenie admina
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod JimCarry » 26 bře 2015, 06:23 VIP

Ahoj,
Poslal si nás na čiaru. Povedal si nech doplnime bližšie k sebe, potom si nam dal nejaky prikaz pri ktorom sme opustili čiaru (už si presne nepametám čo to bolo). Keď som sa vrátil, dal si mi kill zato že som nedoplnoval k nim. Asi 3x som ti za sebou napísal do chatu, že si mi dal FK a prečo si ma zabil. Pokračoval si v hraní, ako keby sa nič nedialo! (myslím že chat je dosť velký nato, aby si ho videl, hlavne ako simon). Tak som myslel, že ma ignoruješ a vzal ťa do grabu. Na servery ma je vždy rozumieť a kto mi nerozumie, tak neviem naozaj čo má za CS alebo slúchatkami. Povedal som ti prečo ma ignoruješ v chate a ty si tam začal niečo že mi nerozumieš. Už neviem, či som ti to povedal znova, ale ty si stále niečo že ma nerozumieš (Keď mi skáčeš do rečí, je to možné). Tak si bol prehodený za ten FK od CT (paradox je, že hráč kolo nato spravil to isté, tiež bol prehodený)

e. ban si dostal presne preto. Pokiaľ ta administrátor prehodí, tak tú mapu nemáš čo ísť k CT.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Maxipes » 26 bře 2015, 10:26

Admin mel s Tebou tolik trpelivosti, ze i presto, ze jsi mu dal FK, tak Te nepotrestal ihned banem, ale pouze Te prehodil od CT. V okamziku, kdy Te admin premisti od CT pro porusovani pravidel, nejblizsi moznost, kdy zase k CT jit, mas na dalsi mape. Je to prevence proti recidivistum, kteri by chteli opakovane porusovat pravidla.

Admina chvalim za vzorny postup reseni dane situace a stiznost zamitam.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy