[vyriešené] Síťový adaptér

Příspěvekod TweetyCZK » 24 zář 2017, 09:32

Jaký máte přístroj ? notebook
Jaký máte operační systém? Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Od doby co nám měnili router za novy, puvodně se mi taky nešlo připojit, ale pak to naskočilo a na pár hodin to šlo, pak vypadlo a začalo to dělat tu neplechu. Všechny ostatni zařízení jsou bez problému na wifi připojený a muj jediny notebook nejde.
Stručný popis vašeho problému :

Zdravím, mám takovy nepřijemny problem s domácí wifi. Když se zkusim připojit, tak se to dlouho načítá, po dlouhé době tam naskočí červený křížek, zmizí seznam dostupných wifin a zase po době se ukáže a u domácí wifi vyskočí "K této síti se nedá připojit" No, a když jsem se podíval do nastavení v "Změnit možnosti adaptéru" tak jsem se zarazil. Když jsem se koukal na YT na nějake tutorialy, tak u wifi neměli takovy ten červený křížek že.. No, a tak se zkusím připojit že a když se zobrazil v seznamu siti u me wifi ten červeny křižek, tak v tom nastaveni ta ikonka WiFi cela zšedla a namísto "Nepřipojeno" se zobrazilo "zakázáno" a když mi to vyhodilo ten error "K této síti se nedá připojit" tak to zase naskočilo do barvy a bylo tam nepřipojeno, všechny ostatní sítě mi jdou bez problému, jen tu doma ne a mohu tu vyzkoušet jen přes víkend, jsem přes týden na intru.
Mam pocit že se někde tak trochu změnilo nastaveni a u te wifi to automaticky zakazuje, ale tu se už moc nevyznám a nerad se v tom hrabu.

https://ctrlv.cz/nObr - ten červeny křižek u wifi co jsem se koukal, když měli ostatni lidi stejny problem, tam tento křižek prostě neměli
TweetyCZK
Pokročilý
Pokročilý

[vyriešené] Síťový adaptér

od Rumcajz » 24 zář 2017, 09:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod GSTeeZee » 25 zář 2017, 06:07 VIP

Ahoj, nemáš na wifi zapatú funkciu "Wireless MAC filtering", že ti pripojí iba zariadenie, ktoré máš nastavené v tej administratíve routru pomocou Mac Adresy ?
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod zima » 25 zář 2017, 09:28

Skús stiahnuť a nainštalovať posledné ovládače presne pre tvoj ntb zo stránky výrobcu notebooku. Ten ovládač môže využívať aj vlastnú aplikáciu pre pripojenie. Ak je tak používaj výhradne tú aplikáciu.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod TweetyCZK » 25 zář 2017, 14:45

Díky zatím za odpověď, ve středu až přijedu to vyzkouším a kouknu na to.
TweetyCZK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TweetyCZK » 28 zář 2017, 20:00

Vyřešeno, stačilo nainstalovat ovladač. Můžete locknout :)
TweetyCZK
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Vyriešené topicy