• Stránka 1 z 1
Situace, které každý řeší jinak.
1, Jsme na fotbalovém hřišti na středové čáře a simon dá příkaz: "první reakce s výhodou na skok" já skočím první a simon řekne: "vystup a boxni do jednoho hráče, který bude s tebou v týmu", já vystoupím boxnu do něj a pak odejdu z fotbalového hřiště třeba na bazén, simon mě zabije, je to FK nebo ne?
2, Jsme u bedniček na čáře a simon řekne: "na zapnutí hudby budete běhat po čáře a po jejím vypnutí kdo nebude na žádné bedně nebo na ní bude jako druhý má kill" já na ní budu jako první a tím pádem zůstanu naživu, potom mi simon nebo Ctčko rozstřílí bedničku na které jsem stál a já už tím pádem nemám určené místo simonem, můžu z atrakce odejít nebo ne?
3, Asi 3 dny zpět jsem se dohadoval s adminy na JB1 kvůli tomu, že mluvit ohledně FK není automatické. Jak to tedy je?
Když si vyžádám MIK ohledně demence nebo FK tak je jasné, že mám mluvit o jedné z těchto věcí, ale když napíšu pouze "MIK" můžu mluvit i to tom, co jsem dneska snídal ne?
4, Na mapě Jail_crime je bazén a u něj stěna, která je rozdělena na jakoby 2 části (tam kde se vchází). Simon mě pošle na tu stěnu a řekne: "doplňujte k nejbližšímu rohu" já stojí blíže ke straně kde se vchází, je to také roh a nebo ne? To samé je i na mapě RATS u boxovacího ringu.
5, Simon dá příkaz: "zákaz skákat, boxovat, begripovat, stát, dělat animace a pohyby. Je tedy povoleno pouze čupět. poté řekne: "postavte se a běžte do boxu na zadní stěnu" máme dojít k zadní stěně ve stoje a u ní opět čupnout, potom ale řekne: "máte zákaz skákat, boxovat, begripovat, čupět, dělat animace a pohyby. Zakázal tedy úplně vše. Já začnu skákat boxovat a čupět a on mě za to zabije, je za to VD nebo se to bere jako demence simona?
Byl bych rád, kdyby se mi sem vyjádřili pouze vyšší a né normální admini z důvodu spamu a možné odlišnosti názorů adminů. Předem díky za odpověď. S pozdravem S prasetem v ruce.
2, Jsme u bedniček na čáře a simon řekne: "na zapnutí hudby budete běhat po čáře a po jejím vypnutí kdo nebude na žádné bedně nebo na ní bude jako druhý má kill" já na ní budu jako první a tím pádem zůstanu naživu, potom mi simon nebo Ctčko rozstřílí bedničku na které jsem stál a já už tím pádem nemám určené místo simonem, můžu z atrakce odejít nebo ne?
3, Asi 3 dny zpět jsem se dohadoval s adminy na JB1 kvůli tomu, že mluvit ohledně FK není automatické. Jak to tedy je?
Když si vyžádám MIK ohledně demence nebo FK tak je jasné, že mám mluvit o jedné z těchto věcí, ale když napíšu pouze "MIK" můžu mluvit i to tom, co jsem dneska snídal ne?
4, Na mapě Jail_crime je bazén a u něj stěna, která je rozdělena na jakoby 2 části (tam kde se vchází). Simon mě pošle na tu stěnu a řekne: "doplňujte k nejbližšímu rohu" já stojí blíže ke straně kde se vchází, je to také roh a nebo ne? To samé je i na mapě RATS u boxovacího ringu.
5, Simon dá příkaz: "zákaz skákat, boxovat, begripovat, stát, dělat animace a pohyby. Je tedy povoleno pouze čupět. poté řekne: "postavte se a běžte do boxu na zadní stěnu" máme dojít k zadní stěně ve stoje a u ní opět čupnout, potom ale řekne: "máte zákaz skákat, boxovat, begripovat, čupět, dělat animace a pohyby. Zakázal tedy úplně vše. Já začnu skákat boxovat a čupět a on mě za to zabije, je za to VD nebo se to bere jako demence simona?
Byl bych rád, kdyby se mi sem vyjádřili pouze vyšší a né normální admini z důvodu spamu a možné odlišnosti názorů adminů. Předem díky za odpověď. S pozdravem S prasetem v ruce.
-
tomas258 - Zkušený
Situace, které každý řeší jinak.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
6, Jsme někde u zdi a simon před nás položí 5 bloků a řekne: "každý si vyberte blok", vím že nesmím opustit stěnu, ale jsem povinný napsat do chatu například "levý" a nebo si ho můžu vybrat i v hlavě?
7a, Jsme 2 poslední vězni a jsme na autech, simon řekne: "první kdo objede kolečko tak přežije", já spadnu z auta, postavím se na něj a pokračuji, mám mít kill nebo ne?
7b, Stejná situace na mapě JAIL_OASIS, jen tam zkratka a já jí projedu, počítá se to jako že jsem objel kolečko nebo ne?
7c, Stejná situace a já se pokusím přejet, nebo dokonce přejedu druhého vězně, mám mít kill nebo ne?
7d, Stejná situace, simon řekne: "kdo přejede toho druhého tak má kill" já ho přejedu omylem protože mi vjede do cesty, mám mít teda kill nebo ne?
7a, Jsme 2 poslední vězni a jsme na autech, simon řekne: "první kdo objede kolečko tak přežije", já spadnu z auta, postavím se na něj a pokračuji, mám mít kill nebo ne?
7b, Stejná situace na mapě JAIL_OASIS, jen tam zkratka a já jí projedu, počítá se to jako že jsem objel kolečko nebo ne?
7c, Stejná situace a já se pokusím přejet, nebo dokonce přejedu druhého vězně, mám mít kill nebo ne?
7d, Stejná situace, simon řekne: "kdo přejede toho druhého tak má kill" já ho přejedu omylem protože mi vjede do cesty, mám mít teda kill nebo ne?
-
tomas258 - Zkušený
Re: Situace, které každý řeší jinak.
Předem bych ti doporučil přestat slovíčkařit. Tím co ses ptal ses prezentoval jako hlupák, který chce akorát kazit hru. Pokud nepřehodnotíš své uvažování, dostaneš pár banů za slovíčkaření a nakonec permanentní zákaz k CT, aby si nemohl kazit hru.
1. Je to FK. Příkaz Simona si splnil a jiné si neměl.
2. V tomto případě kdy hrajete tu hru, nesmíš opustit atrakci. Můžeš si tam běhat, ale nesmíš opustit místo atrakce kde vás Simon zavedl a jejíž pravidla předtím vysvětlil.
3. Pokud si vyžádáš mic, musíš mluvit jen o FK. Jde vidět že neznáš pravidla.
4. Nebudeme se bavit co je venkovní a vnitřní roh. To už tady bylo. Máš jít do rohu, tzn. do kouta. Pokud budeš tvrdit opak, dostaneš ban za slovíčkaření.
5. Je to tvoje demence. Měl si stát, to nezakázal.
6. Musíš splnit příkaz Simona. Pokud si nevybereš, dostaneš kill. Nevěřím svým očím, že jsi tak hloupý a ptáš se, zda si můžeš vybrat ve své hlavě
Když ti Simon řekne skoč, tak skočíš doma a budeš mu tvrdit že si skočil?
7.
a) opustil si místo určené Simonem a máš mít kill.
b) můžeš ji projet, pokud Simon neřekne jinak
c) ne, TK je v pořádku
d) je to tvůj problém, dostaneš kill
1. Je to FK. Příkaz Simona si splnil a jiné si neměl.
2. V tomto případě kdy hrajete tu hru, nesmíš opustit atrakci. Můžeš si tam běhat, ale nesmíš opustit místo atrakce kde vás Simon zavedl a jejíž pravidla předtím vysvětlil.
3. Pokud si vyžádáš mic, musíš mluvit jen o FK. Jde vidět že neznáš pravidla.
4. Nebudeme se bavit co je venkovní a vnitřní roh. To už tady bylo. Máš jít do rohu, tzn. do kouta. Pokud budeš tvrdit opak, dostaneš ban za slovíčkaření.
5. Je to tvoje demence. Měl si stát, to nezakázal.
6. Musíš splnit příkaz Simona. Pokud si nevybereš, dostaneš kill. Nevěřím svým očím, že jsi tak hloupý a ptáš se, zda si můžeš vybrat ve své hlavě

7.
a) opustil si místo určené Simonem a máš mít kill.
b) můžeš ji projet, pokud Simon neřekne jinak
c) ne, TK je v pořádku
d) je to tvůj problém, dostaneš kill
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nemůžu věřit svým očím... jak si vůbec můžeš dovolit takto někoho urážet, když se tě na něco ptá? Já tyhle situace zažil, ale nikdy jsem je nepoužil, tak nevím proč píšeš hlouposti jako: jsi hloupý, budeš to používat a dostaneš permanentní ban. Tyhle situace jsem řešil právě s adminy s GS. Další věcí je, že by ses měl přestat povyšovat nad ostatními a respekt si dělat jinak, než že budeš zesměšňovat a urážet ostatní hráče...Pravidla znáš, to znamená že by jsi měl jít příkladem a né se povyšovat. Choval jsem se takto k tobě já? Navíc mi vyhrožuješ banem za něco, co jsem nikdy neudělal, nýbrž co udělali admini... měl by ses vzpamatovat.
PS: co jsem si z tvé "rady" odnesl? - zeptej se na nějaké pravidlo a budeš za blbce + odejdeš pomalu s banem. To že admini neumí pravidla a každý mi vysvětlil danou situaci jinak je můj problém... ANO ptal jsem se na to šesti adminů, a každý odpověděl úplně jinak. To tě ale nezajímá... ty vidíš jen svůj svět a v tom žiješ, ale měl by sis uvědomit, že když tě někdo v životě šikanuje tak to není náš problém.
Ani zdaleka nejsem jediný, kdo si o tobě myslí své
.
PS: co jsem si z tvé "rady" odnesl? - zeptej se na nějaké pravidlo a budeš za blbce + odejdeš pomalu s banem. To že admini neumí pravidla a každý mi vysvětlil danou situaci jinak je můj problém... ANO ptal jsem se na to šesti adminů, a každý odpověděl úplně jinak. To tě ale nezajímá... ty vidíš jen svůj svět a v tom žiješ, ale měl by sis uvědomit, že když tě někdo v životě šikanuje tak to není náš problém.
Ani zdaleka nejsem jediný, kdo si o tobě myslí své

-
tomas258 - Zkušený
Napiš mi nicky těch 6ti adminů. Pokud ne, budu to brát jako snahu poškodit portál a pomluvit adminy.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Je rozdiel mat nejasnost v pravidle a popytat si upresnenie, a zase ina vec je vymyslat absurdity. To sa potom nediv, ze ta ludia maju za blbca.

-
Leviatan - Zkušený
leviathane... příště více čti. "Já tyhle situace zažil, ale nikdy jsem je nepoužil, použili to admini a né já
"

-
tomas258 - Zkušený
awee
Proč řešíš tohle? já jsem se bavil o tom, proč jsi mě začal bezdůvodně urážet, když jsem se tě na něco slušně zeptal. Chtěl by jsi nicky? a co ti to pomůže? i kdybych ti dal screen ze steamu tak to nic neznamená ne?
Proč řešíš tohle? já jsem se bavil o tom, proč jsi mě začal bezdůvodně urážet, když jsem se tě na něco slušně zeptal. Chtěl by jsi nicky? a co ti to pomůže? i kdybych ti dal screen ze steamu tak to nic neznamená ne?
-
tomas258 - Zkušený
Když už mluvíš o tom co ti řekli admini, měl bys vědět jejich jména a nejlépe mít i nějaký důkaz, že se tak opravdu stalo. Zde je bohužel totiž takovým "trendem" že si hráči vymyslí nějakou blbost a když se jich ptáš, kde na to přišli, tak jim to údajně řekl admin. No který admin jim to řekl si nepamatují ale pamatují si, že to byl určitě admin, kdo vymyslel tu blbost. No blbce ze sebe dělat nehodláme a proto se uchylujeme k banům za pomlouvání admin teamu.

-
BrooKlyGS - Spamer
To já samozřejmě chápu, ale já tuhle "žádost" nezaložil z důvodu, abych někoho pomlouval nebo něco podobného... šlo mi pouze o to, abych věděl v jak se mám v takových situacích chovat, když názory adminů se začaly rozlišovat. To je vše.
-
tomas258 - Zkušený
Rozhodl jsem se dát hráči ještě jednu šanci. Sice nezná pravidla, ale nahlašuje často do PP. Pokud by se však opakovalo že bude poškozovat portál a jeho adminy, banu se nevyhne.
-
• Stránka 1 z 1