• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]skákanie
mám 1 problém čo sa tíka skákania na hns, ked skáčem mám max. speed 325,330,320 a skočím iba 239 a pritom som vždy skákal 245+ alebo 250, tak prečo teraz iba 239 alebo 240,1
-
rawlive - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]skákanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: skákanie
Ahoj, toto moze mat viacej faktorov, mozu to byt nizsie FPS, teda napriklad ze mas spustenych viacej procesov a znizuju sa ti FPSka tak to moze sposobovat urcite nevyhody v hre, dalej to moze byt velka odozva tvojho pc zo serverom co sa prejavuje vyssim pingom a teda aj takymi mikrolagami ktore toto mozu sposobovat, alebo to taktiez moze byt to, ze si sa zle vyspal.
Premyslaj ci si nieco medzi tym nepostahoval, nejake programy ktore ti bezia a zeru internet a procesy alebo si si nejak nemenil nastavenia.
https://github.com/ValveSoftware/halflife/issues/81
Tu si mozes precitat nieco o jumplagu, su tam myslim aj nejake navody a riesenia nato.

https://github.com/ValveSoftware/halflife/issues/81
Tu si mozes precitat nieco o jumplagu, su tam myslim aj nejake navody a riesenia nato.
-
Jesse - Amatér
fps mám dost velké, lagy mám na 20 a vyspal som sa dobre 

-
rawlive - Kolemjdoucí
cus, nemas nejake prikazy ci nejake programy stahle, ci nestahoval? Kolik mas jinak fps?
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Ahoj hrávaj furien a hns a uč sa za 2 týždne budeš vedieť 

Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Čau, není možné aby ti to najednou skákalo méně, než předtím. Dávej si pozor na strafy a vše bude ok.
Zamykám
PS: Popřípadě se podívej jestli máš správně nastavenou citlivost myši.
Zamykám
PS: Popřípadě se podívej jestli máš správně nastavenou citlivost myši.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1