Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Skarner

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:22 VIP

Skarner
Obrázek
křišťálový strážce


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Krystalizující žihadlo (Passivka)
Obrázek

Skarnerova útočná kouzla aplikují na nepřátele na 5 sekund Křišťálový jed, který se může nasčítat až 3krát.

Pokud se na nepříteli nasčítají 3 stupně Křišťálového jedu, následující Skarnerův útok mu způsobí dodatečné magické poškození a omráčí jej. Poté, co Skarner nějaký cíl omráčí, na něj po dobu 6 sekund nemůže aplikovat nové stupně Křišťálového jedu.

Křišťálové seknutí (Q)
Obrázek
Dosah: 350

Skarner máchne svými pařáty a všem okolním nepřátelům způsobí fyzické poškození. Pokud někoho zasáhne, nabije se na několik sekund křišťálovou energií. Jestliže sešle Křišťálové seknutí znovu po nabití křišťálovou energií, způsobí bonusové magické poškození. Kdykoliv Křišťálovým seknutím zasáhne cíl, získá načítající se buff, který mu na několik sekund zvyšuje rychlost útoků. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu této schopnosti.

Skarner způsobí fyzické poškození všem nepřátelům v okolí. Pokud nějakou jednotku zasáhne, nabije se na 5 sek. křišťálovou energií a získá na 5 sek. bonus k rychlosti útoků a bonus k rychlosti pohybu, což se může nasčítat až 3krát. Je-li Skarner nabitý, způsobuje Křišťálové seknutí bonusové magické poškození. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Křišťálového seknutí o 0,5 sekundy. Při boji se šampiony je tento efekt dvojnásobný.

Krystalický exoskeleton (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Skarner získá štít. Dokud je tento štít aktivní, má Skarner zvýšenou rychlost pohybu.

Skarner se na 6 sek. zaštítí proti poškození. Během trvání štítu má Skarner větší rychlost pohybu, která narůstá po dobu 3 sekund.

Rozbít (E)
Obrázek
Dosah: 980

Skarner vyvolá úder křišťálové energie, který zasaženým protivníkům způsobí poškození a zpomalí je.

Skarner vyvolá úder křišťálové energie, který zasaženým protivníkům způsobí magické poškození a zpomalí je na dobu 2.5 sekund.

Nabodnout (R)
Obrázek
Dosah: 350

Skarner potlačí nepřátelského šampiona a způsobí mu magické poškození. Skarner se může po tuto dobu volně pohybovat a bezmocnou oběť táhne za sebou. Jakmile efekt skončí, je Skarnerovu cíli způsobeno dodatečné poškození.

Skarner na 1.75 sek. potlačí nepřátelského šampiona a způsobí mu magické poškození. Během této doby se Skarner může volně pohybovat, svoji bezmocnou oběť přitom bude tahat za sebou. Po vypršení efektu Skarnerův cíl utrží ještě magické poškození. Schopnost Nabodnutí spotřebuje všechny stupně Křišťálového jedu, které jsou na cíli nashromážděné, a za každý takto spotřebovaný stupeň mu způsobí magického poškození.

MYTOLOGIE

Skarner, krystalický strážce, brání vstup do říše hluboko pod shurimskými pustinami. Těch pár, co přežilo vkročení do jeho říše, popisují stvůru s děsivou inteligencí, hněvem a přesností. Co tato nelítostná stvůra chrání, nikdo neví.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Skarner
Sandscourge Skarner (975 RP)
Eathrune Skarner (520 RP)
Battlecast Alpha Skarner (1820 RP)
Guardian of the Sands Skarner (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Skarner

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků