• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Skin
Skúšal som nahradiť ten v_knife.mdl čo ste mi tu dali a nefunguje to ... Stále tam sú ruky. Ja nemám problém nains. nejaký patch. 1. Neviem čo to je
2. Neviem kde sa to stahuje
( Asi ulož to ) 3. Kde to vložit 4. Atď

-
fafilacko2 - Amatér
Ahoj. Skúšal som stiahnuť ten v_knife.mdl ale nefunguje to stále tam sú ruky... Ja nemám problem si nainštalovať ten patch. 1. Neviem čo to je 2. Neviem kde to stiahnuť 3. Neviem kde to vložiť
Dúfam že mi zodpovedáte tieto NEVIEM 

-
fafilacko2 - Amatér
Nestahuj zatím žádné skiny nejdřív si stáhni to csko jak sem ti dal na něj odkaz na 1 stránce. Potom si tam dávej skiny jak chces všechno ti poběží jak má 

-
Vvladislav - Zkušený
A teď k tomu knifu cstrike/models/a potom jenom nahradíš v_knife.mdl za svůj.
-
Vvladislav - Zkušený
Ahoj,
pokud ti nepůjde ani to, co již zde bylo zmíněno, tak vyzkoušej tuto alternativu. Tady jsem ti nahrál základní modely z GS CSka, ty je pouze ve winraru rozbalíš a extrahuješ do složky cstrike. Potom se ti automaticky stáhnou modely server, atd.
Pokud máš CSko z GS a nevíš, kde tu složku najdeš, tak cesta je ---> Počítač --> Místní disk C ---> Users (Uživatelé) ---> Název tvého účtu (např. Honza) ---> GSplay --> Csko ---> cstrike ---> models
http://leteckaposta.cz/998317455
E: Vladislav, vyvaruj se těm neustlálým double postům, díky.
pokud ti nepůjde ani to, co již zde bylo zmíněno, tak vyzkoušej tuto alternativu. Tady jsem ti nahrál základní modely z GS CSka, ty je pouze ve winraru rozbalíš a extrahuješ do složky cstrike. Potom se ti automaticky stáhnou modely server, atd.
Pokud máš CSko z GS a nevíš, kde tu složku najdeš, tak cesta je ---> Počítač --> Místní disk C ---> Users (Uživatelé) ---> Název tvého účtu (např. Honza) ---> GSplay --> Csko ---> cstrike ---> models
http://leteckaposta.cz/998317455
E: Vladislav, vyvaruj se těm neustlálým double postům, díky.
-
Hoolder - Spamer
Hoolder dakujem Ti veľmi pekne. Problém je vyriešený. Riešenie : Stiahol som si modely čo my ponúkol Hoolder a vymazal som staré a vložil stiahnuté. Dakujem. 

-
fafilacko2 - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2